Bugun yolda bi araç tarafından sıkıştırıldım sinirlendim arkasından selektör yaptım yol müsait olmadıgı için yanına yaklaşamadım ben selektör yapınca adam dörtlüleri açıp kapadı bunun bir anlamı var mıdır acaba merak ediyorum ... ?
Bugun yolda bi araç tarafından sıkıştırıldım sinirlendim arkasından selektör yaptım yol müsait olmadıgı için yanına yaklaşamadım ben selektör yapınca adam dörtlüleri açıp kapadı bunun bir anlamı var mıdır acaba merak ediyorum ... ?
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Özür gibi bişeydir![]()
Bunun bir çok anlamı olabilir durdurup sormak lazım,
Ukrayna da misal teşekkür için kullanılıyormuş, Tr de muhtemelen öyle değildir.
Genelde özür veya teşekkür anlamında kullanılır. Eğer gece vakti uzunlarla seyrederken önünüzdeki araba yapıyorsa uzunları kapa anlamı da taşır![]()
"Korkmadık, savaştık"
Özür dilemek veya aciliyeti olduğunu belirtmek içindir. Ama tabi ülkemizde korna bile her türlü duyguya tercümanken dörtlüleri yakmayı her şeye yorabiliriz duruma göre.
Ama çoğu ülkede teşekkür etme manasında da kullanılıyor, bence çok büyük bir incelik.
sellektör sonucu dörtlüleri yaktıysa problem mi var anlamında kullanılıyor diye biliyorum![]()
men dakka dukka.
özür mü?abi yanlış anlamayında %90 sıkıntı varsa durayım mı demek dörtlüleri açmak.o dörtlüleri açınca sen bidaha sellektör yapsan durucaktı yani.. aklı sıra artistik yapmış bence.burası türkiye
![]()
Aynen özür veya teşekkür için kullanılıyor genelde
Durmak için sağa yanaşılır yavaşlayıp diğeride gelirse durulur bir güzel magandalık icra edilir bildiğim![]()
diyemedim ya la
Teşekkür, özür, kusura bakma affet pardon
Biz genelde özür amaçlı kullanıyoruz dörtlüleri genelde bende çok kullanırım bi arabanın üzerine tam geçmeden yatarsam dörtlüleri yakarım ayrıca örneğin birine yol verdiğinizde o da size dörtlülerini yakarak teşekkür eder %10 bir kısmı sıkıntı varsa durimi diye kullanır onda da dörtlüyü yakıp sert fren yaparsınız![]()
dörtlüleri yakınca fren e bastımı? Fren e basmadıysa özür dilemiştir ... sanırım ben biraz kötümser baktım.![]()
ben küfür olarak kullanıyorum.10cm arkamdan takıp edenlere,sagım doluyken yol ısteyenlere felan
senın durum bıraz daha farklı ama![]()
Kufur etmiste olabilir sen sellektor atarken kufur ettigini dusunerek.
Bende ayni sekilde gibi![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye