Arkadaşlar 2-3 parçam var pıano black boyanacak...Avrupa yakasında bu iş için önereceğiniz bir yer varmıdır ?
Arkadaşlar 2-3 parçam var pıano black boyanacak...Avrupa yakasında bu iş için önereceğiniz bir yer varmıdır ?
piano black dedikleri sosyete işi parlak siyah , her boyacı yapabilir yani
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
o zaman gıdıp parlak sıyah dıcem yanı boyacıya ?
sıyahta ahım sahım cok renk karısmıyo zaten parlak sıyah dıyıp sıktırırsın berlina blacke de bak oda hos durur
pıano black kolay gıbı gorunsede uygulaması cok zordur. en ufak tozu puruzu kabul etmez. cennet mahallesı kucukcekmece tarafına gıdebılırım dersen yonlendırebılırım
İyi bir boyacı yapabilir
Ben eski aracım borada hemen hemen çoğu plastik aksamı yapmıştım ve zımparasını falanda kendim yaptım
Dip siyah + sağlam vernik al sana piano black
Fantezi için mercedesin x bir kodunu denedim patlıcan moru oldu
Opak siyah ve güzel bir vernik yeterli
vernıgın tabıkıde cok onemı var ama amator kullanıcı ıcın bu gecerlı deıl.
onemlı olan metalık gıbı yanı boya +vernık seklınde ama metalık olmayan baz boya kullanmaktır.
hakkı duz mat sıyah uzerıne vernıktır hatta normalde 3 kat toz atılan vernıgın yerıne 5 kat atılması dahada yedırılmesı makbuldur .
ama ben bunlarla ugraşamam dıyene düz selülozik yada akrilik çok farketmez sıyah boyada atabılırler.
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim.
Trendline polonun yan aynalarını ve kapı kollarını beyaza boyatıcam. İç aksamdaki plastikleride GTI'da olduğu gibi Piano Black yaptırcam. Öncelik Anadolu yada Avrupa yakasında parçaları zarar vermeden söküp bu işlemleri yapacak usta önerebilirmisiniz?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Biraz uzun hort oldu
Selamlar aracımın ayna kapaklarını piano black yapacağım ama kaplama mı yoksa boyam mı yaptırmak daha mantıklı bilmiyorum daha önce hiç yaptırmadım.. Atatürk oto sanayide yaptırabileceğim neresi vardır ? Ayrıca takribi fiyat ne çıkar ve ne kadar sürer.
Bilgilendirirseniz sevinirim, çok teşekkürler.
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)