User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Pick-Up ile Uzun Yol

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pick-Up ile Uzun Yol

Arkadaşlar oncelikle kolay gelsin herkese.
    Hardtop yani arkası kapalı pick up ile uzun yol deneyimi olan varmı.Aşagı yukarı 4-5 çanta ve birkaç ıvır zıvır parça eşya ile uzun süre yolculuk yapmak(toplamda +- 3000 km) sıkıntı olur mu ? Yani sıkıntıdan kastım yolculuğun sofor veya yolcular için zulme donüşmesi.Savurma olayı,rahatlık,yorulma durumu falan filan.

Ayrıca bu şartlar altında Ssanyong Actyon, mitsubishli l200 ü nasıl bilirsiniz tavsiye eder misiniz ? Yada başka alternatif önerileriniz var mı ?

Teşekkur ederim.
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ssanyong daha iyi olur kasa da 200 kg çicarı ağirlık olursa otomobil konforunda gider gelirsin...
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    navara veya amarok tavsiyem dir bunlarla uzun yolda sıkıntı olmaz hatta keyifli bile olur yüksek araba sonuçta.fakat arka taraf bu tarz araçlarda çok dar arkadakiler bunalabilir.

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amarok standart 2.0 tdi 180 ps Highline 4x4 otomatik test aracıyla (kasa açık standart araç) 7 saatin içinde 600 km yol yaptım. Çok yormuyor. Bir kapalı kasa kamyonet 2012-2013 caddy'den daha başarılı geldi bana. Bahsettiğiniz pick-uplar ile uzun yol tecrübem yok ama Toyota Hilux'un uzun yolunun konforlu olduğunu duymuştum..
    Vw Cc & Mk 5 Gti

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 2 senede L200 le 60.000 km yaptım... günlük 100km yapıyorum, yaklaşık olarak 10 kere 700 km üzerinde yol yaptım.. gerçekten birçok aile sedanıyla aynı konfora sahip.. artı olarak yüksek olduğu için daha ferah ve rahat

Tavsiyem kaliteli geniş tabanlı bir lastik değişimi ve arka kasaya ağırlık. Lastik olarak bridgestone kullanıyorum çok çok memnunum.. 150-160 km gibi hızlarda direksyonu bıraktığınızda bile ip gibi gidiyor...

L200 almadan önce ssyangyong da çok araştırdım. kalite olarak mitsubishiyle fark var tabiki aralarında

Type-Rdinc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ssanyoung un arkasında 200+ kg ağırlık olmasını tavsiye ederim bizde vardı düz yolda kayıp kaza yaptık 2 kere ve satmak zorunda kaldık

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navarayla defalarca uzun yola çıktım. Kız arkadaşım bile diyorki başka otomobille yorucu oluyor uzun yola çıkacaksak Navara ile çıkalım... Jip konforu var. Bagaj kısmına değinmiyorum bile inanılmaz bir genişliğe sahip. 160- 140 arası süratlerde dahi konforunu yitirmiyor. He ama malesefki arka kabinde oturanlar için tahmini 2-3 saatten sonrası çileye dönüşecektir. Onun haricinde emin olun binek bir otomobille karşılaştırırsak yorulma eşiğiniz uzun sürecektir. ( PS Navara ile değerlendirmek zorunda kaldım. Çünkü başka pick-up ile uzun yol deneyimim olmadı)

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlarınız icin teşekkur ederim.Amarok biraz butcemizi aşıyor.

Navara'nın ise yakıtının fazla olduğunu birkaç kişiden duydum.Aslında bu sınıfta en çok hoşuma giden o ama şartlar..

Alternatif olarak hoşuma giden l200 ve actyon sport tercihim olacaktır.

