User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk bölümünde okuyanımız var mıdır ?

Batuhan Gül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk bölümünde okuyanımız var mıdır ?

Arkadaşlar Aydın Üni. Hukuk bölümü yazmayı düşünüyorum. Aramızda Aydın Hukuk'ta okuyan veya bu sene mezun olmuş olan varmıdır? Veya orada okuyan tanıdık arkadaşı olan var mıdır? Dekanıyla vs. görüştüm ama yine de oranın bir öğrencisiyle görüşmek istiyorum. Saygılar.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı üniversite'de öğretim görevlisiyim, bu yıl ki hazırlık okuttugum hukuk öğrencilerimden görüştürebilirim ihtiyacını görecekse ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle çok iyi olur, pm atıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar acil orada okuyan birine ihtiyac var

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin kararlı mısın bilmiyorum ama kendim de özelde hukuk fakültesi okuyorum, özel üniversitelerin hukukları artık mantar gibi yayıldığından hukuk okumanın esprisi kalmamaya başladı. buns bende dahil, nitelikli mezun sayısı azalıyor. ve 3-4 seneye işletme gibi olucak. eğer kesin kararlıysan da, fakültede verilen derslere tek başına bağlanma, kendinş geliştirmeye çalış
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugra istersen ankara hukuk mezunu ol,kendini gelistirmedigin surece amelelikten ote gidemezsin zaten hukukta. Serbest piyasa *****.. ya kendi isino kurarsin ya da varnolan yaninda calisirsin. Ee var olan adam da marka değerli diploma yerine saha da ne yapabildigine bakiyor. 1-2 ayda ufaktan bellinoluyor herkesin çapı. Bahsettigin sikinti hukukun genel sikintisi,ozelde okuyana mahsus degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aydın'ın hukuk dekanıyla görüştüm açıkçası hukukta nerede okuduğunun pek bir önemi yok diyor. Yani sen zaten zirvelerde bir yere giremedikten sonra diğerlerinin çok fazla bir farkı yok dedi. Kültür Üni. den bir Prof. la görüştüm o da yine aynı şeyi savundu.

14700 tm2 sıralamam var Aydın bana tam burs veriyor. Ancak Kültür bana 75 burs veriyor. Bunun haricinde birde Beykent alternatifi var ama Beyketin hukuk fakültesi taksimde biraz uzak kalıyor. sonuçta 4 sene gidip gelinecek. Hem Aydın-Kültür-Beykent baktığım zaman kampüs olarak da Aydın daha olanaklı bir üniversite.

Ama kime Aydın desem gitme ya Kültür daha iyi değil mi diyor. Sonuçta hukuk okuyacağım ekstradan Kültür'e 5000 tl yıllık para ödemeli miyim? Aydında ayrıca hazırlıkta mevcut. Kültürde hazırlık yok. Ama Aydın ort. 2nin altına düşerse bursu kesiyormuş. Gerçi tam burslu girecek bir öğrencinin de 2 nin altına düşeceğini düşünmüyorum. Yani şu an öyle düşünüyorum. Birde Aydın için kalmaya oynuyorlar diyorlar. Okulu uzatman için elinden geleni yapıyorlar diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Açıkçası kafalar karışık. Hukuk okuyanların bilgisine ihtiyacım var.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nersede okuyacağın tamamen senin kararın. Hukuk fakültesinde hazorlık tamamrn para kazanma amacıyla konulmuş bir hede. Ama ben yıllık 5000 tl vermektense gidip hazırlık okurum

Bizim insanımızın bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak gibi bir huyu var. Cem Yılmazın dediği gibi bizde ''bilmiyorum'' diye bir şey yok artık Hatta bu özel okullar hakkında bir handikap bile var

1- Özel üniversiteye gidip başarılı olduğun vakit, aman parasını verip geçiyorlar derler.
    2- Ama aynı adama 'özel üniler nasıl hacı' diye sorarsan '' ovv orda yaz okulundan gazanmak için herkeşi bıragıyolamış'' der.
    LAN HANİ PARAYLAN GEÇİYODUK?!

Polat'ın anlattığı fıkra gibi, derler derler Sen bilgisiz adamın yorumuna bakma. Kendimde özel hukuk öğrencisiyim, daha bir hocamında bilerek bir öğrenci bıraktığını görmedim. Hatta sınırda kaldığında geçirmek için bile uğraşıyorlar. Ama çalışmayan, çalışmadığı sınav kağıdından anlaşılan adamı da geçirmiyorlar. Ha tabi istisnalar vardır tabi, zira (63owen63 abim alınmasın ama, ) akademisyen kibri diye birşey de var. Ancak şükür benim gördüğüm tüm hocalarım bulunduğu yeri hazmetmiş hocalardı.

Daha başka sorun olursa elimden geldiğince cevaplamaya hazırım
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batuhan Gül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aydın'ın hukuk dekanıyla görüştüm açıkçası hukukta nerede okuduğunun pek bir önemi yok diyor. Yani sen zaten zirvelerde bir yere giremedikten sonra diğerlerinin çok fazla bir farkı yok dedi. Kültür Üni. den bir Prof. la görüştüm o da yine aynı şeyi savundu.

14700 tm2 sıralamam var Aydın bana tam burs veriyor. Ancak Kültür bana 75 burs veriyor. Bunun haricinde birde Beykent alternatifi var ama Beyketin hukuk fakültesi taksimde biraz uzak kalıyor. sonuçta 4 sene gidip gelinecek. Hem Aydın-Kültür-Beykent baktığım zaman kampüs olarak da Aydın daha olanaklı bir üniversite.

Ama kime Aydın desem gitme ya Kültür daha iyi değil mi diyor. Sonuçta hukuk okuyacağım ekstradan Kültür'e 5000 tl yıllık para ödemeli miyim? Aydında ayrıca hazırlıkta mevcut. Kültürde hazırlık yok. Ama Aydın ort. 2nin altına düşerse bursu kesiyormuş. Gerçi tam burslu girecek bir öğrencinin de 2 nin altına düşeceğini düşünmüyorum. Yani şu an öyle düşünüyorum. Birde Aydın için kalmaya oynuyorlar diyorlar. Okulu uzatman için elinden geleni yapıyorlar diyorlar. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Açıkçası kafalar karışık. Hukuk okuyanların bilgisine ihtiyacım var.
    Diyorlar diyorlar diye yazdiklarinin hepsi asparagas.dekanlarin dedikleri dogru sadece.
    0545XXXXX

ogulcan ismi. Hukuk ogrencisi ayni zamanda okul baskani. Mehmet aytar hocan dan aldim numarani selami var de. Her aorunu cevaplasin hem aydina hem kültüre dair. Bir ogrenci olarak.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kultur mezunuyum şuanda aydın unide okuyorum

evet kultur kampus vs isim olarak iyi ama açıkcası ben birturlu sevemedim

aydının kampusu son inşaat ve ek binalardan sonra bence oldukça başarılı hale geldi ayrıca sınıflar vs imkanlar güzel ben sıcak buldum

kültur hukuktan bu sene mezun olucak 7 senesi olan arkadaşım 2. uni olarak buraya gelirsen seninle konuşmam demişti

bence iyi araştır çok fazla laflara kulak asma

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Aydın İşletmeden bu sene mezun olucam stajım kaldı sadece hertürlü yardımcı olurum

ragıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hukuk çalışmaya yatkın biri değilsen, ortalamanın 2.00'ın altına düşmesi, 2.00'ın üzerinde olmasından daha kolay gerçekleşebilir.

Bu söylediğimi göz önünde bulundurursan zarar etmezsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)