Avrupada tax free yapinca gene karli, sanirim hk'da 1500tl.
Peki tr de olan yabancilar 2050tl'ye buradan alirsa tax free alabiliyorlar mi? Turliye satisi direk 1680tl oluyor bu durumda.
Avrupada tax free yapinca gene karli, sanirim hk'da 1500tl.
Peki tr de olan yabancilar 2050tl'ye buradan alirsa tax free alabiliyorlar mi? Turliye satisi direk 1680tl oluyor bu durumda.
5c piyasası ölmesin diye 5 leri satmıyorlar sanırım
fiyatlar efsane artık piyasa düzelir![]()
Cumartesi günü havale yaptım 5s için bekliyorum bakalım kaç güne gelecek.Havale ile alıp eline ulaşan var mı acaba ?
Ben siyah siparişi verdim :-)
"Bekleyen Ödeme Ödemeniz alındıktan sonra, size güncellenen teslimat bilgilerini içeren bir e-posta göndereceğiz"diye bir mesaj yazıyor.
Yapı Kredi bankası zincirlikuyu şubesini kullanıyor apple , bende yapıkredi bankası yeşilköy şubesindeki hesabımdan havale yaptım.Aynı bankanın farklı hesapları arasında yapılan havale işlemleri anında hesaba geçiyor herhangi bir ertesi güne kalma olayı olmuyor diye biliyorum.
00800 448 829 873 destek numarasını arayıncada yanlış bir numara tuşladınız diyor çok enteresan![]()
domaine bakarsan öyle bir ihtimalin olmasının imkansız olduğunu anlarsın.
Bu arada fiyatlara baktıkca Turkcell e tekrar bir sövdüm baştan aşağı,
200 TL ye orjinal şarj kafası ve kablo almıştım sitede 100 TL ye alınabiliyor ikisi,
istedikleri gibi at koşturamayacaklar artık çok iyi oldu.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Numaraya ulaşamayınca ilk aklıma zaten fake site mi diye geldi , ama Official Apple Store - iPhone 5s, iPhone 5c, iPad Air, MacBook Pro, and more us yerine tr yazınca direk türkiye sayfası çıkyor zaten.
Telefon numarası yanlış değil.. Biraz araştırmayla neden sorun yaşadığınıza ulaştım zira ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım cumartesi günü..
Contacting Apple for support and service
bu sayfadan Türkiye bulunur..
Turkey 00800448829878**
şeklinde yazıldığı tespit edilir, (**) ne ola ki diye sayfanın en altına bakılır..
ve şu ibare ile karşılaşılır..
** Free phone technical support number is not accessible by mobile phone.
Yani cep telefonu ile aramayın bu numarayı diyor kısaca..
sabit numaradan ararsanız sorun olmadığını göreceksiniz. Tecrübe ile sabittir![]()
https://secure1.store.apple.com/tr/s...D4UDAPXU7P7KXF
bu adresten siparişinizi kontrol edebilirsiniz. havale yaptıktan sonra kontrol edin. havale esnasında bir numara veriyor, onu yazmanız gerekiyordu. yazmadıysanız bir sorun olmaz. destek hattı cepten aranmıyor. sabit nodan aranıyor.
AmcaPolo
ben sabıt numaradan aradım yönlendırmelı bır sekılde sanırım turkceyı zor konusan bı adam cıktı pekte bilgili değildi
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Yok yaw ne taşı.. Kimseye taş attığım yok ki
Zevk işi bu tercihler ben sadece kendi düşüncelerimi paylaştım aşkolsun
---------
Bu arada telefon numarası ile ilgili bir detay..
Konuşurken olabildiğince basit cümleler kullanın ve tane tane konuşun.
Çok çok büyük bir ihtimalle Amerika yı arıyorsunuz çünkü sağlam lag var konuşurken.
ve yine tahmin ediyorum Amerika'da yaşayan Türkler (ya da çok iyi Türkçe bilen Amerikalılar) ile konuşuyor olacaksınız. Hafif bir aksan var çünkü..
Derdinizi tam olarak anlamaları için mümkün mertebe aksansız ve tane tane konuşup anlaşılır olmaya özen gösterirseniz yaşadığınız sorunun çözümlenmesi sürecini bir nebze hızlandırmış, yanlış anlaşılmalara mahal vermemiş olursunuz.
Son bir ekleme;
Bu görüşmeleri ücretsiz yapıyorsunuz.. Amerikayı arıyorum diye ürkmeyin![]()
5S ve 5C nin piyasası belli peki 5in fiyatı nedir vatanda 2000 TL ama app store'da yok
app store satmayacakmı ıphone5
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)