dediğim gibi müşteri memnuniyeti adı altında nadir yapılır birde donem donem firmaların kaskolu sattığı telefonlar var son kullanıcıya çoğunun bilgisi verilmedi kvk ozellikle çok kırık cam değiştirdi ücretsiz şekilde
Printable View
dediğim gibi müşteri memnuniyeti adı altında nadir yapılır birde donem donem firmaların kaskolu sattığı telefonlar var son kullanıcıya çoğunun bilgisi verilmedi kvk ozellikle çok kırık cam değiştirdi ücretsiz şekilde
Teknosada çalışyorum eğer ürüne alırken kasko yaptırdysan yeni şekilde değişimi yapılıp gelir eğer yoksa 500-550 tl arası bilgin olsun yeni geçen gün değiştirdi müşteri
istanbul parka giderken çekim yapan arkadasım 130 km hızla ıphone 5 i sanrooftan düşürdü sadece kasa çizik ekranda nokta hata yok :)
bende s3 ümü sıkı sıkı tutuyorum elimden düşmesin diye :D
banada s3 minin çerçevesi ve arka kapağı lazım beyaz olanından çizik içinde ... olursa 0 ön cam
buarada samsunglar narin telefondur olabildiğince düşürdüğünüzde umudu kesin azcık ya sürekli hatalar veriyo yada çatlıyo kırılyo biyerleri :)
aynı şekilde benimde ekranım kırık, ya ebay den siparişle ucuz olan ekranı taktırıp kullanıcam yada bu şekilde kullanmaya devam edicem.500tl ye ekran değiştirmeye niyetim yok :)
Ekran ciziliyo arkadaslar bence o cizilmezlik falan hikaye anlattilar bize bende hali hazirda cok belli olmasada iki tane cizik mevcut
Arkadaşımın s3 ünün ekranı kırıldı aynı. Dokunmatiğinde ve görüntüde sorun yok. Telefon kaskolu, kaskoya gönderdi bir halt yapmadan geri yolladılar. Sakın telefonunuzu kasko vs yaptırmayın. Hiçbir işe yaramıyor. Şu an yurtdışından cam siparişi vereceğiz onu takacak.
galiba samsung da yedek parça sıkıntısı mı oluyo anlamıyorum telefonun kendisi 850 lira ön camı 500 bana mı garip geliyo ??
arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.telefonumda kasko yok..900 TL eden bi telefona 500 TL verilmez bence.Yurtdışından bi cam siparişi veririm , olmasa da çöpe atarım telefonu.
ekranı kırık s3 leriniz alınır :D :D
İnternetten cam alıp takmak pek kolay iş değil arkadaşla benden söylemesi. Sökerken ekranada zarar verme olasılığınız yüksek. Cihazın dokunmatik kısmıda lcd üzerinde öndeki sadece cam ama iyi oturmaz ve cam kalitesi düşük olursa dokunmatikte sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca fabrikasyon olan ekranda camla lcd arasında likit uv yapıştrıcı bulunmaktadır. busebepten dolayı sökerken zorlanırsınız zaten. Sizin 10$ a alıcağınız ve takıcağınız camda bu olmayacaktır.
komple ekran isteyen olursa 180$ + 50tl takma
sadece ön cam montaj dahil 150tl ye yaparım
annemin telefonun başına geldi aynısı 40 50 cm den halıya düştü 1 gün boyunca sıkıntısız çalışıp ertesi gün kendiliğinden gitti..ekran içi çatlamış 400 liraya yapılacak...