öldüm gülmekten :hahaha::hahaha::hahaha:
Printable View
Honda, Dayken cok konusurdu bi ihtiyar asabi komsum.
Jant aldım, Onlar ne öle kapkara dedi.
Bastım, Sokağa giremiosun eziyet cekiosun baban görsünde s.b... dedi:D
Komple düz boru cektim, Semte girdiğim an anlamış :D Sende s.... sürülecek akıl yok dedi.
Şimdi focus'a orjinal biniyorum. AKıllanın galiba yakında evlenirsinde sen dio. Güzelde bi kızı var verirse evlenicem hahahha :D
aynen guzelse kacırma :)
Yıllardır hayalini kurduğum hb kırmızı vtecimi, pedere aylarca dil dökerek aldım. Yemin ederim o kadar yalvardım ki adam artık beni s.. etmek için aldı. Aldığı günden beri de vırvırvır konuşur. 11 ayda sadece bir kere bindi arabaya, onu da ben zorladım al bi kullan diye "BU NE LAN 15 DK KULLANMAYA 100 LİRA VERSELER KULLANMAM" dedi. Gelip gidip memur spec 3 binde vites değiştiriyo, tork az olduğundan bu araba gitmiyo olm sen niye aldın bunu sapık mısın deli misin falan diyodu, dedim bi bas bakalım gittiği yere kadar diye vtec açılır açılmaz "ulan eşşoğlueşşek bu araba nasıl gidiyo ben senin altına bunu nasıl güvenip de aldım Allah belamı versin yürüyen tabut bu" falan diye söylendi :D :D hala daha sevmez ısrarla da belirtir her seferinde. her allahın günü bana dizel clio linki atar facebooktan. onu da sedan atar özellikle, daha bi memur spec. Ruhuna işlemiş garibimin.
babam tam arabacı hatta amerikan toplama hayali var garajda
her işte yardım eder sağolsun...dün turbo aldım corollaya ne zaman takıyoruz ne kadar hızlı olcak dedi...eksikler var dedim kartı verdi al ne bekliyorsun dedi ne desem bilemedim :D
Eski araba düşmanı babama biriktirdiklerimle ve ufak annemin desteğiyle ilk arabamı zorla almaya götürdüm giderken honda düşmanı olan babam şuhan mert diyorum ki bak kırmızı spor koltuk alalım olmazsa typer koltuğu istiyo kullanınca bu araba gitmiyo lan diye söyleniyo tek söylediği arabayı sürtünce yükselt şunu böyle arabamı olur amk (spor gazatesi) diyo tamam baba sen acemisin bu konulara yükseltim diyorum tüm çukurlardan durarak geçiyo bak sürtmüyo diyo enson 2-3 yıl sonra s2000 almayı düşünüyo sahibindende her gün bakıyo honda almasaydım babamın zoruyla e36 coupe alıcaktım şu aralarda cant konusunda tartışma halindeyiz :D arkadaşlarımda arabayı yükseltmicem dedikçe ruh hastası diyo dip not düşünldüğü kadar basık değil sadece çevremde basık arabanın B si yok :D
Babamla sanayi çıkışı caddeye çıktık eve dönücektik. Geniş bi U dönüşü vardı yüklendim gaza baya bi drift spec olayına girdik. Bi kaç saniye şok oldu daha sonra:
+ Vay pez.. nasıl topladın direksiyonu lan, banada öğret böyle *** attırmayı :D
Birkere babamla beraberken yol bozukluğundan dolayı lastiklerimizde bitmişti araba savruldu birden virajı dönerken indi neyse baktı bişey yok buna şimdi koylovır alsak savrulmazdık dimi dedi yıkıldım o an nefesim kesildi :D
genel olarak bizimkiler böyle şeylere karşı ama annemde spoiler babamdada 5 kollu jant hastalığı var , 206 varken annem tutturmuştu arabaya şu çıkıntılardan taktırsana diye :D babamda 5 kollu jant olmayan arabaya binmez , yıldız jant olsa iyi olur der :D nerden dolandıysa ağzına.eskiden bi sevgilim vardı e34 varken tantaviden nato yoluna bağlanan yolda hep yanlardım gözleri kapalı eve kadar bırakırdım sonra :D cok seviyodu orda yanlamayı hala bazen ordan geçerken yanlama isteğim uyanır sonra bir bakarım altımda fwd :D şimdi manitada yok e34 de yok sıradanlaşmışım uzun süredir