User Tag List

Sonuçlar: ds5 için ne dersiniz?

Katılımcı sayısı
164. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • evet alınır

59 35.98%
  • hayır alınmaz

32 19.51%
  • alternatiflere bak

73 44.51%
Sayfa 1/7 123 ... SonSon
120 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: citroen ds5 nedir, ne değildir?

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

citroen ds5 nedir, ne değildir?

arkadaşlar x-type'ımı sattım ve çilelerden (yüklüyken 1.6 102 hp bora seviyesine inen performansı, yerdeki kesme şekeri bile hem direksiyona hem de yolculara ileten konforsuz süspansiyonu, amazing yakıt tüketimi ve anasının nikahını da isteyen fahiş parça fiyatları) şimdilik kurtuldum.

günün birinde bi fransız'ı aklıma takacağımı hiç düşünmemiştim ama olmaz diye birşey yokmuş.

citroen ds5 hakkında bilgilere ihtiyacım var. özellikle 1.6 thp 156 hp'lik (bva) versiyon. bugün bayiisinde full+full ve özel beyaz renge sahip bi ds5 inceledim, içim gitti. 80.000 tl de fiyat çektiler. büyük bi kredi planım var, olursa bu araç için ciddiyim. hatta kafaya takmışım ki akşam eve gelince bu araç hakkındaki tüm testleri okudum test yıllıklarından. araçta yok yok...

özellikle bmw, mini ve psa'nın ortak kullandığı bu motoru merak ediyorum. yalnız araçta bazı olumsuz gördüklerim: stepne yok, lastik tamir kiti var. arka süspansiyon c4'le aynıymış, yani torsiyon. bir de f1 şanzıman bu motor seçeneğinde yokmuş. bunlar ne sorun teşkil eder sizce?

anket de açıyorum ki sonucu gerçekten önemli benim için. çok teşekkürler yorumlarınız için şimdiden.

. . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz değilmiydiniz çok memnun olan x-type'dan ?
    performans , yakıt tüketimi motor seçeneğiyle ilgili şeyler onları anlarım, parça fiyatları da zaten ortada evet , ancak non-facelift yani muhtemelen artık 10 yaş dolaylarında ve belki de 200.000 km'ye yakın bir aracı uygununu bulmak yoluyla alıp , 4 tane amortisör bile değiştiremeden konfor beklemek biraz ironik olmuş keza ben çok sevmesemde yumuşak olmasını , yaş olarak muadili olan bütün almanlardan daha konforlu bir araçtır x-type.

ds5'e gelince , sizin x-type'dan daha konforlu olacağı kesin hayırlısı olsun görüyorum yolda dışı güzel bence

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Her gün siyah birtanesinin yanından geçiyorum ve çok hoşuma gidiyo ama ülkemizin şartlarında fransız araba ön yargısı mevcut ne yazıki ikinci elde çok kaybediceğini düşünüyorum o yüzden alternetif bakın seçeneğine oy verdim ama eğer satmam ömürlük olucak veya ikinci elini düşünmüyorum derseniz kesinlikle alınmalı bence çok hoş duruyo
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel alınmalı.Bu araçların otomatikleri verimsiz,thp 156 motor yakıp gitmeyen cinsten yani her türlü olumsuzluk var araçta.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V40 T4 R-Design 1596cc 180hp Powershift 77.100tl liste fiyatı opsiyonlarla v.s 80.000'i bulur,şahsen Volvo V40 tercih ederdim ben bu aracın yerine. Donanımı ve Görünümü çok güzel DS5'in ama bile bile lades dememek lazım bence. Hayırlısı olsun.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    x-type'den ahım şahım memnun olduğumu hiçbir yerde söylemedim, yazmadım. artı ve eksilerini aracın konusunu açtığımda dürüstçe söyledim. sadece son zamanlarda yukarıda söylediklerim canımı sıktıkça sıktı. sattığım adama dahi (magic necmi/necmi yıldırım) hepsini anlattım.

kullandığım x-type orijinal 140.000'deydi. 8 yaşında 180.000'deki a4'e, 21 yaşında 220.000'deki w124 250d'ye, 16 yaşında 185.000'deki passat'a binmişliğim, kullanmışlığım var. hiçbiri yol dalgalanmalarını, zemin ezikliklerini x-type kadar içeri vermiyordu. bırakın konforun şahı mercedes'i, golf'ün dahi ütüleyip geçtiği yollar x-type'la bana zulümdü. ha otobanda süzülüp uçuyordu, o başka... (alt takımları, amörtisörleri, aksları en az iki kez kontrol ettirmiştim.)

x-type'ın jant göbeğindeki logoların tanesi 65 tl, aynası (dış kapak, motor ve ayna camı hariç) 400 tl, kapı altlarında bulunan marşpiye 1.200 tl, kaputu ise 5.200 tl. ortaklar'dan fiyat alabilirsiniz. 560 sel'le aynı yakması da perişan etmişti beni. yol bilgisayarındaki "kalan km" ibaresi, "yapılan km" ibaresiden takır takır daha hızlı işliyordu.

ha Allah var, marşı bir gün bile ikinciyi istemedi, şak diye alırdı makine. x-type yine de sürüşüyle, yol tutuşuyla ve en önemlisi karizmasıyla aşık olduğum ve asla unutamayacağım bi araçtı.

