User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Cam filmi (30/1B) trafik cezası hakkında

BilalAkbayır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Cam filmi (30/1B) trafik cezası hakkında

Dün gece cam filminden ceza yedim. Madde olarak 30/1B yazıyor. İnternette araştırdım. 30/1B cezası olarak yazdığımda biri cam filmi,biri egsoz biri daha farklı sebeplerden dolayı ceza yediğini söylüyor. Şimdi bunun ayrımını nasıl yapıyorlar. 166 tl ceza kestiler bana. 30/1B maddesi ve 166 yazınca sadece filmden mi yemiş oluyorum. Ki polis bana sadece camları hallet dedi. Bana 3 gün izin yazmış. 3 gün içinde cam filmini söküp gittiğimde adam benim neyden ceza yediğimi nerden bilecek bıu polis özellikle cam filmi diye ceza kesmedi. Ayrıca 3 gün içinde gidilmeyince sonraki yaptırım ne oluyor? Muayeneye mi gitmem gerekiyor ? Ayrıca bazıları sağlam bir muameleci çözer demiş. Bu tarz işler yapan abilerimize nasıl ulaşırız. Ne yapmak gerekir ? Saygılar.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende açıklama kısmında cam filmi 1 hafta izin verildi yazıordu madde aynı madde

3 gün içinde gitmezsen araban men e düşer ilk girdiğin uygulamada aracını bağlarlar

BilalAkbayır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki 3 gün içinde gitmezsem daha sonra hallolması için muayene mi yaptırmam gerekiyor.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muayneye gitmene gerek yok , filmi sök emniyete git meni kaldırsınlar.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

ANIL ERCAN
    Misafir
    3 gün degil 7 gün kanka, 7 Gün içinde söktürüp götürüceksin en yakın trafik subeye arabanın resimlerini cekicekler sonra sistemden düsücekler. Ama 7 gün içinde söktürmeyip filmli devam edersen 2. çevirmede araç trafikten men edilir ve otoparka çekilir.

mecbur filmler sökülecek, trafik subeye goturuleek resimleri cekilecek..

Yada işin riskini göze alıyorsanız akıl veriyo gibi olmayayımda aynı renk ve marka baska filmsiz bi araç götürülecek plakaların ona takılcak onun resimler cekilcek sen filmlerinle devam ediceksin, ama olurda ruhsata şase numarasına bakarlarsa yandın demektir basın cok kötü belaya girer. Atarlar içeri

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim arkadaşlarım anlamadığım konu. Kimisi Cam filminden mahkemeye dava açıyor ve yediği cezayı siliyorlar. Ama neden hala bu cam filmi yasak ? Acaba numaralarına göre mi belirtiliyor bu ? Yeni civic aldık ve 1 ay içerisinde gelecek aracımız. Babamın doğrultusunda cam filmi yaptırmayı düşünüyoruz. Ama ne şartlarda nasıl ceza yazılır hangi şartlarda ceza yazılmaz ?

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abilerim arkadaşlarım anlamadığım konu. Kimisi Cam filminden mahkemeye dava açıyor ve yediği cezayı siliyorlar. Ama neden hala bu cam filmi yasak ? Acaba numaralarına göre mi belirtiliyor bu ? Yeni civic aldık ve 1 ay içerisinde gelecek aracımız. Babamın doğrultusunda cam filmi yaptırmayı düşünüyoruz. Ama ne şartlarda nasıl ceza yazılır hangi şartlarda ceza yazılmaz ?
    normalde maddede cam filmiyle alakalı bi ibare yok sürücünün içerden dışarıyı görmesini engellicek cisim v.b bişey yazıor ama yazıolar işte söylediğin zaman git mahkemeye ver diolar ama mahkemeye verirsen de kazanıyosun işte başlıbaşına saçmalık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normalde maddede cam filmiyle alakalı bi ibare yok sürücünün içerden dışarıyı görmesini engellicek cisim v.b bişey yazıor ama yazıolar işte söylediğin zaman git mahkemeye ver diolar ama mahkemeye verirsen de kazanıyosun işte başlıbaşına saçmalık
    Boşu boşuna mahkemeyle uğraştırıyorlar demek insanları. İnadına gidip uğraşmak lazım bu polislerle.

