Kısmet olursa bayramdan sonra ihtiyarı boyatmak istiyorum şuan bu haldeyiz orjinal boyası bu şekilde
forumda gezerken şuna rastladım güzel duruyor
Bu rengin kodunu bulabilir miyiz ? Yada önerebileceğiniz başka renkler varmıdır arkadaşlar![]()
Kısmet olursa bayramdan sonra ihtiyarı boyatmak istiyorum şuan bu haldeyiz orjinal boyası bu şekilde
forumda gezerken şuna rastladım güzel duruyor
Bu rengin kodunu bulabilir miyiz ? Yada önerebileceğiniz başka renkler varmıdır arkadaşlar![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Ruhsatla ugrasacakmisiniz yoksa ayni tonlarda mi olmali?
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Eğer ruhsatla uğraşabilirim diyorsanız koyu lacivert süper olur bence.ona bide bronz te37 aldın mı yemede yanında yatlık olur abi![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
çok güzel custom beyaz tonları var inci beyazı , maviye griye çalan dönek beyaz renk tonları var..
canlı renkleri bence tercih et..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
koydugun ek nın rengine ben bittim çook güzell
bence sen bu rengin kodunu araştır başkada bi renk fantazisine girme
japonn japondur![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bu renkde fena durmamış civicde
Orjinal renge yakın bir şey yapılıcaksa bu tip bir renkde hoş olabilir
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
öneriler için teşekkürlerfakat ruhsatla uğraşmak istemiyorum arkadaşlar ruhsatta bordo olarak geçiyor ek9 kodunu bulabilirsek kafi gelecek yada buna yakın bişeyler
![]()
Bende bordoya +1 diyorum hem bildiğim kadarıyla yapılmamış bişi güzel olur
Bu arada renk kodu konusu geçmişken 2005 doblo vip aracımız var zaten vip ler 2 renk krem ve siyah bizimki siyah fakat koyu füme gibide duruyor ufak tefek boyanacak yerleri var renk kodunu nasıl öğrenebiliriz ? kaputun altındaki etiketteki yazılar silinmiş maalesef![]()
Mapped by DR.ECU
Ek4 ün konusu bu sanırım;
** JDM Styled 98 EK Hatch ** JDM B16A/ITR/Garret/Tial/ACT/Walhbro - Honda-Tech
3p2 Black Cherry Pearl Paint (Scion Paint)
Gürsel abi sade boyacıyla olmuyo arabanın durumu ve kaporta odada bitiyo olay.
Bordo ek çok güzelmiş bende aracımı komple boyamak istiyorum ruhsatta bordo kırmızı geçiyo bmw rengide hoşuma gitti ama canlı görmek lazım.
@ugr teşekkürler hocam
Black Cherry Pearl yazmışlar bu farklı renk mi ? yoksa shop falan değişik mi duruyor ?
Black Cherry GS owners post pictures here! - Club Lexus Forums
3P2 yazan buda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)