ArkadaŞlar bende lolİpop gÜncellemesİnİ yÜkledİm fakat bİlemedİgİm bİr ayardan dolayi
ekranda belİrlİ sÜrelerde Şu mesaji verİyor "suan İndİrİlemİyor daha sonra tekrar deneyİn" bİr tÜrlÜ nasil dÜzeltecegİmİ bulamadim yardimci olurmusnuz
ArkadaŞlar bende lolİpop gÜncellemesİnİ yÜkledİm fakat bİlemedİgİm bİr ayardan dolayi
ekranda belİrlİ sÜrelerde Şu mesaji verİyor "suan İndİrİlemİyor daha sonra tekrar deneyİn" bİr tÜrlÜ nasil dÜzeltecegİmİ bulamadim yardimci olurmusnuz
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
G2 bendeki süresini doldurdu artıkg4 almayı düşünüyorum arkadaşlar tavsiye edermisiniz ? veya baska ne olabilir ? note 5 hosuma gitti ama onunda fiyatı biraz tuzlu.
benim g2'de 3 kez ön kapak değişti. ekranın sağ ve sol tarafında sarı lekeler oluşuyordu. 4.kez oluncada götürdüm cuma günü değişim istedim. 2 gün sonra değişim formu lg genel merkezine sanırım ulaşınca ücret talebinde bulunacağım. 1600 tl ye almıştım ilk çıktığında keşke 400 daha verip iphone 5s alsaymışım. teknosadan almıştım ordaki kız hatalı seriye denk gelmişsin dedi ama servis açısından hiç memnun kalmadım. bir daha hayatta almam. şarjı 2 3 saatte bitiyor, çok ısınıyor, geç şarj oluyo nağlet olsun.
G2 bence çok başarılı bir telefon, boyutu da çok iyi ne çok büyük ne de çok küçük. cebe tam oturan ender akıllı telefonlardan. G4 ü çok inceleyemedim ama G3 de bence güzel bir telefon. şuanda NOTE 3 kullanıyorum boyutundan çok memnun değilim muhtemelen bir sonraki telefonum bu kadar büyük olmayacak
benim g2 mayıs ayınca suya düştü o zamandan beri başka telefon bakıyorumg4e her teknosa vb. mağazaya girdiğimde baktım ekran ppi'si falan mükemmel ama kenarları sivri falan ve çok geniş ne biliyim bi ısınamadım gitti o telefona. Bişeyleri tam oturtamamışlar gibi bi izlenim veriyo.
M8 veya M9 alıcam büyük ihtimal 1 ay içinde bakalım
G4 deri modeli bimeks'in yanlıs fiyatlandırması sonucu 1199 tl ye satıldı 50 60 tanedh de konuları var daha sonra 1399 oldu yüklü bir alım olunca ayıktılar saırım 2 küsüre cektiler 1199 a alanlar 1500 e satıyodu sıfır kutulu lg türkiye garantili alınır ve kullanılır benden demesi
![]()
Bataryasi resmen polat alemdar almadigim icin cok pismanim tercih ettigim htc m7 5 saatte sarj bitirirken abim gece sarj edip 12 saat kullanabiliyoki hala %15 gibi bi sarji oluyo
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)