ANIL ERCAN
    Misafir
    En açık ton'unu mahkemeye verdiginizde iptal oluyor tabiki bu geçen süre içinde mahkeme masrafları vs. vs. bayagı para gidiyor, kendimden biliyorum beni ihbar ettiler evime ceza makbuzu geldi tehlikeli araba kullanmak'tan 154 tl verdim mahkemeye iptali için mahkeme pul parası b.k parası o parası bu parası 100 tl civarı masraf yaptım sonuc itirazım kabul edilmedi ve ödettiler bana cezayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En açık ton'unu mahkemeye verdiginizde iptal oluyor tabiki bu geçen süre içinde mahkeme masrafları vs. vs. bayagı para gidiyor, kendimden biliyorum beni ihbar ettiler evime ceza makbuzu geldi tehlikeli araba kullanmak'tan 154 tl verdim mahkemeye iptali için mahkeme pul parası b.k parası o parası bu parası 100 tl civarı masraf yaptım sonuc itirazım kabul edilmedi ve ödettiler bana cezayı
    Kazanmamız halinde bile masralar bizden mi kesiliyor ?

ANIL ERCAN
    Misafir
    Kazanmamız halinde bile masralar bizden mi kesiliyor ?
    Evet Hatta biri kazanmıs denizlidemi burdurdamı ne adam 600 tl masraf etmiş, ama işte iptal etmenin sevinciyle 600 tl'yi bile umursamamız hakkımı aradım kazandım diyor herif.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Hatta biri kazanmıs denizlidemi burdurdamı ne adam 600 tl masraf etmiş, ama işte iptal etmenin sevinciyle 600 tl'yi bile umursamamız hakkımı aradım kazandım diyor herif.
    Gerçekten yapacak yorum bulamadım yaa

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç şuan trafikten men filmleri söktürüp belli yerler var gidiyorsun aracın filmleri sökülmüş halde resimlerini çekiyorlar men'i kaldırıyorlar cezayı ödeyip ödememen de sorun değil..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam merter mc gördük sizi polis durdurdugunda

aracı trafikten men etti 7 gün içinde filmleri söküp resimlerini cekip tab ettirceksiniz resimleri alıp güngören polis merkezine 4.katına cıkıp trafik şubeden resimleri ve izin kagıdını verikcesiniz adam meni kaldırıcak bu şekilde yuruyor sistem. bazen inip arabaya baktıkları bile oluyor bilginize.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada hiç ugrasmadan plakanı vercen ben kaldırcam
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşam merter mc gördük sizi polis durdurdugunda

aracı trafikten men etti 7 gün içinde filmleri söküp resimlerini cekip tab ettirceksiniz resimleri alıp güngören polis merkezine 4.katına cıkıp trafik şubeden resimleri ve izin kagıdını verikcesiniz adam meni kaldırıcak bu şekilde yuruyor sistem. bazen inip arabaya baktıkları bile oluyor bilginize.
    Resimleri kendin cekince kabul etmiyorlar, Bende Yaklasık 1 Sene evvet Aptallıgıma (Trafik polisine Adres sorma gibi bi gaflete düşerek) Yedigim Cam filmi cezasında Filmleri söktürdüm. Gayrettepe Trafik subeye gittim Gorevli memur geldi arabanın yanına kendi foto makinasıyla Resimlerini cekti arabanın öyle kaldırdı.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

% 10 bile değil dava açan, kazanılan parayı düşünebiliyormusun..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resimleri kendin cekince kabul etmiyorlar, Bende Yaklasık 1 Sene evvet Aptallıgıma (Trafik polisine Adres sorma gibi bi gaflete düşerek) Yedigim Cam filmi cezasında Filmleri söktürdüm. Gayrettepe Trafik subeye gittim Gorevli memur geldi arabanın yanına kendi foto makinasıyla Resimlerini cekti arabanın öyle kaldırdı.
    gayrettepe orası ben merter mc ekzosla baglandıgımda resimlerini cektim tab ettirdim güngören ilçe emniyet müdürlügüne gittim resimleri ve izin kagıdını verdim tmm meni kaldırdım dedi aynı şekilde 4 arkadaşın meninide aynı şekilde kaldırdık biz.

gayrettepe 1. bölge oldugu için ordaki memurlar kontrol ediyor kendileri resimliyor ama göngörende bu şekilde hallettik dün akşam merter mc men edildigi içinde göngörene gidicek orda meni kaldırıcak resim cekikce tab ettiricek vericek işlemler bu kdar
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla alakalı olarak ön cam hariç açık renkli çok koyu olmayan cam filmi cezası varmı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)