Eğer haksız bulunursan senin yapıcağın yorum kesin şu olucak,
Usta bare döveydik paramızıda alamadık![]()
Eğer haksız bulunursan senin yapıcağın yorum kesin şu olucak,
Usta bare döveydik paramızıda alamadık![]()
Geçmiş olsun.
Kesinlikle linea suçlu bence. Sonuçta siz yola çıkarken orda sağ arka kısma odaklanır bakarsınız ilk olarak. Tersten araç gelme ihtimali yoktur çünkü. Siz bile ona gidip çarpmış olsanız bence yine o suçludur.
Benzeri başıma geldi.
Ara yoldan çıkcam sola doğru tam 90 drece. Tek yön olduğu için sadece sağ tarafa bakıyorum. Trafik aktığı için araya kaynıcam. Ufak ufak kafayı çıkartıyorum. Aaa bi anda durdu araba. Önümden bi hyundai accent geçti ters yöne doğru ve durdu. Onun arka kapının sonu tampon başlangıcına vurmusum. Adam indi bide ne yapıyosun diye darlanarak geliyor.
Bekledim hiç istifimi bozmadım, tam heyecanla nefes almak için durduğunda tersten geliyorsun yukarıdaki tabelayı görmedinmi diyince özür dilemişti. Tabi kusurluda o çıktı.
Aslında sola bi kere baktım ama ters yön araç gelme ihtimali yok. Ayrıca çıkacağım yol kalabalık araya kaynerken sağı bırakıp sola bakmak biraz zor.
zaten ben çarpmasaydım hemen aşağısı virajdı ve millet kapatıp geliyordu. Duvardan da viraj çıkışı gözükmüyor. Kafa kafaya patlardın birine dedim. Hayatımı kurtarmışsın dedi![]()
geri geri geldim yazdıysa suçlu odur zaten, düşünmeye gerek yok,
geçen hafta benimde başıma geldi, ben düz giderken karşı şeritten gelen kargo kamyonu fabrikaya girmek için direk önüme daldı, fren yapmama bile fırsat olmadı, adam tuttrdu tutanak tutmam diye, bi dünya kargaşa, bana ver 100 gideyim diyo suçlu olduğu halde, aradım polisi geldi bi dünya kaynadı adama tuttuk tutanağı, karşı taraf suçlu çıktı tramarde![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Benzer olay pazar sabahı basıma geldi, adamın biri tek yönde geri gelirken benim arabanın arka kapının camurluk kısımlarına sürttü, sonra da indi bana kem küm yaptı, ekip cagırdık hemen bi rapor düzenlediler 67den kusuru ona verdiler .. Memleket manyak dolu, herkes cirkeflik peşinde .. Allah'tan ufak bişey var, yoksa ağzını burnunu kırardım heralde ..
Keşke trafik ekibini cagırsaymışsınız ..
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
geçmiş olsun
örnegi kaportacıma bıraktım dosya falan açılacakmış galiba
trafik geldi zaten bunlara kızdı bagırdı burda geri geri gidilirmi diye kagıda bişeyler çizdi gitti onlar gittikten sonra aksiyon başladı zaten bakalım eger ben suclu cıkarsam kendi mahkememizde yargılıcaz adamı)
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
geçmiş olsun coşkun allah beterinden saklasın tutanak cok onemli keşke üzerinde dursaydınız. gidip duzgunce konus adamla o kaza anında farklı oluyor durumla duzeltin tutanagı bence
On3R
R-Turbo
ıkınızde tutnakta ben haklıyım yazın zaten buna tramer sonucu cıkıcak sız haklıyız veya haksız yazsanız bıle tutanaga
önümde park halinde bi araç vardı az bişey geri cıktım arka tekerime araba vurdu yazmış
geri geri geldiğini ispat edemezseniz kusurlu siz görünürsünüz. ki eksperde kıllanabilir bu işte sizin ön mahvolmuş linea'da görünür bir hasar farkedemedim. çok geçmiş olsun.
engelli vs dinleme hep acındırma politakası yaparlar engel bedenlerinde beyinlerinde değil polemiğe girmeden fotolayıp bilgileri alıp kendi tarafını dolurup onada imza attırıp kazayı yazdırcaktın .. iki tane olay yerinde şahit telefonlarını alıp eksper belirlenince ona dinleteceksin.. olay yeirnde güvenlik kamersı görüntüsü varsa ufak esnafta felan meraklı olurlargörüntüyü de alacan ki sağlam olsun gerisi gelir zaten ana yolda geri geri geldiğini zaten yazmış sen tamponunu boya paranı vs alırsın sıkıntı yok yani..
low is low
rapor incelenır tramer cıkar kusur oranları bellı olur ama o tutanakta sızı suclu cıkarmıs %80 e %20 gıbı cıkar arkadan vurdu diye anlatmıs
bakalım artık kısmet şahit çok olay zaten evime yakın yerde oldu adam petrole geri geri gittigini söyledi sonradan kim akıl verdiyse arkadan carptın oldu bakalım bugun yarın sonuçlanır heralde herkese teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)