cıhaz tr garantılı. room olarakta bılgım yok acıkcası. normal kendı sürümü var orjınal
Printable View
Arkadaslar lg kullanicilarina bir sorum olucakti :)
şimdi şöyle ki eskiden beri iphone kullanıyorum ve ios a çok alıştım bundan 1 yıl falan önce kadar değişiklik yapmak istedim ve ip5 imi satıp galaxy s4 aldım aldım ama 2 ay dayanabildim o rehberi açışı kamerayı açışı galeriyi açışı beni bitirdi sonra tekrar ip5s aldım ve kasım ayından beri kullanıyorum ama yine şu aralar değişiklik istiyorum ama yine aynı şeyi yaşarmıyım diye korkuyorum açıkçası lg g3 32 gb lık modelini düşünüyorum sizce geçmeye değer mi yoksa lg / s5 prime modellerini duydum beklemek gerekir mi ? yoksa hiç macera aramayıp ip6 yımı beklemeliyim ? teşekkürler
iphone'dan vazgeçmek istiyosanız lg tam sizin kalem. bende iphone'dan geçtim androidten nefret ediyodum hele samsungdan falan. lg aldım iphone kadar stabil bi telefon ve kesinlikle karısık bi telefon degil. özellikle şarzdan aşırı memnun kalcaksınız
G2 Ekranda sararma sorunu hariç mükemmel :) Telefonu servise göndereceğim ekran değişimi yapılacak umarım ekran değişiminden sonra tekrarlamaz aynısını.Ekranla ilgili aynı sorunu yaşayan var mı aramızda acaba?
Bende aldım g2 , konuyu görünce şaşırdım kitap yazmışşınız resmen :)
En ucuz nerden alabiliriz bu g2 yi? kayıtla falan uğraştırmıcak alıp kullanacağımız cinsten, garanti falan olursa güzel olur :)
Bende bir problem başladı en son güncellemeden sonra. TR cihazım bu arada Teknosa'dan alınma.
Hergün, sabah saat 06.00'da telefon otomatik olarak sesini kapatıp, titreşim moduna geçiyor. Bakmadığım ayar kalmadı(profil, sessiz mod,...vs.).
Bunu nasıl çözerim ?
Teşekkürler...
Öyle bir program yüklü değil. Ben de anlamadım. Alarm falan da kurulu değil, Sessiz Mod devre dışı, otomatik devreye girme falan yok. Birgün özellikle onu takip ettim telefon elimde saat 05:59, 06:00 dedi yukarda titreşim işareti çıktı. Son güncellemeye kadar yoktu böyle birşey. Kafayı yicem artık :S
arkadaşım önermişti hepsiburadada 32gb ı 1300 tl ydi world kartada 50 tl puan veriyodu telefon ihtiyacımda vardı kaçırmiyim dedim aldım inş üzmez gerçi yorumlara baktım herkes memnun :)
şu sessize titreşime alma olayı çözüldümü yoksa hala devam ediyor mu güncelleme falan yapmam ona göre
g2 nin klavyesini küçültme büyültme şansı var mı arkadaşlar ek uygulamayla vs. elim tam oturmuyor space tuşuna basarken elim b tuşuna gidiyor yukarı aşağıya kayma imkanı olsa yeterli olur
arkadaşlar bana yardım lütfen.
telefonu bayramdan sonra servise vericem sarı ekran için daha veremedim.
ama son 3 gündür gece telefonu %22 sarjda falan bırakıyorm sabah kalkıyorum telefonun sarjı bitip kapanmış
Hepsiburada da g2 16gb 1184 lira 100 lira parapuan veriyor 1084 e geliyor. Ben aldim 1 haftadir kullaniorum ciddi anlamda iyi telefon
sonunda lg g2 32gb sattım anca bu kadar dayanabıldım 5s aldım rahatladım g2 guzeldı ancak benı mutlu eden tek yanı şarjı ıyıydı gerısı normal androıd ıste tercıh sızın