User Tag List

Sayfa 290/326 İlkİlk ... 190240280288289290291292300 ... SonSon
6187 sonuçtan 5.492 ile 5.510 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya birşeyler eksik bence, yulaf geliyor ağzıma miğdem kalkıyor ne eklemem lazım benim buna.
    Yulafı 2 kere çek ne kadar çok blenderdan geçerse o kadar iyi yoğurt kıvamında oluyorsa sütün miktarını arttır. Fıstık ezmesi yerine fıstığın kendini blenderdan çek içine kat bu arada yulafı sütle karıştırdığında çabuk tüket çünkü yulaf sütü emer. Bu arada kuru üzümlü yulaflardan dene normal yulaftan besin değeri biraz daha düşük ama tad olarak daha iyi. Tatlandırıcı olarak 1 yemek kaşık balda ekleyebilirsin
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yulafı 2 kere çek ne kadar çok blenderdan geçerse o kadar iyi yoğurt kıvamında oluyorsa sütün miktarını arttır. Fıstık ezmesi yerine fıstığın kendini blenderdan çek içine kat bu arada yulafı sütle karıştırdığında çabuk tüket çünkü yulaf sütü emer. Bu arada kuru üzümlü yulaflardan dene normal yulaftan besin değeri biraz daha düşük ama tad olarak daha iyi. Tatlandırıcı olarak 1 yemek kaşık balda ekleyebilirsin
    merhaba,
    bir önceki sayfada kendi öğününüze ait besinler ve değerlerini gösteren sayfanın adını verebilirmisiniz acaba?
    TR - B13

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya birşeyler eksik bence, yulaf geliyor ağzıma miğdem kalkıyor ne eklemem lazım benim buna.
    Ben her sabah 100 gr eti lif alif ( yulaf ezmesi ) sicak su ile lapalastirip yiorum. Inan tadi kotuymus suymus buymus. Biseyi istiyosan tadi gelmiyor agzina
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 yada 10 gün oldu hala hastayım, ilaç falanda belli bir yere kadar kesiyor.

Bencede biraz midem küçüldü galiba reis, önceden bende kahvaltıda en az yarım ekmeği götürürdüm şimdi tüm gün yarım ekmek yiyemiyorum.

Vitamin alımına biraz daha özen göstereyim ben o zaman, Teşekkür ederim.
    Dengesiz beslenme. Az dikkat et dostum kendine..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepsiburadada indirim var bilginiz olsun Musclepharm arnold 2.3 whey çok uygun fiyata denk geliyor 156 küsür liraya. Neosante - Hepsiburada Mağaza
    AC/DC Back In Black

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dengesiz beslenme. Az dikkat et dostum kendine..
    Kış saatine geçtikten beri iştahsızlık arttı aslında reis, kilo verdikten sonra vardı zaten ama dahada arttı.

Akşam 5"te hava kararıyor psikolojik olarak istesekte akşam oldu diye bişey yiyemiyorum.

Kendime dikkat etmeye başladım zaten bu aralar, daha dengeli besleniyorum birkaç gündür.
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 ay önce 90 kiloydum şuan boyum 1.74 70.6 kiloyum.

Kilo vermek isteyen varsa durmasın ayrıca şok diyetler falan yapmaya kalkmayın. Boşuna halsizlik çekmiş olursunuz bir işe yaramıyor.

Forumda geçmiş sayfalarda göbekli halden baklavalı hale gelen bir abi vardı, resmi görüp gaza geldim diyete başladım. Sonrası çorap söküğü gibi geldi.

Fazla kilo gerçekten hamballık, 6 beden inceldim.
    Verin kiloları gitsin yahu
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7-8 ay önce 90 kiloydum şuan boyum 1.74 70.6 kiloyum.

Kilo vermek isteyen varsa durmasın ayrıca şok diyetler falan yapmaya kalkmayın. Boşuna halsizlik çekmiş olursunuz bir işe yaramıyor.

