Oy verilsede gitmiyor ulaşmıyor ki eminiz bundan
Sırf dogukan icin oy göndermiştim zamanında ama
Acun Cıkarcı Biri oldugu icin ve bir partiye yakınlıgından dolayı ben hiç bir şekilde izlememekteyim
Oy verilsede gitmiyor ulaşmıyor ki eminiz bundan
Sırf dogukan icin oy göndermiştim zamanında ama
Acun Cıkarcı Biri oldugu icin ve bir partiye yakınlıgından dolayı ben hiç bir şekilde izlememekteyim
valla 1-2 kere çekimine gittim varmısın yokmusunun ama hepsinde altıma işiyordum öyle diyim 1 kere ara verdilerki 3-4 saat falan sürdü cekimin kendisi. arayıda acun vermiyor işte studyo sefimidir nedir o veriyor ihitcaç için su wc.
para ondan cıkmıyor bişey olmuyor sonucta versin vermesin o yoluna hertürlü bakıyor.
sadece ayar eden meblağ büyüdükce ve kutular azaldıkca bekleme süresi artıyordu onuda birisi bagırıyor ekipten başta 5 sonra ilerledikce 10-20-30-40 saniye diye. kutular azalmaya yaklastıkca o yüzdendikutunun orasıyla burasıyla oynamalar mühürü mıncırmalar saymalar etmeler elele tutuşmalar![]()
1881 - 193∞
O değilde bu turabi soysuzu nasıl Konuşuyor
Platform tabuta benziyormuş doğukanın leşini taşıyacakmış
Nihat doğan bir bu iki
Allah'ın barzolarını destekleyenlerde var
Pascal şuna da bir ayar verse fena olmaz
ben bu tıp yarısmaların hıcbırının sms ıle ılerledıgını dusunmuyorum. kım reytıng artırırsa oyunda-yarısmada kalır bu kadar basit.
konu hakkındakı dusuncelerım :
![]()
https://www.facebook.com/dogukanmanc...30709010311128
Şöyle bi fragman paylaşmışlar.
セルカン+レーラ=愛
Su Turabi cıdden cahıl piçin tekı...
3-5 racon ustu az Kamyon arkası yazıyla kendını hayatın profoseru sanıyor...
Acun bu adamı meshur ettı,tebrıkler.
Yıllarca toplumumuz gelin kaynana yarışmalarındaki kavgaları, Banu Alkanla bir adamın eve kapatılıp tokat yemesini soluksuz izledi vb.. Şimdi de Turabi, ne saygı ne sevgi ne ahlak var adamda ama yine de insanlar onu seviyor ve destekliyor.
Anlamadığım şey şu ki efendiliğin, saygının ve ahlakın bu kadar değersiz konuma düşmesi. Yazık ya resmen yazık !!
Oylarımız dogukana zaten efendılıgınden calıskanlıgından sessızlıgınden en onemlısıde terbıyesınden oturu tabıkı yanı
O taner i.nesi olsaydı cok eglenırdık ya![]()
Adam reyting yaptırıyor abi atarlar mı çok ayıp! Karaktersiz insanın teki ama iki malca laf söyleyince millet ooo turabi adam diyor.Küçük çocuklar boş atar giderleri görüp birşey sanıp örnek alıyor adamı.
Valla Taner iyiydi deliydi meliydi ama ben Turabi kadar karaktersiz olduğunu hatırlamıyorum.
inşallah atılılmıştır turabi denilen ibne ya bir insan bu kadar mı karakter yoksunu olur
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)