Beyler bayanlar ,
Yoruldum face de sevdiğim insanların yorumlarını okurken kustukları nefretten yoruldum .
Yoruldum techte sevdiğim insanların işin içine siyaset girdiğinde birbirine girdiğini görmekten yoruldum .
Bukadar senelik hayatımda ilk defa bukadar kutuplaşan halk görüyorum .
Bu hayra alamet değil mantıklı değil ...
Bizler bunu yaşamamalıyız sağı solu ortası kenarı umrumda değil kendi siyasi görüşüm kendi dinim sadece beni ilgilendirir sizler içinde bu böyle olmalı artısıyla eksisiyle kimse kimseyi ilgilendirmez ...
İnsanların gözüne sokarak yaşanan siyasetinde dininde samimi olduğuna inanmıyorum Özellikle din konusunda çok daha hassasım ki bence doğru olan da bu ...
Bu ülke hepimizin özgürce yaşadığı bir ülke halinden kutuplara bölünmüş bir hal alıyor üzülüyorum bunu yaşatan herkezdende ap açık nefret ediyorum .
Ama nefret ettiğim bu kutuplaşma ortamını sunanların aleti haline gelip, benden farklı düşünenlerden çıkartmıyorum hırsımı, ben bu kutuplaşma planının piyonu olmuyorum ...
Sizlerden de bunu rica ediyorum .
Galatasaraylı fenerbahçeli Çerkezi Lazı kürdü Vatanını Seven herkez benim için aynı .
Bence hepiniz piyon olmayı tercih etmeyecek kadar zeki insanlarsınız .
Vatanınızı milletinizi seviyorsanız rica ediyorum bu kutuplaşmaya Alet olmayın .
Sevgilerimle
K.Buğra YILDIRIM