geçenlerde bu araç hakkında olumsuz yorumlar okudum sanki?
tam hatırlamıyorum
nedir sıkıntıları yazarmısınız ?
geçenlerde bu araç hakkında olumsuz yorumlar okudum sanki?
tam hatırlamıyorum
nedir sıkıntıları yazarmısınız ?
Yeni kasa motor-şanzıman-tüketim-eğlence olarak bir benzin aracın olabileceği en iyi harmana sahip, eski kasa ise aynı konularda en kötü harmana sahip.
Yeni kasada dış tasarım ve biraz süspansiyon sertliği dışında ben olumsuz bir yan göremedim.
Yüksek ihtimal e87 sorulmuş.Otomatik vites düşünülüyorsa ş.içi tam bir eziyet olur,12-13 litre civarında ş.içi benzini içer.Mekanik olarak direksiyon servo sıkıntısı yaşayan çok fazla 1 var,kronik sıkıntı sanırım.Arka koltuklar çok dar,kullanışsız.Bmw ye yakışmayan bir araç kendileri.1 tane artısını söyle deseniz şahsen yok.
Triger sorunu vardi galiba bunlarin ilk cikanlarinda
Hmm o zaman yönümüz 180 derece döner
116 değilde aynı motor ve şanzımanın kullanıldığı 3.16 test ettim,hatrı sayılır süre aracın üstündeydim.Çok verimli ve devirlenmeye istekli bir motoru var.Şanzımanla çok uyumlu çalışıyor.Yakıt tüketimi makul.Benim ortalamam 8.7 litre idi.Kronik bir probleminide görmedim duymadım.Hacmine göre iyi iş yapan bir makine.Tavsiye edilir.
E87 berbattı her anlamda, F20 ler idare eder, yeni motorlar başarılı ama kasa dizaynı ve iç mekan bence hayal kırıklığı...
2013 model yeni kasa denmiş e87 ne alaka?
bildiğim kadarıyla turbo 136hp lik güzel bir motora sahip. eski motor ş.içi 10-11 litre verisi varken bu yeni motorun 7.2 litre. ayrıca iç mekan kalitesi çok yerinde mercedes a serisindeki gibi yerlerde sürünmüyor. bu sınıfta çok doğru bir seçim olur. otomatik şanzımanı zaten efsane olmuş durumda 8 ileri zf şanzıman..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
2013 118i Mpack var çok yakınımda, her gün biniyor/sürüyorum. Aynı motorun turbo/enjektör/yazılım parmaklanması sonucu 170 hp olanı. Tabi M frenler ve el. kil. diff. de mevcut. Sanırım süspansiyon farkı da var.
Sanki bozulacakmış gibi çalışıyor. Acayip sesler çıkarıyor sürekli. Serviste normal böyle dediler, belki de yıllardır japon grubuna alıştığım içindir. Araç henüz 15bin kmde olmasına ve çok titizlikle kullanılmasına rağmen bir iki ufak tefek iç aksam detayı bozuldu.
Yakıt tüketim değerleri gerçek, eco pro modunda kullanılırsa hakikaten az yakıyor.
Hızlanma verileri gerçek, hakikaten type-r kovalar ve sciroccoların yüzüne bile tükürmez.
225km/h de yakıt kesicisi var.
8 ileri otomatik şanzımanı bazen arada kalıyor seri kullanımda, hangi vitesi seçsem diye. Çok fazla vitesi olduğundan sanırım. - puan.
konfor/yol tutuş oranı güzel. Yüksek hızlarda gayet dengeli.
DSC tam kapanmıyor. Sport plus modunda kullanılırsa DSC açık, DSCyi kapatırsanız sport plus'tan kendini sport moduna düşürüyor. sport plus+DSC kapalı kullanılamıyor araç. - puan.
Biz aldığımızda pahalıydı, sonra euro çok arttı, şimdi inanılmaz pahalı. Bu saatten sonra alanın aklından şüphe ederim 118i Mpack.
Şimdiki bütün bildiklerimizi bilseydik, almayabilirdik...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Böyle bi konu açılmıştı. Bilgi amaçlı bakılabilir,
http://www.techturkey.com/forum/asir...map-200hp.html
Motorlar aynı deniliyor ama yazılımlı 136 lık yazılımlı 170 lik gibi olmuyor, zamanında böyle birşey denildi fakat evotechte şu an 170 liklerden daha çok güç aldığını söylüyor, hartge 166 ps yapıyor diye biliyorum Hartge 136 lığı 166 yaparken, 170 liği 204 hp yapıyor, şu an sadece ac schnitzerde veri olarak aşşağı yukarı aynı veriler mevcut fakat kağıt üzerinde, herhangi bir denemesini vs görmedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)