imkan yok 2.5 tl olsun . en baba 4 tl yapabilirler benzini o da zaten % 20 indirim e tekabül eder.
Printable View
imkan yok 2.5 tl olsun . en baba 4 tl yapabilirler benzini o da zaten % 20 indirim e tekabül eder.
Rekabet yasası cart curt yok mu ? Zor olur gibi.
2.5 mu ??? varillere bidonlara falan dolum yaparlar mı? bartından gelelim dolduralım :D
fiyat ne? 19 litre damacanalarla gidek, bide atasehirde nerde?
full neden kapanmıştı?
Ataşehir anadolu yakasında Maltepe - Kadıköy arasında bir semt çeşit çeşit sitelerin ve residence'ların inşaa edildiği bir mekan
rafineri fiyatı gerçekten 2.50 ise 80 litre depo boş gidip doldururum köküne kadar
Lpg nin litresi 2,60 lira iken benzini 2,5 liraya sattırmazlar adama :)
benzin 2.50 ise bende hemen gidim laa :D:D
2.50 TL ye orayı yıkarlar...
3 gün boyunca tüm ürünlerde %15 indirim , diyor.
böyle bir bilgi var.Alıntı:
arkadaşlar sabah radyoda duydum, açılışa özel 3 gün boyunca rafineri çıkış fiyatına vereceklermiş akaryakıtı,
yer lukoil ataşehir olarak söyledi,
ayrıca;
LUKOIL ve YapıKredi Bankası iş birliğiyle gerçekleşen Yaz Kampanyası kapsamında 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında en az 3 defa 75 tl’lik akaryakıt ve otogaz (Akpetgaz) alışverişi yapan tüm Worldcard sahipleri 01-09 Ekim tarihlerinde akaryakıt ve/veya otogaz alışverişi yaptığı durumda 30 TL ‘lik ekstresine indirim kazanıyor.
birleştirilebilir.
not : şimdi arayıp öğrendim, bugün saat 12:00 gibi başlayıp , pazar gecesi 24'e kadar devam edecekmiş. benzin için 4.40TL dedi,
alt limit uygulamayacaklarmış, world kampanyasıyla 3 gün 75x3 ile birleştirilirse %15 de oradan gelir.
çok sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum
Abiler ankara icinde gecerlimi bilen yokmu :D ankaradada var lukoil :D
2.5 olursa ben arabayı 97 oktanla yıkatırım :D
uzak olmasa giderdim işin kotu yanı picantonun depo çok kuçuk stokta yapılamıyor :D
2.5 sa ben yola cıkıyorm ozaman :D varil varil alıyım stok olsun :D (alamadı bütün para bitti :)