arkadaşlar x-type'ımı sattım ve çilelerden (yüklüyken 1.6 102 hp bora seviyesine inen performansı, yerdeki kesme şekeri bile hem direksiyona hem de yolculara ileten konforsuz süspansiyonu, amazing yakıt tüketimi ve anasının nikahını da isteyen fahiş parça fiyatları) şimdilik kurtuldum.
günün birinde bi fransız'ı aklıma takacağımı hiç düşünmemiştim ama olmaz diye birşey yokmuş.
citroen ds5 hakkında bilgilere ihtiyacım var. özellikle 1.6 thp 156 hp'lik (bva) versiyon. bugün bayiisinde full+full ve özel beyaz renge sahip bi ds5 inceledim, içim gitti. 80.000 tl de fiyat çektiler. büyük bi kredi planım var, olursa bu araç için ciddiyim. hatta kafaya takmışım ki akşam eve gelince bu araç hakkındaki tüm testleri okudum test yıllıklarından. araçta yok yok...
özellikle bmw, mini ve psa'nın ortak kullandığı bu motoru merak ediyorum. yalnız araçta bazı olumsuz gördüklerim: stepne yok, lastik tamir kiti var. arka süspansiyon c4'le aynıymış, yani torsiyon. bir de f1 şanzıman bu motor seçeneğinde yokmuş. bunlar ne sorun teşkil eder sizce?
anket de açıyorum ki sonucu gerçekten önemli benim için. çok teşekkürler yorumlarınız için şimdiden.
![]()