User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ufak Bi Kaza Atlattım Bİkaç Sorum Olacak

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer haksız bulunursan senin yapıcağın yorum kesin şu olucak,
    Usta bare döveydik paramızıda alamadık

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    offf hahahaha
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    Kesinlikle linea suçlu bence. Sonuçta siz yola çıkarken orda sağ arka kısma odaklanır bakarsınız ilk olarak. Tersten araç gelme ihtimali yoktur çünkü. Siz bile ona gidip çarpmış olsanız bence yine o suçludur.
    Benzeri başıma geldi.
    Ara yoldan çıkcam sola doğru tam 90 drece. Tek yön olduğu için sadece sağ tarafa bakıyorum. Trafik aktığı için araya kaynıcam. Ufak ufak kafayı çıkartıyorum. Aaa bi anda durdu araba. Önümden bi hyundai accent geçti ters yöne doğru ve durdu. Onun arka kapının sonu tampon başlangıcına vurmusum. Adam indi bide ne yapıyosun diye darlanarak geliyor.
    Bekledim hiç istifimi bozmadım, tam heyecanla nefes almak için durduğunda tersten geliyorsun yukarıdaki tabelayı görmedinmi diyince özür dilemişti. Tabi kusurluda o çıktı.
    Aslında sola bi kere baktım ama ters yön araç gelme ihtimali yok. Ayrıca çıkacağım yol kalabalık araya kaynerken sağı bırakıp sola bakmak biraz zor.
    zaten ben çarpmasaydım hemen aşağısı virajdı ve millet kapatıp geliyordu. Duvardan da viraj çıkışı gözükmüyor. Kafa kafaya patlardın birine dedim. Hayatımı kurtarmışsın dedi

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta adamın adresini aldım eger cebimden 10 tl bile cıkarsa gidip yarım kalan işi tamamlıcaz
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.
    Kesinlikle linea suçlu bence. Sonuçta siz yola çıkarken orda sağ arka kısma odaklanır bakarsınız ilk olarak. Tersten araç gelme ihtimali yoktur çünkü. Siz bile ona gidip çarpmış olsanız bence yine o suçludur.
    Benzeri başıma geldi.
    Ara yoldan çıkcam sola doğru tam 90 drece. Tek yön olduğu için sadece sağ tarafa bakıyorum. Trafik aktığı için araya kaynıcam. Ufak ufak kafayı çıkartıyorum. Aaa bi anda durdu araba. Önümden bi hyundai accent geçti ters yöne doğru ve durdu. Onun arka kapının sonu tampon başlangıcına vurmusum. Adam indi bide ne yapıyosun diye darlanarak geliyor.
    Bekledim hiç istifimi bozmadım, tam heyecanla nefes almak için durduğunda tersten geliyorsun yukarıdaki tabelayı görmedinmi diyince özür dilemişti. Tabi kusurluda o çıktı.
    Aslında sola bi kere baktım ama ters yön araç gelme ihtimali yok. Ayrıca çıkacağım yol kalabalık araya kaynerken sağı bırakıp sola bakmak biraz zor.
    zaten ben çarpmasaydım hemen aşağısı virajdı ve millet kapatıp geliyordu. Duvardan da viraj çıkışı gözükmüyor. Kafa kafaya patlardın birine dedim. Hayatımı kurtarmışsın dedi
    bakalım inşallah bizimkide böyle sonuçlanır
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geri geri geldim yazdıysa suçlu odur zaten, düşünmeye gerek yok,

geçen hafta benimde başıma geldi, ben düz giderken karşı şeritten gelen kargo kamyonu fabrikaya girmek için direk önüme daldı, fren yapmama bile fırsat olmadı, adam tuttrdu tutanak tutmam diye, bi dünya kargaşa, bana ver 100 gideyim diyo suçlu olduğu halde, aradım polisi geldi bi dünya kaynadı adama tuttuk tutanağı, karşı taraf suçlu çıktı tramarde
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tutanagin bir ornegi yokmu sizde ? Onu koyarsaniz net sonuca ulasilir. Bu sekilde ne desek bos

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer olay pazar sabahı basıma geldi, adamın biri tek yönde geri gelirken benim arabanın arka kapının camurluk kısımlarına sürttü, sonra da indi bana kem küm yaptı, ekip cagırdık hemen bi rapor düzenlediler 67den kusuru ona verdiler .. Memleket manyak dolu, herkes cirkeflik peşinde .. Allah'tan ufak bişey var, yoksa ağzını burnunu kırardım heralde ..

