100 tl nitro aldım ama bende pek bişey fark edemedim. Muhtemelen sürekli kullanmak gerekiyor.
100 tl nitro aldım ama bende pek bişey fark edemedim. Muhtemelen sürekli kullanmak gerekiyor.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
ankarada bp 97 kullanan duymadım görmedim zaten az da istasyonu var bp nin herhalde istanbula nazaran. ben depoyu nitro fulledim ama pek bi gidiş de farketceğim değişiklik olmadı gibi. bi depo daha kullanır sonra tekrar dönerim opet e herhalde fark görmez isem
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
bende 2 kez üst üste aldım şimdi tekrar alıcam ama bana çok yakıyor gibi geldi sanki
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ben daha fazla yaktığını düşünüyorum nitro nun 125 cc motorumda test ettim daha az gitti po ve opet e göre opet e dönücem sanırım yine
Nitro dizel aldim, yurt disinda da gelmeden kullanmistom. Suanda ayni tepkileri aldim gidisi degisti. Tabi depoyu tamamen bitirip aldim. Bursada sehir ici 4.8lt ortalamam var 1.5dci 90hp clio. Nitrodan devam edicem
Bu tür işler pazarlama taktikleri olarak gözüme görünmesine rağmen burada yazılanlardan sonra bende bir depo dizel nitro+ aldım. Adı tam ne bilmiyorum ama shell den aldım. yol boyu trafiğin izin verdiği süratlerde gittim. Bu tempoda giderken aracım 3.5 ile 3.7 lt arasında bir sarfiyat gösteriyordu. Bu yakıtla 3.3 göstermeye başladı. Otoyol geçişlerinde 4.8 e kadar çıkan gösterge 4.5 tan fazla göstermedi. hızlanma ve son sürat konusunda bir şey değişmedi. gene 5 vitesde 4500 devire kadar çıktı. ama sarfiyat gözle görülür şekilde düştü. ikinci depoyu alırken ekrandaki değer ile alınan yakıt birbirini tuttu.
Araç clio 2 hb 1.5 dci (mavi i olanından )
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Samsun'dan aldığım yakıtla Trabzon'dan aldığım arasında fark var Samsun'dan aldığımda tepkiler farketmişti ama Trabzon'da depo komple bitip aldığımda performansta düşüklük hemen farkedildi.
Opel Astra GTC 1.9 CDTI
Gtb2260 Turbo
dp
ecufast remap
Sadece son takılı
nitro+ ile
![]()
1.3 multijette nitro kullanıyorum iki depodur, sanırsınız 2.0 motor araç kullanıyorum o şekilde çabuk bitiyor yakıt, performans adınada pek etkisini göremedim
Barış
Aracım c180 1.6 turbo.Depo kapağında 95 yazıyor fakat bu nitro çıkalı hep 97 oktan alıyorum araca bir zararı olur mu ? 95'e geri mi döneyim ?
Eğer araçta custom yazılım yoksa işe yaramaz... Araç üreticileri 95 oktan a göre ayarlar araçlarını..nedenine gelince; adamlar bu aracı hindistanda satıyor, Papua yeni gineye de Irağa da Zulu kabilesinede satıyor. Nerden bilecek adamın iyi yakıt kullanacağını. O yuzden oem beyinler dünya standartında düşük oktan yakıta göre ayarlanmıştır. Bu sizi düşündüğü için değil kendi markasını korumak içindir. Daha yeni çıkan bir yakıt ve Kullandığımız arabalar ortalama 5-10 yaşında..
Stage 1 yazılım yaptırsanız bile aracın orjinal Oem yakıtını kullanabiliyorsunuz.
Ama sende stage 2 veya özel yazılım vardır gırtlağına kadar doludur araba onu bilemem kendi yakıtını hazırlarsın o ayrı konu.
Toyota Rav 4 de de hiçbir faydası yok.Deneyecek arkadaşlara şimdiden bol şansİsraf diyebiliirm.
Sürekli kullandığımız araçlara nitro diesel almaya başladık zaten sürekli shell le anlaşmamız olduğu için taşıtmatikden dolayı alıyorduk
Aurise v power dizel, 2011 F10 520 D ve 2008 Range sport 3.6 TDV8'ede Vpower GTL alıyorduk memnunduk.
Sürekli Shell imes'ten yakıtlarımızı alıyoruz. Nitro çıktı çıkalı 3 aracada nitro koymaya başladık 4. 5. depolar oldu ama arabalarda resmen duvar etkisi var 3 ündede inanılmaz performans düşüşü var. Auris zaten gitmiyordu şimdi yerinden kaldırmak mümkün değil
yani bu işten açıkçası hiç bişiy anlamadık. LT bazındada daha fazla yakmaları söz könusu araçların.
50 tl Shell fuel save ile 180 200 km umursamadan rahat gidiyordum şehiriçi , Nitro ile ciddi bi düşüş var ve 160 km zor yaptım.
Necat Özer Hacıoğlu Aslan oğlum...
Iyı hoş güzelde benzın psıkolojıkmı anlamadım daha çabuk bıtıyor
çok ekonomik kullandığımı soyleyemem sürekli gazladığımdan hep fazla yaktırıyorum ama nitroda yaptığım km de düşüş yerine bence artış var gibi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)