her neyse konumuz ds5.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır DS4, DS5 alnmaz 2.elde çok ciddi değer kaybı var.Bence alırken de dizel veriyon almaya çalışın.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar citroen'de, teb cetelem sisteminden bana 60.000 tl kredi çıkıyo. 20.000 de bende var araca peşinat olarak. şimdi ben bu krediyi başka markalarda da bulabilir miyim? yani volvo'ya gitsem veya audi'ye, bu kadar taşıt kredisi verirler mi bana? şöyle ki ben 2.500 tl net maaşla çalışan devlet memuruyum ve iki bankaya toplam 30.000 tl kredi borcum var, ödüyorum. bunları sistemde görüp diğer araç satıcılarının anlaşmalı kredi merkezleri bana citroen'dekiler gibi kredi verir mi?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar citroen'de, teb cetelem sisteminden bana 60.000 tl kredi çıkıyo. 20.000 de bende var araca peşinat olarak. şimdi ben bu krediyi başka markalarda da bulabilir miyim? yani volvo'ya gitsem veya audi'ye, bu kadar taşıt kredisi verirler mi bana? şöyle ki ben 2.500 tl net maaşla çalışan devlet memuruyum ve iki bankaya toplam 30.000 tl kredi borcum var, ödüyorum. bunları sistemde görüp diğer araç satıcılarının anlaşmalı kredi merkezleri bana citroen'dekiler gibi kredi verir mi?
    Abi bende aynı durumda koşturduğum için hemen söylim bankayla anlaşmalı çalışanlar vermez ama vdf gibi kendi finans kuruluşu olanlar rahatlıkla bir gecikme yoksa ödemelerde kredi çıkartıyolar audi verir abi vdf den çıkartıcağı için
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah kardeşim sağolasın.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    80 bin tl ve citroen... ds5 i sürdüm iç kokpiti özgün ve güzel uçak kokpiti havası vermişler.. ama plastik aksam içeri giren yol sesi aracın fransız olduğunu insana hatırlatıyor.. yaşı ilerledikçe tahminim plastik tuşlarda soyulmalar ve iç plastik aksamlardan ses gelmeler başlıycakdır sürdüğüm aracın tuşlarında bile hafif aşınmalar vardı.. 2-3 yaşına geldimi satmaya kalksan büyük değer kaybıda yaşıycağın bir gerçek. kötümü asla bence şahsına münhasır bir araç ikinci elde 50-60 bin tl lere düşdümü vazgeçilmezler arasına girer ama 80 bin tl bence şahsi fikrim iddalı bir rakam..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat yüksek ama çok dikkat çekici bir araç yolda beyazını gördüm ışıklarda yan yanayken sırf onu inceledim arka görüntü fena..

birde kredi borcunuz varken bir daha 60 milyar borca girmeyin arabayı alsanızda bişey anlamazsınız gezip tozamadıktan sonra kapıda yatırıp borç sahibi olmaya gerek yok.
    2000 A3 8L

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senelerdir Peugeot kullanırım ama hiçbir zaman otomatiğini almayı düşünmedim. Otomatik araç sevmesemde bir gün ihtiyaç duyarsam otomatik araca genede Fransız üretimi otomatik araba almam. He hiç ciddi büyük bir sorun gördüm mü çevremde. 2 kere gördüm. Onun dışında görmedim ama otomatik şanzıman işini şakaya gelmez. Açıcağı masraflar çok büyük olabilir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İkinci el aldık, annem kullanıyor. Sedefli beyaz, 1.6 dizel otomatik, full ve tüm opsiyonlar dahil.
    Ne kadar almayın dediysemde, tipiyle, duruşuyla, iç ambiyansıyla filan kendine bağlıyor insanı. Sıfır alınacaksa, parasını hakettiğini düşünmüyorum. İkinci el alıp tadına bakıp ayrılası bir araç.
    Ben 3000 km kadar yol yaptım. Yalıtım, yol tutuş orta düzeyde, yakıt tüketimi düşük, performans kötü(1.6 thp motor yeterli gelebilir),içi ferah ve insanı boğmuyor. Sadece dış ve iç görünüş yönünden tercihte ağır basar. Benim için motor önemli olduğundan insignia'yı tercih ederim. Bu yüzden alternatiflere bak diyorum. Vdf, ford finans güzel vade seçenekleri sunabiliyorlar.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada eğer C4 ile aynı süspansiyon varsa torsiyon yoktur. tek dingil, yay ve amortisör farklı bir sistem vardır.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizeli dururken benzinlisi alınmaz diye düşünüyorum çünkü yakıt tüketimi üzebilir..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim sürdüğümde birde bu resimdeki araçdaki gibi havalı jantları yokdu normal bilindik sıradan jant vardı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ds5'in çok fazla kronik arızası varmış; bir yerden hatırlıyorum bu lafı özellikle Ds5 için. Bence çok iyi araştırın...
    saygılar

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gösterişten başka artısı yok bana göre. Sıfır VW Passat tercih ederdim bunun yerine şahsen.
    New Toy! - 41 AJV 325

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)