Vayy bee ne sallamis ama inanan vardir
Vayy bee ne sallamis ama inanan vardir
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
enbüyük ayıp. bu işin 4000tl ye yapıldığının açıklanması. insan kendisi yapsa 800-900 tl hemde tamamen iskontosuz yapar. hadi bayi yapsa 1500tl olsun... at yalanını öpeyim inannı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3 günde bir önünden geçiyorum , hangi garajmış ki oinönü caddesinde toz içinde park halinde duruyor
![]()
Hep bu oldschool yüzünden kelepir araba bakamıyoz ki sahibindende ucuz a baktığımız zaman paso oldschool plasti-dip ilanı koyuyor 1k,2k,3k,4k ya sonra böyleleri çıkıyor![]()
RESPECT YOUR ELDERS
benim accord bikaç ton poastidip deposu önünde duruyor. çook plastidip taşımışlığı var gene satamıoz aqneymiş arkadaş bu pd böyle.
lambo,m3 falan demişte çokçok daha özel 1000 lerce araç yapıldı bu ülkede azımsamış![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilan sahibide tam pazarlama müdürü bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27088012/detay
Peki bu ilana ne demeli?
Bu araç en son 36.000tlye satılıktı 2 ay önce şimdi nasıl 50.000 oldu? Üstelik pazarlıkta yok tarzı yazılmış. Şuan 0 km İbiza Cupranın fiyatı 46.000tl.
Çok ciddi soruyorum böle bi ilan açmanın sebebi ve mantığı nedir? Keyfe keder satılık cümlesinin kapsamı tam olarak nedir?
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
İzmirde olan varsa şehir turu atsın şu arabayla allah aşkına videoya falan alsalar aslında![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)