Kazadan sonra durup deseymiş "hey hey hey dostum kızma sadece biraz eğleniyorduk ha?"![]()
Kazadan sonra durup deseymiş "hey hey hey dostum kızma sadece biraz eğleniyorduk ha?"![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
vurup kaçma sonucu dünyaya gelen insanlar var hayatta
Trafikte tabikide hepimiz gazliyoruz,ancak burada ince bir cizgi var, limit ve alinan risk;
pistte nasil limlit asilirsa en fazla disari cikarsin zararin kendine olur en fazla oda.
ama trafikte hem kendine malina en onemlisi baskasina zarar veriosun, ve olaylar kendinin kontrolu disindada gelisiyor.
Arkadasim var gozu kara nolur en fazla carparim kasko var diyor ama ben onu goze alamiyorum iste...
ben sahsen trafikte limitlerin altinda giderim ve dolayisi ile kaza orani dusuk olur, tabikide kaza Allahin isi ama en azindan riski azalrtirim..
Trafikte gazlamak
ufak bi araya arabayi nasil sigdirdim bak midir?
yoksa fb stadinin oraya max kacla girmeyi denemek yada yuksek hizda genis virajda g kuvvetini hissetmek midir
Bence 2.si...
Normalde 106'dan beklerdim boyle bir hareket, Fakat burda o magdur olmus, Aslinda bek kacamamistir saglam caktiysa... ama bunlari odunla dovucen cidden ayiltip ayiltip..
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
ula aramızda millete çarpıp kaçan mı var? var eğer aramızda onunda aileine en güzel küfürlerimi iletirim. hiç çekinmem sövmekten.
vurdun kaçıyorsan küfrederim arkadaş. o kişi sen olsaydında değişmezdi gene söverdim![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yazık olmuş 106 ya
kopruden stadın oraya baglanan sag virajı diyorsun heralde..
leon 1.4 fr ile kw v2 orta sertlikte...
lastikler pirelli pzero rosso 5000 km de...
ön 12mm arka 15mm hr spacerlar...
90-100 arası ote ote donulebiliyortam net km veremiyorum dijital hızı açmadım hiç ama bidahakine bakarım..
kw leri en serte falan alsam heralde 100 u zorlarım diye düşünüyorum
handling > hp
ülkemizde böyleleri çok var maalesef..
Eskilerden bi örnek
Link...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)