Forumda geçmiş sayfalarda göbekli halden baklavalı hale gelen bir abi vardı, resmi görüp gaza geldim diyete başladım. Sonrası çorap söküğü gibi geldi.

Fazla kilo gerçekten hamballık, 6 beden inceldim.
    Verin kiloları gitsin yahu
    İstersen daha zayıflama bence, bol proteinli düşük karbonhidratlı bir beslenme proğramı hazırla kendine
    AC/DC Back In Black

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben her sabah 100 gr eti lif alif ( yulaf ezmesi ) sicak su ile lapalastirip yiorum. Inan tadi kotuymus suymus buymus. Biseyi istiyosan tadi gelmiyor agzina
    Ya birşekilde yicez artık başladım bugün. Ayrıca 2 postalık yapıyorum birini kahvaltıdan sonra yapıyorum ötekisini buzdolabina atıyorum akşam tüketiyorum besin değerlerini kaybeder mi acaba ?
    masalla masalla

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selam,

boyum 170, kilom 70. 1 aydır sahalara geri döndüm. İlk etapta 2 gün HIIT (kardiyo) ve 2 gün ağırlık çalıştım. 1 ayın sonunda 1.7 kg yağ yaktım. Üst bölgeden 600 gr kas alırken bacaklardan 600 gram kas kaybetmişim çok iyi beslenmeme rağmen. Bunun 2 sebebi olabilir diye düşündüm. 1 kardiyoda squat vs yaptığımız için ayrıca bacak çalışmadım, 2 spordan sonra kilo vermek istediğim için hiç karbonhidrat almadım. Sizin yorumlarınız nedir? Bir miktar yağ yakmaya devam ederken ayda 1 kilo civarı kas kütlemi artırmam için programımı ya da beslenmemi nasıl değiştirmemi önerirsiniz?

Şu an spordan sonra muscletech nitrotech kullanıyorum. Spordan önce kullanmak için aşağıdaki BCAA yı satın alacağım. Bu üründen kullanan var mı?

Hardline BCAA Fusion 500 Gr - BCAA | Supplementler

Beslenme programım

Sabah 2 yumurta, lor peyniri süt, yeşillik, 2 dilim kepek ekmeği 40 gr karbonhidrat 30 gr protein 20 gr yağ

Öğlen ızgara et makarna yeşillik 30 gr karbonhidrat 20 gram protein 20 gram yağ

Akşam ızgara et yeşillik (kepek ekmeği ekleyeyim mi?) 10 gr karbonhidrat 40 gram protein 20 gram yağ

Ara öğün yok sadece spordan bir saat önce bir adet muz
    spordan sonra nitrotech
    (spordan önce BCAA eklemeyi düşünüyorum.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar, ben yine bi değişiklik yaptım sizede bir soralım bakalım uygunmudur,

300 ml süt
    100 gr yulaf
    1 yemek kaşığı nutella
    1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
    1 avuç dolusu ceviz,kaju,badem
    1 yemek kaşığı bal
    1 adet muz
    7-8 parça cici bebe

İçmekle yemek arasında bir kıvam oldu çok lezzetli, sizce bu karışım zarar verirmi ? 2 kaseye bölüştürüyorum gün içinde aralarda yicem. tadı çok güzel oldu.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar, ben yine bi değişiklik yaptım sizede bir soralım bakalım uygunmudur,

300 ml süt
    100 gr yulaf
    1 yemek kaşığı nutella
    1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
    1 avuç dolusu ceviz,kaju,badem
    1 yemek kaşığı bal
    1 adet muz
    7-8 parça cici bebe

