User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Kredi Masraflarının Geri Alınması Hakkında

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu masrafların iadesi için ne kadar geriye kadar gidebiliyoruz. açıp kapattığım 3-4 tane kredim var. toplam masrafları 1000tl yi ya geçer ya geçmez.
    Tam olarak neye ihtiyacımız olur başvurmak için.
    10 sene öncesine dönük masraflar olabilir hepsi için ayrı ayrı dekontları toplayın eğer eksik belgleler dekontlar varsa bankanızdan mail ile isteyin kredi tahsis ücreti adında masraflar var bunları gösteren dekontlar elinizde olunca her kredi için ayrı ayrı bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığına tüketici hakem heyetine ( THH ) başvurun tutarlar az olduğundan sizin içiniz daha kolay banka dava yoluna gitmeden geri ödeme yapar büyük ihtimal. Kolay gelsin

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nakit vermiyorlar. Çağrı merkezini arayıp aidatımın bonus olarak yüklenmesini istiyorum demen yeterli. Baktın yapmama eğilimdeler sen de gider yapmaya bak. Başka türlü olmuyor maalesef
    Abi bilmiyorum hangi bankadasın ama sadece senin bankanda böyle bence. Çünkü benim çalıştığım Akb...'ta Fish kartımdan 75 TL çektiler geçen ay. Bu ay'da Chip para olarak değil de direk iptal edip nakit olarak geri yatırdılar.

zafer_0403 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi kartı aidatı ile ilgili yaşanmış olay anlatayım. Şirketimizde çalışanlardan kullanım bedeli kesilmiş aradım bankayı K.Kartımı kapatmak istiyorum dedim neden vs. alınan paradan dolayı dedim hemen iade ediyoruz dediler ve yatırdılar. Şirketten başka arkadaşım aynı bankayı aynı gün aradı k.Kartımı kapattırmak istiyorum dedi. Karşıdaki kişi sebebini sordu arkadaş söyledi karşıdaki görevli kapama işlemini onaylıyomusunuz dedi bizimki geri viteste yapamadı ver kartı kapattırdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafer_0403 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla verdiğimiz o paraları alabilirsek süper. Çünkü en mutlu günlerimizde bizden bu paraları aldıkları için hiç gözümüze gelmiyor.(Ev,Araba vs. alırken)
    aynen söylediğin gibi o heyecanla hiç ilgilenmiyoruz sormuyoruz bu ne diye. Olsun ama sonradan gelincede çok tatlı oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafer_0403 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kredi kartı aidatı ile ilgili yaşanmış olay anlatayım. Şirketimizde çalışanlardan kullanım bedeli kesilmiş aradım bankayı K.Kartımı kapatmak istiyorum dedim neden vs. alınan paradan dolayı dedim hemen iade ediyoruz dediler ve yatırdılar. Şirketten başka arkadaşım aynı bankayı aynı gün aradı k.Kartımı kapattırmak istiyorum dedi. Karşıdaki kişi sebebini sordu arkadaş söyledi karşıdaki görevli kapama işlemini onaylıyomusunuz dedi bizimki geri viteste yapamadı ver kartı kapattırdı
    konuşurken insanın ne söylediği nasıl söylediği hatta ses tonu bile çok önemli keşke sen konuşsaydın onun yerine derdini anlatabilmek önemli bu konularda

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bilmiyorum hangi bankadasın ama sadece senin bankanda böyle bence. Çünkü benim çalıştığım Akb...'ta Fish kartımdan 75 TL çektiler geçen ay. Bu ay'da Chip para olarak değil de direk iptal edip nakit olarak geri yatırdılar.
    akb... nakit olarak iade ediyor, belki işlem sayım fazla olduğu için midir bilmiyorum, aradım iadesini istiyorum dedim tamam dediler 2 gün içinde hesabıma iade edildi

