mazda 3 sedan cok satılır fiyatları şahane . Corolla vs tipi araçlar 70 binlerde
Printable View
mazda 3 sedan cok satılır fiyatları şahane . Corolla vs tipi araçlar 70 binlerde
1.5 motor dizel mi benzinli mi? 100 mü 120 mi güç? Dizelse eğer bu fiyatlara çok iyi. 2100 cc motor gereksiz olmuş.
şu durumda alınabilecek en mantıklı araba bence..
araba çok yakışıklı maşallah 90 lılarda ürettiği sedandan sonra bu ikinci efsane kasa satışı olur..
Mazdacı olarak inşallah sıfırını alır uzun yıllar binerim:)
sıfır araba alacak olsaydım eğer tereddüt etmeden alırdım. Süper olmuş..
donanımıda sanıyorum ki hiç boş olmaz bence
mazda'nın sitesinde neden hiçbir bilgi yok acaba
almanya sitesinden konfigürasyon yapmak isteyenler :)
http://www.mazda.de/modelle/mazda3-4...konfigurieren/
bu arada , efsane olur bu kasa.
Önünü Cla'ya benzeten var mı benden başka ?
ilk mesajdaki resim sanırım mazda 6, en azından Turkiye sitesinde mazda 6 icin verilen resim o
Mazda6 Sedan
Bugun gördüm acaip bişey olmuş resmen mazda 3 müymüş bu resmen yen 6 gibi duruyodu :)
bence hb si daha başarılı tasarım konusunda :)
1.5 sky-d yi bekleyin, bunlar benzinli.. sky-d ler gelince yıkım gerçekleşecek rekabet anlamında cidden.
acaba bu donanım seçenekleri neler, umarım sadece otm. şanzımanlıda sunroof gibi bi saçmalık yapmazlar yine.
Tasarım çok iyi...
Markaların tasarımlarını iyice hiç ettiği şu dönemde sınıfındaki en iyi tasarımlardan biri olmuş bence. Motor verileri de bu başarıyı perçinliyor. Çok beğendim şahsen
ne cla sı ne hondası ne toyotası bence çok çok güzel olmuş çok başarılı..
aracı hiç görmedim ama mazdanın işçilik ve malzeme trim kalitesinden şüpem yok. kalitelidir eminim..
önü banada bmw çağırışımı yapdı hani öne böbrekli ızgara koysan sanki olucak yeni 3 kasa gibi :) bir yandanda yeni mondeo dolaylı yoldan aston martin çağrışımlarıda var neticede güzel olmuş.. ve kendine has bambaşka bir havası olmuş.. :)
http://4.bp.blogspot.com/-d-wfaVRR-Y...35208271_n.jpg
yeni mazda 3 ün TR'ye halen gelememesinin 2 nedeni var birisi eski 3 ler halen zibil gibi mazdanın elinde bulunması + 1.5 benzinli motorunun halen adam gibi üretilmemesi... bizde vergilendirme motor hacmine göre olduğuna göre çok zor daha gelmesi... şu halde 2.0 155 lik mazda3 trye girerse 95-105K liradan aşağı gelmeyecektir...onun için bu yılın ortalarında 1.5 benzinli skyactiv 15S 15C motorları gelecek tabi 2015 e bulmaz umarım 5 aydır gelecekler... + olarak 1.5 skyactiv dizel bu sene unutun, ortada lafı çok dönen ama halen ortada taslağı bile olmayan bir motor kendisi 2.2 dizel gelirse şaşırmayın...
Tasarım başarılı, fiyatlar güzel. Motor, kalite oranıda yüksek olursa tutar.
talep çok olursa türkiye pazarı öyle hafife alınıcak para kaybedilicek bir pazar değil..
bence getirirler ellerindeki eski kasaları bir şekilde filoya özel indirimlerle yada opeldeki gibi classic adıyla falan satarlar eritirler..
Türkiyede sedanı aileye güzel gider Fiyatlarıda ideal olursaki mazdanın fiyatları genelde akranlarına göre hep ideal olmuşdur bence güzelde satar..
yeni 1.5 mazda 3 ler geldiğinde zaten klasik olarak satmak zorunda kalacaklar... ama eski fiyat ister istemez bastırmak zorunda kalacaklar... şu anda takas indirimi ayağına 5000-7000 liraya kadar indirim var eski mazda 3 lerde.... eritmeden 1.5 sky ları salmıyacaklardır bana göre.... kalsa bile bayiyi zarara sokmıyacak adetlerle kalacaktır....