User Tag List

Sayfa 257/326 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307 ... SonSon
6187 sonuçtan 4.865 ile 4.883 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muammer bana ortayaa karısık bı program pm atsan ıyı olur kollar 39 da kaldı artık yerımde sayıyor gıbıyım sankı
    Onur abi inan kol cok sıkıntı genetikde olabiliyor bazen bazende şaşırtmak gerekiyor 4 hafta makinada gir 4 hafta dumbell gir hangisi etki ediyor ise o sekilde devam et.Yine gelişim yoksa haftada 2 defa calıstır.

Machine Curl,Machine Scott curl ,Bilek curl yap .
    Barbell curl,Hammer veya dumbell curl ,bilek curl (hiç biri fayda etmiyosa hareketi ya kaçırıyosn tutusun yanlış yada kol genetiğin kötü.Bunlar fayda etmez ise sırtını duvara yasla hafif agırlıkla barbell yap abi.)

Yine detaylı konusuruz keşke macfite gelsen.

Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    y
    Gainer şekerdir kullandımda hemde en kalitelisini hacim için beslenme düzeni şart kırmızı etten şaşmamak lazım köfte, ızgara, biftek v.b şeyler tüketilmeli yetmediği takdirde beslenme ara öğünlerde gainer alınabilir.

Hala salon arıyorum ve bulamadım Keçiören civarı, birde pursaklarda varmış araç sorunum var çözünce oraya yönelebilirim.
    Gainer protein tozu amino vs hiç biri SAĞLAM BESLENME YOK ise bir B*k'a yaramazzzz Bunlar adı üstünde gıda takviyesi yetmediği yerde bir tık atmak için.

Salon için Ankmal Macfite gelebilirsin yolu problem yapma ben kazandan gelip gidiyorum Çok kalabalık saatini denk getirmek gerek ben ortam için değilde gerçekten kaliteli aletleri için gidiyorum.

Bol şans.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    y
    Gainer şekerdir kullandımda hemde en kalitelisini hacim için beslenme düzeni şart kırmızı etten şaşmamak lazım köfte, ızgara, biftek v.b şeyler tüketilmeli yetmediği takdirde beslenme ara öğünlerde gainer alınabilir.

Hala salon arıyorum ve bulamadım Keçiören civarı, birde pursaklarda varmış araç sorunum var çözünce oraya yönelebilirim.
    Conker de Fitclub var ben Oraya gidiyorum ama iste yakın değil sana

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gainer protein tozu amino vs hiç biri SAĞLAM BESLENME YOK ise bir B*k'a yaramazzzz Bunlar adı üstünde gıda takviyesi yetmediği yerde bir tık atmak için.

Salon için Ankmal Macfite gelebilirsin yolu problem yapma ben kazandan gelip gidiyorum Çok kalabalık saatini denk getirmek gerek ben ortam için değilde gerçekten kaliteli aletleri için gidiyorum.

Bol şans.
    Yok usta diğerlerine eyvallahta gainer ayrı bir dünya bildiğin şeker elimde hala universal creatin var amino 3001 var bunlar parasını hakeden ürünler. Zaten whey, amino, creatin vazgeçilmezim benim yağlanma sorunu yaşamadığım için bu 3'ü bana yetiyor. Ekstradan glutamine ihtiyaç duymuyorum şimdilik ama kas ağrısını acısını hafifletmek amacıyla kullanmayı düşünmüyoda değilim. Tabi önce bir salon bulmam lazım

