__FrK__ Nickli Üyeden Alıntı
Tekrardan ne varsa yazıyorum;
Ben arabayı anadolu yakasından bir vatandaştan aldım. tramerde sadece 800 küsür lira görünüyordu karşılığında elemanında bana söylediği boya idi. Sonra Servise sordum 2. el araca ekspertiz yapmadıklarını söylediler bende gayri resmi olarak farklı yollarla ricacı oldum servis danışmanından araç hakkında bilgi rica ettim. daha öncede dediğim gibi farklı km ve zamanlarda bakım paketleri uygulanmış bir tarihte boya yapılmış, bir tarihtede oksijen sensörü değiştirilmiş harici bir durumun bulunmadığını söyledi.Ardından boyası ve bakımı için ustama gittim baktırdım ekstra bir durum olmadığını gayet düzgün olduğunu yalnızca bakımını yapmamız gerektiğini söyledi. Bende listeye çıkartıp hepsini sana faturalarınıda verdiğim parçaları aldırdım. Araç çıktı muayenesini yaptırdım. Bir süre ağız tadıyla bindim hiç de rahatsızlık duymadım, sıkıldım satma niyetine girdim. Bildiklerimi aynı şekilde ilana da yazdım ki aynı şeyleri görüşecek vakit bulamayacağım için okunmadan aranmamasını da belirttim. Sen geldin seni şöförlü araçla aldırdım haliyle benim öğrendiğim yaptığım bildiklerim bunlar olduklarından aynı şekilde tekrar seninle paylaştım. Sen servise götürebilirmiyiz diye sordun bende servisin 2. ele ekspertiz yapmadığını ancak anahtarın sende olduğunu istediğin gibi gidip bakıp baktırabileceğini keyfine bakmanı söyledim. Çünkü ben malımdan emindim, öyle bir telaşım yoktu. Sende üzerine tamam abi o zman gerek yok notere gidelim dedin satışı yaptık beraber kurumda vakit geçirdik sohbet ettik yemek yedik , çıktık varınca haberdar et beni diyerek ısmarlaştık ve seni uğurladım. Sen beni hiç aramadın forum üzerinden mesajlar atmışsın ben çok yoğun bir hafta olduğum için hafta başı bir kere baktım foruma mesajlarını gördüm bir çok şey yazmıştın bela, tehdit, para içeren cümleler tamamını okuyamadım bile sana arabamın benim söylediğim gibi olduğunu kafanı bulandırmaman gerektiğini ağız tadıyla binmeni yazdım. Sense bugün görüyorum ki beni yine aramayarak benim mesajlarını okuduğum muamelesi yaparak foruma konu açıyorsun beni forumla, görevimle, özel hayatımla tehdit edip hakaretler yağdırıyorsun. Ben seni arıyorum telefona cevap vermıyorsun sanki yeni boşanmış çift gibi. Ben bunlardan kesınlıkle bilgim olmadığını ancak sırf sen söyluyorsun diye inandığımı bunun insani bir durum olduğunu vurgulayarak senin zararına ortak çıkıyorum ama sen hala forumu kullanarak benden keyfince bir meblağda para talep ediyorsun. Ben senin için daha ne yapmalıyım.