Araba bi tüp bi benzinkafasına göre çalışıyordu götürdüm beyin gitmiş 250 beyin 50 de işçilik alırım dedi vae mı bana LPG konusunda yardımcı olacak usta önerecek Ankara da ?
Araba bi tüp bi benzinkafasına göre çalışıyordu götürdüm beyin gitmiş 250 beyin 50 de işçilik alırım dedi vae mı bana LPG konusunda yardımcı olacak usta önerecek Ankara da ?
Beyin tamiri flan bilmiyorum yapılıyor mu ama LPG diyince ankara değil tüm türkiye için Quattro garage tavsiye ederim..
Kesinlikle başka yer aramayın..
Quattro Garage
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
A LPG Osman Usta işinin ehlidir... isterseniz telefon numarasını PM atarım![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
sanırım sadece beyin değişicek. Buda beyin tamiri olarakmı geçiyormuş ? 250 TLlere zaten çok rahat beyin bulunur. 1-2 sene önce biz atiker beyine 100-150 lira verdiydik.
TR - B13
sıfır beyni takmayadamı para alıyorlar iyice çakal olmuşlar... ben 230 liraya beyni aldım + işcilik vermedim sıfır ürün diye...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
sadece beyin değişcekse elimde mevcut
atikermiş sanırım sistem
sıralı sistem ise 130tl
karbüratörlü veya tek nokta enjeksiyon ise 90tl den veririm
ürünler sıfır kutusundadır
montaj içinde herhangi bir lpg cide veya kendin bile yapabilirsin
başkent sanayisinde arıcı otogaz ı bulun. toptancıdır. zaten bütün lpg ciler kendisinden alıyor sanırım parçaları. atiker ve brc vs olması lazım.
başkent sanayisinde arılı otogaz ı bulun. toptancıdır. zaten bütün lpg ciler kendisinden alıyor sanırım parçaları. atiker ve brc vs olması lazım.
http://www.ariliotogaz.com/?SyfNmb=3...0%C5%9E%C4%B0M
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)