Conker de Fitclub var ben Oraya gidiyorum ama iste yakın değil sana
    Macfit'i duydum çokta öven var bakacağım abi eşek niyetine 5klık bir araç almayı düşünüyorum olursa macfit'ede yönelebilirim. Hocaları nasıl herkese standart proğram vermiyorlar değil mi?
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ptler ücretli yani gördüğün salonlardan farklıdır para calısır ama sende program bilgisi yoksa girişte standda sana göre program listesi var tek kullanımlık alır girersin salona basarsın aksi takdirde 12 saatliğine 1500 tl diyordu pt ler.Ben bi aralar 600 800 aralıgında ögrenci almıştm pt olarak ama kısa zamanda bıraktım macfit cekilecek cile değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok usta diğerlerine eyvallahta gainer ayrı bir dünya bildiğin şeker elimde hala universal creatin var amino 3001 var bunlar parasını hakeden ürünler. Zaten whey, amino, creatin vazgeçilmezim benim yağlanma sorunu yaşamadığım için bu 3'ü bana yetiyor. Ekstradan glutamine ihtiyaç duymuyorum şimdilik ama kas ağrısını acısını hafifletmek amacıyla kullanmayı düşünmüyoda değilim. Tabi önce bir salon bulmam lazım

Macfit'i duydum çokta öven var bakacağım abi eşek niyetine 5klık bir araç almayı düşünüyorum olursa macfit'ede yönelebilirim. Hocaları nasıl herkese standart proğram vermiyorlar değil mi?
    fıtclub dedın macfıte atladın dutluga bızım salon 3 km felandır bende toparlayıcı bırsey arıyorum xtend bca onerdıler ne dersınız elımde proteın olarak optımum gold var bı tek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur abi Xtend markasında e129 kanserojen tatlandırıcı var bilgin olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıtclub dedın macfıte atladın dutluga bızım salon 3 km felandır bende toparlayıcı bırsey arıyorum xtend bca onerdıler ne dersınız elımde proteın olarak optımum gold var bı tek
    Pardon abi benim kafa allak bullak olmuş orda Bu arada ben supplement önerisi yapmıyorum abi, her ne kadar geçmişte kullansamda yanlış yönlendirmek istemem. Ben geçmişte bcaa olarak universal atomic 7 tercih etmiştim değerleri çok iyi etkiside güzeldi. 100 110liraya filan alınır amerikan pasajından bu arada ben netten alıyorum ürünlerimi biraz pahalı oluyor ama orjinal geliyor kesinlikle.
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon abi benim kafa allak bullak olmuş orda Bu arada ben supplement önerisi yapmıyorum abi, her ne kadar geçmişte kullansamda yanlış yönlendirmek istemem. Ben geçmişte bcaa olarak universal atomic 7 tercih etmiştim değerleri çok iyi etkiside güzeldi. 100 110liraya filan alınır amerikan pasajından bu arada ben netten alıyorum ürünlerimi biraz pahalı oluyor ama orjinal geliyor kesinlikle.
    yok muammerre sordum o anlıyor zaten kansorejen madde var dedı dırek o zaman Tum tt aılesı toz halınde preworkout urunu tavsıyenız nedır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Granade 50 calibre (Uçurur yeminle )

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyle anlatıyım abi bir itme bir germe hareketleri yapmak kaslarınız açısından daha iyidir.

Mesela Bench yapıp arkasına Fly yapmak her zaman öne atar insanı calısarak kasları dinlendirmek demek aslında.Decline evet ilk başlarda önermem bende neden ; olmamıs bir gögüs hatlarını kesemezsiniz değilmi ilerde hacimlendikce fly veya paralelbar dips'e yönelebilirsiniz.Daha bir kaç çeşit daha gögüs programım var onlarıda paylasıcağım.

Ben neden 5 hareket koydum cünki bölgesel girdiğimiz zaman calısacak grup azaldıgı için cok fazla hareketin pek aman aman önemi olmaz.Cünki büyük kas grupları cok calıstırmakla gelişir fakat biceps gibi kücük kas gruplarının üstüne cok gidilir ise ufalmaya baslar cünki sırt çalışırken zaten calısır extra haftada 2 defa yapmak kas kaybına bile neden olabilir.

Bu hafta sonrası geçeceğim gögüs programımda budur.

