Mirada kime kosacagina sasirdi tana sarilacagina sahildeki kayigin kuregine sarilsa daha iyiydi.tana ayar oldu ms takip fakire cekesim var hipnetoru
Printable View
Mirada kime kosacagina sasirdi tana sarilacagina sahildeki kayigin kuregine sarilsa daha iyiydi.tana ayar oldu ms takip fakire cekesim var hipnetoru
Mert in teyzesi kaşar...
Vay arkadaş bu sitede böyle bir başlık açılacağı hayatta aklıma gelmezdi. Meger ne çok izleyen varmış :D dün akşam izleyemedim..
Entirakaları severiz :) ahçı uşağı bahçıvan bekçiyi sonra hepsi uşağı :D
arkadaş bu dizileri nasıl çekiyorlar anlamıyorum harbiden..ilk bölümden beri kafayı yiyorum negüzel yerlermiş nerelermiş vs vs die..mira amerikaya giderken yamanın saklandığı yerde güzel bir çaybahçesi var sakin oluyor genelde..oha dedim burası bizim evin orası :) geçen pazartesi gittim merak ettim baktmı gerçekten evler falan orası..bizim evin 3 sokak arkası :)
telefonumla resim çektim bildiğin sokak..artık kameramanlar o sokağa ne yaptıysa :)
kısmet olursa birgün sette yakalamayı düşünüyorum.çekimler pzt günleri oluyormuş ama geçen pzt yoklardı
Nerde cekiliyoki pm alabilir miyim :D
tuzla sahil ;)
çalıştığım istasyonda bir bölüm çekilecekti patron çok para istedi :D
Koca ev sahildemi ? Biraz tepede gibi duruyoduda ekranda
Medcezir 11.Bölüm Mira Yaman Orkun Kafa Atma Sahnesi - YouTube
Yaman POWER. :D
yorumlar bitirdi :hahaha::hahaha::hahaha:
tanın anlattığı hikaye gerçek mirayıda hasta sevgilisine benzettiği için takılıyor.Hatta sürekli evsizleri öldürmesinin sebebide hasta sevgilisi dilenciye para verirken kaçırılması bence.Mantıklı bir senaryo yazdım ama göreceğiz bakalım :)
Medcezir 12.Bölüm Fragman - YouTube
12. Bölüm Fragmanı.
Beyler fazla senaryo yazmanıza gerek yok :) The O.C dizisini ızleyın aynı senaryo bizimkıler bırazcık degıstırmısler gerı kalan herey karakterler vs aynı :D
teyzeye bayıldım tamkalemim :D
Eskiden iman power vardi ateistlere gun dogdu yaman power var artik