200 kg lik bir yük ise fazla korkulacak birşey yokmuş
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın açık kasa Navara'sını kullandım, pek de konforlu değildi.
    Şu anda şirkette 3 adet D-max sahibiyiz ve babam D-max'la haftada 1000 km uzun yol yapıyor, konforu son derece güzel (Bu arada araç kapalı kasa ve 4x4) savurması bir pick-up'a göre normal düzeyde ve lastik seçimi de önemli. Yalnız arazide D-max'tan başka pick-up'ı adam yerine koymayan biri olarak (İşimizden dolayı sürekli hard arazide kullanıyoruz ve mükemmel performansı var) şu eleştiriyi de yapmak zorundayım, 160 km hızdan sonra direksiyona ekstra kuvvet uygulamak gerekiyor, ne kadar normal olsa da Amarok'un bu hızlarda daha normal bir sürüşü olduğunu duyduğum için söylüyorum.
    Edit: Arkada minimum 200 kg yükle beraber deneyimlenmiştir bu yazdıklarım.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen hafta durmadan samsundan rize yapip dondum. Hic yormadi L200 yakitida nrmal 4 cekerde hiz sinirlarini limitinde glderek 7.6 idi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalı kasa navara ile çok uzun yollar yaptım yük varsa daha konforlu oluyor ama her halükarda arkada oturanlara sıkıntı yaratır. Savrulmama için arka aksa ağırlık takılıyor ama genede dikkat etmekte fayda var.

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Navara tavsiye ederim ben de, Amarok haricinde rakiplerine göre (düz yol için yorum yapıyorum) daha uygun hem performans hem konfor açısından.

Eğer kasa açık ise ve +3 kişi yolculuk yapacak olursanız arkadaki yolcuları epey yorar. Benim aracın kasası açık kışın uzun yol yemin ediyorum zulüm gibi geliyordu arkadakiler için eşyaları arka koltuğa falan koymak iş değil. Eğer kasa kapalıysa çok keyifli olur orası da ayrı.

edit: bu arada herkes çok savuruyor vs. diye yorum yapıyor da trafikte saçma sapan hareketler yapılmadığı sürece kesinlikle öyle birşey yok

41DN370 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bahsedilen araçlarla yazdığın km deki yolculuk arkada oturan yolculuklar (diz mesafesi zıplatma)için zulum gibi geçer biz 1.000 km yolculukta 2 günde anca kendine geliyorsun ama şöfür için inanılmaz keyf verici bir yolculuk olur kış değil kar yok buz yok,bu zamanda savurma fln hikaye
    C 20 XE POWER...

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tam bunu yazacaktım, navara öneren arkadaşlar arka koltukta insan oturttularmı hiç ,uzun yolu bırakın 150km yeter hayattan soğumasına diyecektimki yazılmış
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

Emre Akçay
    Misafir
    Navara'nın arkası hakketen çok rahatsız. İçim çıktı 3 saatlik yolda. Ön tarafta aksine çok rahat.

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ssanyong Actyon ile Ankara dan Konya ya giderim yılda bir kaç defa.
    Ssanyong güzel konforlu arabadır, ama arkada ağırlık yoksa savurmaya çok yatkın özellikle hızlı viraja girerken, sadece navara içinde değil Ssanyong larında arka koltukları oturanlar için diz mesafesi kısadır. Ki bir kaç tanede navara kullandım şirketde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni kasa ford ranger 4x4 kullanan deneyen oldu mu? onun konfor performans surus rahatlıgı fiyatı makul gibi görünüyor....
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yeni ford ranger lara bakdınmı bilmiyorum binmedim sürmedim ama dışardan çok güzel görünüyor tasarımı falan pick up alası geliyor insanın.. yeni araç birde konforu biraz daha iyi olabilir eski nesil pick up lara oranla bir araştır derim.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gcapraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni kasa ford ranger 4x4 kullanan deneyen oldu mu? onun konfor performans surus rahatlıgı fiyatı makul gibi görünüyor....
    yalnız aynı anda atmışız mesajı 14:42 - 14:45
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)