Machine İncline.
    İncline Fly
    Dambull bench press
    Pullover
    Paralelbar dips.

Setler gene aynı 12 , 10 , 8 , 6

Set konusunda aslında bu şekilde yaptığımda doğru değil neden ? Cünki gerçekten Bodybuilderler set saymaz hissetmek cok önemli adam 8 tekrar yapacak 6 tekrar sonrası kasa vurmaya baslıyor basıyor 2 defa bırakıyor bence cok yanlış 10 15 hiç fark etmez hissettiğiniz müddetce hiç problem değil amac gerçekten verimli ve stabil calısmak setlere takılmayın.

Herkese bol şans
    Evet kardeşim söylediklerinde haklısın ancak dikkat et benim önermem dediğim dumbell press, bench press değil yani bar ile yapılan için sözüm yok. Yoksa bench press zaten bench in en temel hareketidir Decline konusunu yazdım zaten aynı görüşteyiz sen nedenini detaylıca anlatmışsın.

Ben neden 5 hareket tavsiye etmedim çünkü bunu temel program düşündüğüm için bunun daha shoulder, rowing, biceps, triceps, abs, squat vs.. var. Eğer bench i 5 hareket *4 set yaparsan kalan enerjin programı tamamlamana yetmez. Yok eğer bu program beginner seviyesi için değilse yani programını 2 li yada 3lü kas grupları için bölmüşsen zaten 5 hareket normaldir. Hatta hatta şöyle söyliyim ben pzt+prş ve Salı+Cuma olarak çalışırdım, çrş günü sadece ve sadece 6 set bench press ve 4 set dumbell fly yapardım yani çrş benim sadece extradan bench günümdü. İhtiyaca ve kendi enerji seviyenize göre siz de tasarlıyabilirsiniz. Yani set ve tekrarı koşulsuz şartsız kabul eden, uygulayan biri değilimdir. Her zaman programın kişiye özgü olduğunu ve ihtiyaçlara göre hazırlanması gerektiğini düşünmüşümdür.

Daha önce yazmıştım tekrar belirteyim, özellikle hacim kazanmak ve kas kütlesini arttırmak için ilk öncelik verilmesi gereken beslenme sonra dinlenme ve en son antremandır. Siz yeteri kadar ki bana göre min 4.000kcal dır beslenmediğiniz, iyi bir şekilde dinlenmediğiniz sürece yapacağınız sıkı antremanın size bir katkısı olmadığını göreceksiniz.( burada yeteri kadar ibaresi normal bir insan değil normal bir sporcudur tabi bu enerjiyi nasıl aldığınız da çok önemlidir. 4000 kcal ı karbo yada yağ yada protein ile almak farklıdır, hatta hatta tavuk eti yemekle kırmızı et yemek arasında da kas kütlesi olarak fark vardır.(tecrübe ile sabittir)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam preworkout için takribi 60dk önce sağlam bir karbo alır, 15-20dk önce de B ve C vitamini ile birlikte 1 adet amino 3001 yapardım. antremandan sonra da 2 amino 3001. B ve C vitamini için bence en güzel eczanede olan ürünler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olsam preworkout için takribi 60dk önce sağlam bir karbo alır, 15-20dk önce de B ve C vitamini ile birlikte 1 adet amino 3001 yapardım. antremandan sonra da 2 amino 3001. B ve C vitamini için bence en güzel eczanede olan ürünler.
    bcaa ıcın ne onerırsın abı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok muammerre sordum o anlıyor zaten kansorejen madde var dedı dırek o zaman Tum tt aılesı toz halınde preworkout urunu tavsıyenız nedır?
    Abi geçmişte kısa süreli assault kullanmıştım o konuda yardımcı olamayacağım malesef ama tadı çok güzel rengide öyle etkisinide hemen göstermişti daha iyi ürünler vardır belki bana hediye gelmişti
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar çok uzun zamandır nutri. kullanmadım, ilk yazımda da belirtmiştim emekli bodyciyim ben
    inanın güncel markaları bilmiyorum o yüzden size marka tavsiyesinde bulunamayacağım. Markadan çok etken madde olarak ve program tavsiye etmem daha uygun olur. Daha önce emekli olmadan önce odamın bir kısmının fotosunu paylaşmıştım benim zamanımdaki (1999-2003) markalar Multipower, Victory, Universal, Twinlab, Hardline GNC di. (tabi organon, abdi ibrahim, schering gruplarına şimdi girmiyorum
    BCAA olarak GNC kullanmıştım ama şuandan güncelde daha verimli ve etkili markalar olabilir

