Aracimin plakalik ampullerini degistirmeye calisirken vidanin birtanesi yalama yapti. Kafa kismi yuvarlak oldu yani tornavidanin oturacagi kisim aşındi. Sökebilmem icin lehim vs disinda pratik bir yol var mi acaba onerebileceginiz?
Aracimin plakalik ampullerini degistirmeye calisirken vidanin birtanesi yalama yapti. Kafa kismi yuvarlak oldu yani tornavidanin oturacagi kisim aşındi. Sökebilmem icin lehim vs disinda pratik bir yol var mi acaba onerebileceginiz?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
pense yada karga burnu gibi birşeyle kafasını tutabiliyosan biraz sabırla çıkartabilirsin tabi vidanın kafası dışardaysa...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Silme oturuyor yuvaya kıl testere ile duz tornavida icin yuva yapabilmemin yada tutabilmemin imkani yok. Baska bi vidayi dikine lehimlemek disinda bir yol varsa pratik cozum vs cok makbule gecer
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
silme otruyorsa biraz sıkıntı... başka bir vida lehimlemeden zor gibi.
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
bu hepimizin başına geliyor ve benim genelde çözdüğüm yolu matkap
en ince uclardan birini takıp vidanın içini oyuyorumardından penseyle kırıyorum tabi bu maalesef arabada olmucak birşey lehim nasıl oluyor biraz anlatabilirmisiniz ?
Yalam yapmıs vidanın kafasına baska bir vidayı dikey lehimliyorsun tam dik açı ile daha sonra normal vida gibi açıyorsun
antverse.com
E yapmadan once vida cevresıne vd40 sıkarsan lehimi düzgün yaparsan kırılması için bi sebep kalmaz
antverse.com
Lehimi kaynakla karıştırıyosun herhalde he kaynak yapıyım dersen oraya zaten sokulecek plaka lambasıda kalmaz.En iyi yontem yukarda arkadaşın dediği matkapla delıp çürütmek
antverse.com
antverse.com
The 12 Best Ways to Remove Stripped Screws
işe yarar çoğu zaman...
Çok iyimiş teşekkürler
antverse.com
dremel yada onun tarzı alet varsa ufak uç takarak silme olsa bile, düz uç açıp vidayı çıkarabilirsiniz. ben öyle yapıyorum şahsen.
Matkapla curutme yapman lazim.ince uc matkapla icine giricen sonra atiyo kendini.tabi yuvayi bozmamaya calis dikkat edersen bozulmaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)