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vakıfbanktan çektiğimiz kredi masraflarının iadesi için Kaymakamlıktan dilekçe doldurduk 6 ay oldu hiçbir dönüş yapılmadı.Ayrıca Yapıkrediden çektiğim kredinin dökümünü istediğimizde 50 tl ekstre parası istediler.Bu olay tek benim başımamı geldi,yoksa benim gibi olan arkadaşlar var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vakıfbanktan çektiğimiz kredi masraflarının iadesi için Kaymakamlıktan dilekçe doldurduk 6 ay oldu hiçbir dönüş yapılmadı.Ayrıca Yapıkrediden çektiğim kredinin dökümünü istediğimizde 50 tl ekstre parası istediler.Bu olay tek benim başımamı geldi,yoksa benim gibi olan arkadaşlar var mı?
    yakın zamanda geri dönüş olacaktır mutlaka birde ikametgah bilgilerinizi kontrol edin başka adrese yollanmış olabilir. Yapıkredinin istediği tutar normal aslında normal değil ama isterler internet ortamında döküm isterseniz para istemezler o zaman.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dt8677 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakın zamanda geri dönüş olacaktır mutlaka birde ikametgah bilgilerinizi kontrol edin başka adrese yollanmış olabilir. Yapıkredinin istediği tutar normal aslında normal değil ama isterler internet ortamında döküm isterseniz para istemezler o zaman.
    ilgi ve bilgilendirme için teşekkür ederim.Birde o yolu izleyelim bakalım.İnşallah dönüş iyi yönde olur

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden de hesap dokumu icin para talep etti isbankasi
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece kartınıza aidat uygulanan ayların dökümünü isteyin masraf isticeklerse en azından azalms olur
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum slm. ben 3 yıl kadar önce önce 8 yıllık konut kredisi çektim. fakat bir süre önce elime para geçti ve kredimi kapattım. acaba ben de kredi masraflarımı alabilir miyim?
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum slm. ben 3 yıl kadar önce önce 8 yıllık konut kredisi çektim. fakat bir süre önce elime para geçti ve kredimi kapattım. acaba ben de kredi masraflarımı alabilir miyim?
    Merhaba abicim alma ihtimaliniz var tabiki ozelde mesaj aticam eve gidince. Ayrica masraflari geri almak icin borcun kapanmasi veya bitmesine gerek yok taksitler devam ederkende masraflari almak icin basvurabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankalara kredi çekerken ödediğimiz sigorta adı altında ücreti almak tam bir eziyet.Keza dosya masrafı da ayrı bir eziyettir.Kredim vardı kapattım,sigorta masrafını(hayat sigortası) alabilir miyim dedim tabi dediler.Ancak sigorta işlerinde bankalar değil,genellikle kendi yan kuruluşları olan sigorta şirketine yönlendiriyorlar.5ay oldu daha bir cevap yok. İşi gücü bırakıp peşinde koşacaksın.O yüzden de sigorta masrafını almak böyleyse dosya masrafını almak için tüketici haklarına gitcen başvuru yapcan sonuçlanacak banka karşı dava açıcak en az 2yıl beklersin.

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi yapiandirmasi yapmistim, yeniden dosya aciliyor 2 sefer dosya parasi vermis oldum. Masraflari kabul ediyorum gibisinden birsey imzalamistim buna ragmen iade alabilirmiyiz?
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarihleri hatırlıyorsanız internet bankacılığından kendinizde alabilirsiniz dekontları...

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu dekont-kredi dökümü dediğimiz belge acaba kredi çekerken bize verilen ödeme tablosu mu yoksa bankadan parayi aldiğimiz zaman bize verilen miktarin yazildiği belge midir?

Misal ben 7000 çektim ama banka bana 6050 şeklinde ödeme yapti ? Bu 6050 tl'yi tahsil ettiğimi gösteren makbuz mudur benim dökümüm?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sadece bankalar mı? diğer kredi kuruluşları için durum ne?

Ben linea için kredi kullandım "koç fiat kredi finansman a.ş" den almıştım , kredi kuruluşlarıda geri ödüyormu?

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Arkadaşlar, size en büyük tüyo'yu vereyim artık.
    Ne ticaret mahkemesi ne THH. Bankaların Allah gibi korktuğu tek kurum vardır. O da BDDK. Bankaların canını öyle güzel yakıyor ki tutar ne olursa olsun ödemeye mahkum ediyor. Bankalar özellikle THH'ye gidin diyor çünkü onlara karşı kazanma şansları daha yüksek. Çağrı merkezlerini aradığınızda hiçbirnize BDDK'ya gidin diyen bir temsilci bulamazsınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)