Bir sorum olacak, kullandığım g2 çok çabuk şarjını tüketiyor, gps, kablosuz ağ ve diğer tüm özelliklerini kapatmama rağmen çok çabuk bitiyor, şuan sadece internet, outlook ve telefon işlevleri açık ve şarjdan çıkardıktan 20 dk sonra %88 kaldı, bana yardımcı olabilir misiniz?
Telefonum önce ısınmaya başladı adeta cebimde alev topuna dönüyodu sabahları birden kasılmasalar oldu. sonra bir sabah yine alev gibi oldu cebimde kendi kendine bir çıkardım vee sol üst koşesinde sapsarı bir lekesonra googledan baktım ısınmalarda oluyormuş garanti ekranı değiştiriyormuş 1 hafta olucak hala vermedim duruyor ısındıkca büyüyor soğuyunca kücülüyor
Dikkat diyorum o yüzden
![]()
Bu sararma kitkat'a geçtikten sonramı oldu şu an bende bi problem yok ısınma da yok şarjda normal 1 gün tam gidiyor baya aktif kullanıyorum, bizimkide gümlermi acaba![]()
Kitkat'tan sonra format atin ya da telefonun menusundan factory settingse donun duzelecektir.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Bataryayi nasil sarj ediyorsunuz? %100 olunca hemen fisten cekmiyosunuz degil mi? G2 lerin bataryasinda entegrasyon hatasi var, telefonun sarji tam dolu gostersen bile yaklasik 45dk daha sarj etmeniz lazim. Zaten batarya gercekten tam dolu oldugunda pilin icindeki yildirim isareti kalkiyor ve batarya daha fazla sarj etmiyor. O isaret kalkana kadar sarj ediyor musunuz?
ya allahtan fotograflarımı dropbox'a atmıştım. resetten snra bazı uygulamalar geri yüklendi ama hepsi değil. hard reseti nasıl atıcam ? telefonda 12.12.2013te yedek almıstım lg backup ile ama o da gözükmüyo.
pcde belgelerimde yedekleme gözüküyo ama suite'de göremiyorm onu teknoloji hayatıma son vercem birazdan.
rehberimde gitti resmen 150-200 kişi
Hocam 2013de aldiginiz yedek 4.2 surumundedir, suan oyle tahmin ediyorum 4.4 kitkattasiniz. Android surumu yukseldigi icin lg backup yedegi gormuyor. Zaten yedegi alip pc ye atmaniz lazim. Eger telefonda kaldiysa oda silinmis olabilir. Bence giden gitmis cakin hardreseti, sonra kurun istediginiz uygulamalari, ayarlarinizi yapin ve oyle yedek alin. Hard resetin nasil atildigini birazdan atarr netten bulup.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)