Corsayi verip almayi dusunuyorum nedir ne degildir bilen binen binmekten vazgecen arkadaslarimin abilerimin yorumlarini bekliyorum.
Corsayi verip almayi dusunuyorum nedir ne degildir bilen binen binmekten vazgecen arkadaslarimin abilerimin yorumlarini bekliyorum.
O paraya gayet guzel hizli bir arac ama tjet motor lineada pek tercih edilmiyor denildigi gibi punto tjet daha mantikli bi secim olacaktir
- Bize Her Yer TRABZON
Performanslı bir motor. Yazılımla 150 civarı oluyor. 4 disk fren var. Önler 284 mm gayet başarılı. Sadece biraz yüksek. Yay takarsan sorun kalmıyor.
bende 2009 yılında vardı turbo basınc gostergesı bıle var keyıflı bır arabaydı gıdışı o zamanlar yiğitin subaru jıpını gecmıştım o yuzden pek sevmez lınea serısını arkadas![]()
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
punto t jet araştırdım yaklaşık 5 6 arabayla ciddi düşündük ama 3 4 tanesi sandık motor değişmiş diğerleri de sürekli direksiyon arızası vermişbelki bana öyle denk gelmiştir çünküü 24 25 bin liraydı benim punto için ayırdığım bütçe ama ben bunlardan sonra vazgeçtim. bu arada t jet çok başarılı bir motor herhangi biyerde olumsuz bitane yorum bulamamıştım ben
almadan mutlaka servis geçmişine baktırın.
dreksıyon arızasının sebebi turcuktan cıty dıye bır modul cıkarmaları o tusa basınca dreksıyon yumusuyor vs sacma bır zımbırtı yuzunden hepsınde arıza oluyor lınea da o ozellık olmadıgı ıcın yapıstır gıtsın cok saglam bence motoru turbosu ıhı marka basarılı bır arac gozum kapalı alırdım yerınızde olsam
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Geçenlerde acelem vardı , ışıklarda kalktım redline çevire çevire yürüyeceğim.Yanımda bide 26 plaka bej rengi bi linea vardı.oda sağlam kalktı ben 3.vitese takana kadar adam en az 4-5 boy attı banaarkasından dedim kesin t-jettir bu
zira fena şakacı araçlar kimse tahmin etmez öyle yürüyeceğini.
1.5 sene 34bin km boyunca t-jet motorlu punto kullandım
her hangi bir sıkıntı yaşamadım 10 binde bir yağını değiştirdim
20 binde bir bujileri değişiyor tanesi 30tlden 120 tl
geriye kalan malzemeleri standart punto gibi birde debriyajı pahalı800-900tl falan tutuyor ben değiştirmedim ama değiştiren arkadaşlardan biliyorum
tjetimde lpg vardı lpg pompa fiyatı 2.60tl iken 25 krş ykıyordum şehir içinde 30bin km kullandım lpgde en ufak sorun çıkmadı motor düz turbo olduğu için lpgde de en ufak sıkıntı yok![]()
Türkiye'de çok yakan araç yoktur,kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Megane Coupe
Punto t-jet
Cupra 2
06KA PCX
34KA PCX
JT CBR250 R
DCE CBR250 R
Punto' nun ne farkı var ki ? Aman aman bir fark yok aralarında. İkisine de sahip oldum.
Linea nın genişlik avantajı var, puntonun da kasası daha güzel, city modu falan da artı avantaj puntoda.
Yolda gezmesi rüzgardan etkilenişi yada yol tutuşu arasında pek bir fark göremedim stock hallerinde.
şuan bizde ikiside mevcut, linea şirket aracı punto annemin aracı, tabikide atla deve yok arlarında ama, lineanın yürür aksamı amortisörleri çok hamur hissiyatı veriyor bana, bi araba rampa yukarı gazı kökliyip dreksiyonu kırınca dümdüz gidermi arkadaşota boka sarıp duruyor, puntoda bu tarz durumlarla hiç karşılaşmadım, iki araçlara defalarca uzun yoldayaptım, punto her şekilde daha tatminkar bi araç
alıyorum o zamanya bi tanıdığımızdan geçicek araç 80.000 de bütün ağır bakımlar yapılmış boyasız. tam istediğim gibi füme ve içi bej. en full'ü. teleflex lpg var. bu kadar güzel yorum geleceğini tahmin etmiyordum heveslendim şimdi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)