İçmekle yemek arasında bir kıvam oldu çok lezzetli, sizce bu karışım zarar verirmi ? 2 kaseye bölüştürüyorum gün içinde aralarda yicem. tadı çok güzel oldu.
    Bu shake çok yağlandırır ektomorfu bile yağlandırır çünkü içerisinde nutella fıstık ezmesi kuruyemişler filan bayağı bir yağ oranı vardır muhtelemen bunun %30 protein, %35 40 yağ, geri kalan karbonhidrattır. Besinleri bekletmeden tüketmek en iyisi ben bekletme taraftarı değilim. Yağı yakarım diyorsan kendine güvenirim diyorsan tüket derim
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tequila818 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam,

boyum 170, kilom 70. 1 aydır sahalara geri döndüm. İlk etapta 2 gün HIIT (kardiyo) ve 2 gün ağırlık çalıştım. 1 ayın sonunda 1.7 kg yağ yaktım. Üst bölgeden 600 gr kas alırken bacaklardan 600 gram kas kaybetmişim çok iyi beslenmeme rağmen. Bunun 2 sebebi olabilir diye düşündüm. 1 kardiyoda squat vs yaptığımız için ayrıca bacak çalışmadım, 2 spordan sonra kilo vermek istediğim için hiç karbonhidrat almadım. Sizin yorumlarınız nedir? Bir miktar yağ yakmaya devam ederken ayda 1 kilo civarı kas kütlemi artırmam için programımı ya da beslenmemi nasıl değiştirmemi önerirsiniz?

Şu an spordan sonra muscletech nitrotech kullanıyorum. Spordan önce kullanmak için aşağıdaki BCAA yı satın alacağım. Bu üründen kullanan var mı?

Hardline BCAA Fusion 500 Gr - BCAA | Supplementler

Beslenme programım

Sabah 2 yumurta, lor peyniri süt, yeşillik, 2 dilim kepek ekmeği 40 gr karbonhidrat 30 gr protein 20 gr yağ

Öğlen ızgara et makarna yeşillik 30 gr karbonhidrat 20 gram protein 20 gram yağ

Akşam ızgara et yeşillik (kepek ekmeği ekleyeyim mi?) 10 gr karbonhidrat 40 gram protein 20 gram yağ

Ara öğün yok sadece spordan bir saat önce bir adet muz
    spordan sonra nitrotech
    (spordan önce BCAA eklemeyi düşünüyorum.)
    Abi yağ yakıcaksan karbonhidratı tamamen kesme sadece yağlı besinlerden uzak dur. Saf karbonhidrat tüketmeni tavsiye ederim yulaf ezmesi, makarna, bulgur pilavı, tam buğday ekmeği. Bcaa olarak scitec bcaa xpress veya scivation xtend bcaa öneririm hardline bırak bcaayı wheyi, kreatini bile becerememiş kullandım hiç olumlu verim alamadım su tutmadı güç vermedi.
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu shake çok yağlandırır ektomorfu bile yağlandırır çünkü içerisinde nutella fıstık ezmesi kuruyemişler filan bayağı bir yağ oranı vardır muhtelemen bunun %30 protein, %35 40 yağ, geri kalan karbonhidrattır. Besinleri bekletmeden tüketmek en iyisi ben bekletme taraftarı değilim. Yağı yakarım diyorsan kendine güvenirim diyorsan tüket derim
    ya zaten amacım öncelikle hacimlenmek, hiç yağlı bir vatandaş olmadım, biraz göbek kısmım var ama kilo aldıktan sonra diyetle yağları atabilirim diye düşünüyorum. amaç öncelikle kilo almak. şöylede bir durum var fıstık ezmesi ve nutella yağlı ise protein karbonhidrat oranını neyle arttırabilirim bu shake te
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya zaten amacım öncelikle hacimlenmek, hiç yağlı bir vatandaş olmadım, biraz göbek kısmım var ama kilo aldıktan sonra diyetle yağları atabilirim diye düşünüyorum. amaç öncelikle kilo almak. şöylede bir durum var fıstık ezmesi ve nutella yağlı ise protein karbonhidrat oranını neyle arttırabilirim bu shake te
    Bende aynı durumdayım hep zayıftım şimdi trafik kazası geçirdiğim için bir süre ara verdim spora. Fıstık ezmesi yerine fıstığın kendini kullan veya diğer kuruyemişleri kullan tadsız gelirse bal miktarını arttır. Zaten bir öğünde 30 35ten fazla protein almamak lazım çünkü vücut belli bir miktardan sonra tam sindirmeyebiliyor diye biliyorum. Benim kullandığım malzemeler 300ml süt 100gr yulaf 1 orta muz 1 yemek kaşığı bal 50gr yer fıstığı. Besin değeri; Kaloriler 916 kcal, Protein 35,09 g, Karbonhidrat 130,11 g.

