ben 4-5 yıldır aralıksız sıfır araç kokusu kullanıyorum fakat aynaya asmak için aksesuar niyetine little trees almak istiyorum amerikan bayraksız kim satar![]()
ben 4-5 yıldır aralıksız sıfır araç kokusu kullanıyorum fakat aynaya asmak için aksesuar niyetine little trees almak istiyorum amerikan bayraksız kim satar![]()
air wick bilmem ne esintisi var arada bir sıkıyorum onu
little threes vanilya
california scents golden street delight![]()
SM PERFORMANCE
evet benimde neredeyse bütün oto kokusu markalarının modellerinin içinden çıkardıgım sonuç yine en etkilisi , en güzel kokulusu ve en uzun dayananı air wick mango.. Ama oda işte bayıyor bir müddet sonra değiştirmek istiyorsun sonra yine mangoya dönüyorsun... Bu arada 2. tercihde fiyat +performans açısından DİA da satılan çakma airwick mango var.. 4.99 tl ama rahat 1 ay gidiyor kokusuda aynı..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
en güzel koku benim için 0 km araç kokusudur. bazen bayilere gidip araçların içine oturur ve o kokuyu içime çekerim.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
sıfır araç kokusu candır.
sonraki ise vinetle iç mekanı iyice silip üstüne meg plastik parlatıcı attıktan sonraki sıfıra yakın koku (döşemeler halılar temiz olmalı)
air wick mango efsanedir ya.kullanmayan yoktur heraldebiaralar nerdeyse spec sayılcaktı bizim buralarda
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Connectte bimden aldığım kavun kokusunu koyuyordum çok güzel oluyordu..
Şimdiki aracımda little trees vanilya var,memnunum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)