User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Lpg&ruhsat

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lpg&ruhsat

selamlar

geçen hafta pazartesi günü saat 16:30 da yeni aracımı aldım lpg konusunda bilgi almak için de bir konu açmıştım..şuan başıma gelen farklı bir olay var nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum

aracı alır almaz lpg kitini yaptırdım sonrasında mmodan randevu aldım ve proje sızdırmazlık raporu sonrasında dün akşam tüvden muayneye girdim.sorunsuz bir şekilde geçtim.bu arada oradan bir muameleci ile anlaştık aracı gölcükten aldığım için ruhsatın oradan çıkması gerektiğini söyledi ve evrakları ona verdim gitti.

3 saat önce beni aradı.ruhsatınız çıkmış adresinize kargo yapılmış diye.
    yani bana gönderilen ruhsatta lpg işli değil.ama aracımda lpg işli muayneden bu şekilde geçtim.kurallara göre yeniden lpgişli şekilde ruhsat çıkartmam gerek.

ben gelen ruhsatla aracımı kullansam bir sorun yaşarmıyım.bir cezası varmı? yoksa mutlaka ruhsat elime geçer geçmez lpgli olarak yenisini mi çıkartmalıyım

teşekkürler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla fark eden size sadece 75 lira gibi bi rakam külfet çıkar yeni ruhsat sayfası yazılacak eğer polise denk gelirseniz ceza kesebeilir sonuça araç lpg li ama ruhsatta benzinli yazacak o yüzden riske gerek yok ruhsat gelince elinizdeki evraklarla trafik şubeye gidip yeni lpg^li yaza ruhsa sayfasını almak ...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hicbir zaman aracinizin LPG'li oldugunu anlamazlar, cevirmede dikkat etmezler buna. Ben yillardir farkli araclarda 1 yildir da kendi aracimda kullaniyorum, acaba isletmese miydim diye sormadan edemiyorum kendime

Ayrica ruhsati ben hep ikametimin oldugu yerden cikarttim, simdiye kadar bircok sehirden arac aldim, hep Istanbul'dan plakami aldim. Noterde alirken ruhsat evime gelsin istemiyorum, gidip kendim aliyorum 2 hafta icinde.

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla fark eden size sadece 75 lira gibi bi rakam külfet çıkar yeni ruhsat sayfası yazılacak eğer polise denk gelirseniz ceza kesebeilir sonuça araç lpg li ama ruhsatta benzinli yazacak o yüzden riske gerek yok ruhsat gelince elinizdeki evraklarla trafik şubeye gidip yeni lpg^li yaza ruhsa sayfasını almak ...
    haklısın..biranda kıl yasası tüy yasası çıkar başımıza bela olur.gidip halletmek en iyisi.
    bugün sorduralım bakalım bağlı olduğum şubeye gelmişse ruhsatı almadan evrakları vericem işlesinler öyle alalım
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)