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sorum olucak salona ara vermıstım maddı durumdan ötürü bu hafta tekrar baslıcam sorum salona gıttım donemde su 2 fotodakı programları yaptım alttakı foto en sonkı programımda üniversitedekı hoca hazır program verdıgı ıcın kendı programım tekrar kullanıcam fakat hangısını kullanmam hakkında yardıma ıhtıyacım var amacım hacim kazanmak

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaz ayinda okul sinavlar vs yuzunden bende salonla arami ayirmistim. Eveliyatinda 7 8 ay gibi yapmisligim var ama aralarda 1hafta 2 hafta ara vererek. Nitekim simdi yeniden baslayacagim ama yurtta olgudumdan tam olarak ozellikle protein ihtiyacimi karsilayamayacagim ozelden veya burdan yasakmi bilmiyorum ama optimum gold dusunuyorum, daha oncesinde herhangi bir suplement kullanmisligim bulunmamakta, bu urun hakkinda gorusu olan varmidir?
    TR - B13

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sorum olucak salona ara vermıstım maddı durumdan ötürü bu hafta tekrar baslıcam sorum salona gıttım donemde su 2 fotodakı programları yaptım alttakı foto en sonkı programımda üniversitedekı hoca hazır program verdıgı ıcın kendı programım tekrar kullanıcam fakat hangısını kullanmam hakkında yardıma ıhtıyacım var amacım hacim kazanmak
    son foto yanlıso oldu en sonkı programım buydu bu programda eklemek yada cıkarmam gerekenler nelerdir
    http://i58.tinypic.com/20jn4ef.jpg

Benz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5,6 Arkadaş bundan aldık memnunuz

http://www.supplementler.com/urun/sc...end-381-gr-405

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son foto yanlıso oldu en sonkı programım buydu bu programda eklemek yada cıkarmam gerekenler nelerdir
    http://i58.tinypic.com/20jn4ef.jpg
    Küçük kas gruplarına 3 hareketten fazlası küçülmeye sebeb olur Biceps zaten sırt antremanında çalışıyor extra yüklenme max 3.Ya sen aslında sağlam vücut yapmalısın s.et programı felan yokmu arı sütü yap bir kür yapıstır gitsin dostum

Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaz ayinda okul sinavlar vs yuzunden bende salonla arami ayirmistim. Eveliyatinda 7 8 ay gibi yapmisligim var ama aralarda 1hafta 2 hafta ara vererek. Nitekim simdi yeniden baslayacagim ama yurtta olgudumdan tam olarak ozellikle protein ihtiyacimi karsilayamayacagim ozelden veya burdan yasakmi bilmiyorum ama optimum gold dusunuyorum, daha oncesinde herhangi bir suplement kullanmisligim bulunmamakta, bu urun hakkinda gorusu olan varmidir?
    Alıntı painkller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir Supplement seni beslenmen vasat iken ileriye taşımaz

Optimum başlangıc için çok önerilen bir ürün tadı da diğerlerine göre çok iyidir.Yine belirteyim dolar bu seviyede ve supplementler bu fiyatlarda satılıyor iken koyarım cebime 200 tl yi tavuk yumurta yulaflı beslenirim alırım bir saklama kabu okul ev iş fark etmez yanımda taşırım(taşıyorum.).

Bol şans.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)