Senin yaptığın shake biraz daha fazladır besin değeri olarak ama bu kadarı gereksiz bence. Ben günde 2 kere shake yapıyorum bir sabah uyanır uyanmaz birde antremandan 1 2dk sonra whey içiyorum ve 30 40dk sonrada bir shake daha.
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende aynı durumdayım hep zayıftım şimdi trafik kazası geçirdiğim için bir süre ara verdim spora. Fıstık ezmesi yerine fıstığın kendini kullan veya diğer kuruyemişleri kullan tadsız gelirse bal miktarını arttır. Zaten bir öğünde 30 35ten fazla protein almamak lazım çünkü vücut belli bir miktardan sonra tam sindirmeyebiliyor diye biliyorum. Benim kullandığım malzemeler 300ml süt 100gr yulaf 1 orta muz 1 yemek kaşığı bal 50gr yer fıstığı. Besin değeri; Kaloriler 916 kcal, Protein 35,09 g, Karbonhidrat 130,11 g.

Senin yaptığın shake biraz daha fazladır besin değeri olarak ama bu kadarı gereksiz bence. Ben günde 2 kere shake yapıyorum bir sabah uyanır uyanmaz birde antremandan 1 2dk sonra whey içiyorum ve 30 40dk sonrada bir shake daha.
    ben ilk etapta 2 ye ayırıp alıyorum gün içinde. 1 ay civarı böyle devam ederim sonra zaten protein ve bcaa alıcam ozaman bende 2 öğün olarak hazırlarım. sizinkinden farkı nutella ve fıstık ezmesi gibi gözüküyor, 1 ay böyle devam ediyim alışınca ve proteine başlayınca sizinkinden devam ederim, teşekkürler yardımlarınız için, ayrıca geçmiş olsun biran önce iyileşirsin umarım.
    masalla masalla

Ragness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda iyice rahatsız olmaya başladım kilomdan.
    17Y 170B 108KG. Kilogram'ım boya ve yaşa göre gerçekten fazla, okul zamanı yemeklerde çoğunlukla yağlı oluyor dikkat edemiyorum, dışarıda her yerde bulunabilecek bir öğün programına sahip olan varmı?
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 400 hp bide lpg uyumlu olursa tadından yenmez
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla pist sevmiyim caddede sevmiyim
    Ama otopannnnn o varya çok acayip birşey
    Fren bitmiyor araç şişmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ragness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son zamanlarda iyice rahatsız olmaya başladım kilomdan.
    17Y 170B 108KG. Kilogram'ım boya ve yaşa göre gerçekten fazla, okul zamanı yemeklerde çoğunlukla yağlı oluyor dikkat edemiyorum, dışarıda her yerde bulunabilecek bir öğün programına sahip olan varmı?
    Kardeşim sen ne yaptın öyle o yaşta o kilo, yazık etme kendine spora başla diyetle filan kurtarman zor yada en azından günlük hafif tempo koş yada bisiklete filan bin
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanıyorrr hepsiburada yine indirim yapmış elinizi çabuk tutun abile arkadaşlar weider whey 230 küsür lira musclepharm arnold whey 156lira
    AC/DC Back In Black

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)