Arkadaslar grup icinde anlasmazliklar cikiyor oyun hizi 1 mi yoksa 2mi olmali diye siz hangi hizda oynuyorsunuz cogunluga gore hareket edicez![]()
Arkadaslar grup icinde anlasmazliklar cikiyor oyun hizi 1 mi yoksa 2mi olmali diye siz hangi hizda oynuyorsunuz cogunluga gore hareket edicez![]()
Sıfırda oynarken kaleci degaj kullandığında, top yere düşmeden sigaradan ve çaydan birer fırt alınabiliyor![]()
Valla 2 iyi ama 1 dede adama adama calimlar daha rahat ve gorsel acidan daha guzel oluyor2 de yangindan mal kacirir gibi geliyor bana
![]()
pes te +2 oynadiktan sonra fifa 2013e gecmenin zorlugunu ve sikintisini yasayan kac kisiyiz acaba. fifa olagan ustu gercekci olmus. en hizlisinda bile gercek insan ne yapabiliyorsa onu yapiyor oyun. pes cok kolay kaliyo fifanin yaninda. zevk icin pes13. cekisme ve stres icin gercekcilik icin fifa13.![]()
*On3r*
Ara sira cafede mecburen pes oynuyorum hic oyunun hiz ayariyla oynamadik fakat cok hizli..sacma derecede hizli ya da fifadan sonrami bana oyle geliyo anlamadim.pesi birakip fifa oynayin pes 10dan sonra bitti benim icin![]()
pes 13 var orjinal. ps3 de nasıl online oynayabilirim. çözemedim![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)