Keşke trafik ekibini cagırsaymışsınız ..
    Insta : Nardohawkeye

Insta : Autolyewax

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geri geri geldim yazdıysa suçlu odur zaten, düşünmeye gerek yok,

geçen hafta benimde başıma geldi, ben düz giderken karşı şeritten gelen kargo kamyonu fabrikaya girmek için direk önüme daldı, fren yapmama bile fırsat olmadı, adam tuttrdu tutanak tutmam diye, bi dünya kargaşa, bana ver 100 gideyim diyo suçlu olduğu halde, aradım polisi geldi bi dünya kaynadı adama tuttuk tutanağı, karşı taraf suçlu çıktı tramarde
    geçmiş olsun
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tutanagin bir ornegi yokmu sizde ? Onu koyarsaniz net sonuca ulasilir. Bu sekilde ne desek bos
    örnegi kaportacıma bıraktım dosya falan açılacakmış galiba
    Alıntı eran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer olay pazar sabahı basıma geldi, adamın biri tek yönde geri gelirken benim arabanın arka kapının camurluk kısımlarına sürttü, sonra da indi bana kem küm yaptı, ekip cagırdık hemen bi rapor düzenlediler 67den kusuru ona verdiler .. Memleket manyak dolu, herkes cirkeflik peşinde .. Allah'tan ufak bişey var, yoksa ağzını burnunu kırardım heralde ..

Keşke trafik ekibini cagırsaymışsınız ..
    trafik geldi zaten bunlara kızdı bagırdı burda geri geri gidilirmi diye kagıda bişeyler çizdi gitti onlar gittikten sonra aksiyon başladı zaten bakalım eger ben suclu cıkarsam kendi mahkememizde yargılıcaz adamı )

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun coşkun allah beterinden saklasın tutanak cok onemli keşke üzerinde dursaydınız. gidip duzgunce konus adamla o kaza anında farklı oluyor durumla duzeltin tutanagı bence
    On3R
    R-Turbo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun coşkun allah beterinden saklasın tutanak cok onemli keşke üzerinde dursaydınız. gidip duzgunce konus adamla o kaza anında farklı oluyor durumla duzeltin tutanagı bence
    abi adam anlasılacak konusulacak tipte degil bakalım bugun yarın sonuclanır hakkımızda hayırlısı olsun sigorta vermezse masrafları o adamdan alacam

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cerkez_kral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi adam anlasılacak konusulacak tipte degil bakalım bugun yarın sonuclanır hakkımızda hayırlısı olsun sigorta vermezse masrafları o adamdan alacam
    sen yinede adama ulaş bi konusalım de gerci verdiyseniz evrakları konuşmamız boşta sonradan çok uğraşma adamın arabasında hiçbişeyde yok böyle insanları görünce çıldırıyorum hem suçlu bide üste çıkmaya çalışıyor
    On3R
    R-Turbo

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkınızde tutnakta ben haklıyım yazın zaten buna tramer sonucu cıkıcak sız haklıyız veya haksız yazsanız bıle tutanaga

Calderon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun tutanağa geri geri gidiyordum yazmış sanırım bu sizin haklı çıkmanız için yeterli olacaktır
    28 AF 870 Facebook Twitter

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigorta tutanaga dıkakt edıyo keske ımzalamasaydınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önümde park halinde bi araç vardı az bişey geri cıktım arka tekerime araba vurdu yazmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geri geri geldiğini ispat edemezseniz kusurlu siz görünürsünüz. ki eksperde kıllanabilir bu işte sizin ön mahvolmuş linea'da görünür bir hasar farkedemedim. çok geçmiş olsun.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    engelli vs dinleme hep acındırma politakası yaparlar engel bedenlerinde beyinlerinde değil polemiğe girmeden fotolayıp bilgileri alıp kendi tarafını dolurup onada imza attırıp kazayı yazdırcaktın .. iki tane olay yerinde şahit telefonlarını alıp eksper belirlenince ona dinleteceksin.. olay yeirnde güvenlik kamersı görüntüsü varsa ufak esnafta felan meraklı olurlar görüntüyü de alacan ki sağlam olsun gerisi gelir zaten ana yolda geri geri geldiğini zaten yazmış sen tamponunu boya paranı vs alırsın sıkıntı yok yani..
    low is low

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rapor incelenır tramer cıkar kusur oranları bellı olur ama o tutanakta sızı suclu cıkarmıs %80 e %20 gıbı cıkar arkadan vurdu diye anlatmıs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakalım artık kısmet şahit çok olay zaten evime yakın yerde oldu adam petrole geri geri gittigini söyledi sonradan kim akıl verdiyse arkadan carptın oldu bakalım bugun yarın sonuçlanır heralde herkese teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)