4ay sonra evleniyorum ***** eşyalar alınmaya başladı.Bugün 42ekran lcd tv alıcam bunun için ayırdığım bütçe max 1500tl.Ne önerirsiniz nereden uygun fiyata alabilirim ?
4ay sonra evleniyorum ***** eşyalar alınmaya başladı.Bugün 42ekran lcd tv alıcam bunun için ayırdığım bütçe max 1500tl.Ne önerirsiniz nereden uygun fiyata alabilirim ?
///
merhabalar öncelikle bir ömür boyu mutluluklar dilerim;
en ucuz LCD Televizyon / LCD TV fiyatlar akakce.com'da verdiğim linkten özellik ve fiyata göre araştırabilirsiniz.En üstteki ürün en çok ilgi gören üründür.
ben biraz araştırdım sizin için,en mantıklısı Vestel 42VF8022 olarak görünüyor 3D+Full HD+Fiyat olarak en mantıklısı duruyor
Birkaç ay önce arkadaşlarım LG nin 42' sini aldılar 3D smart dı 1400 e aldılar ama hangi modeli olduğunu bilmiyorum LG lere bakın derim. Ve mutluluklar dilerim
ben samsung smart tv aldım, sadece 3D yok... çok memnunum 3D teknolojisi ilerleyip ucuzlayana ve de adam gibi bir teknolojiye oturana kadar bence gereksiz...
Marka olarak uzun zamandır toshıba kullanıyoruz. Hiç şikayetimiz olmadı. Toshıba , LG , Sony gibi markalara bak bence.
Hayırlı olsun bu arada, allah mutluluğunuzu daim etsin.
edit:samsung ve philips i unutmuşum. bi hocamız arçelik ve vestel vida sıkmaktan başka birşey yapmıyor demişti okulda.Bi aralar evimizdeki diğer beyaz eşyaların hepsi vesteldi nerdeyse. hepsi çok çektirdiği için uzak duruyorum artık vestel'den. Televizyonu kötü olacak diye birşey yok ama benim genel kanım bu yönde.
Lg yada samsung al nurettin.Evde hd yayın kullanmazsan hiçbir anlamı olmuyor hd uydu cihazını unutma![]()
Şuanda mesaide olduğum için pek giremiyorum mesai bitiminde önerdiğiniz marka ve modelleri tek tek inceleyip hangisi uygunsa onu almak olucak.
///
LG 42 LM640S al 107 ekran FULL HD 2den 3d cevirme özelligi dahili wifi vs vs yok yok kampanyadaydı en son onu alamazdan lm620s serisini alabilirsin oda çok iyi az bir fark var arasnda mutluluklar smdiden![]()
Ben bır hafta once arçelikten 102 ekran lcd tv aldım.modeli hatırlamıyorum fakat 1.260,00- TL idi. internete flan gırebılıyor dedıler.
42 inc olarak ele alırsak (eski bir teknoloji market çalışanı olarak)
samsungun video oynatma özellikleri güzeldir 3D kalitesi iyidir fakat renkler yapay canlılıktan aşırı parlaktır uzun süreli izlemelerde göz yorar
LG 3D performansı tatmin edicidir renkler doğala daha yakındır fakat usbden video oynatmada seçicilik yapar
Panasonic Plasma tv üretir bu sebepten maç gibi hareketli görüntülerde çok iyi bir performans verir usbden oynatmada genişce bir yelpazeye sahiptir 3D kalitesi başarılıdır tek kötü yanı baştada söylediğim gibi Plasma TV olduğu için LCD LED lere göre daha fazla enerji harcar
REAL MEN USE THREE PEDALS!
bence 3D teknolojisi için hala erken sayılır, o yüzden 3D için verilecek farkla. daha yüksek hz'li ve kontrast oranına sahip bir TV alınabilir. Yalnız etiket üzerlerindeki değerlere aldanmayın. Yazılımla beraber hız yükselten TV'ler var, bunlara dikkat etmek lazım.
birde saturn media grubunun çarşambaları çıkan insertini takip etmeniz veya vatnda artık haftasnları gelenekselleşen %25 indirimleri takip etmenizi öneririm
REAL MEN USE THREE PEDALS!
LG 42LM620S LED TV Fiyat En Ucuz Uygun Televizyon Modelleri ndirimli Taksitli Kampanyalar Fiyatlar Servis
alabılırsınız on numara televızyon gercekten kalıtalı bır goruntu sunuyor
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Samsung 40h6270 LG 42lb652V arasında kalsanız seçiminiz hangisinden yana olurdu ?
samsung:
SAMSUNG 40H6270 SMART FHD 3D DVB-S LED TV+ 2 Gözlük
lg:
LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED TV + 2 GÖZLÜK
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Teknosa'da LG fiyatları LG bayisinden bile daha ucuz.
Geçen ay bakındım. 1500 Tl'ye 42" çok güzel cihazlar var 200Hz. 500Hz.'lerde 1750 falandı sanki. Led. 3D vsvs
Kendi odamda panasonic tx-50st50e serisi tv var inanılmaz memnunum görüntüsü kalitesi gerçekten cok iyi bakmanızı tasviye ederim, salona gecen hafta mediamarktten Lg 60pb690v aldım anneme büyük olsun ucuz olsun manasında o düşünce ile ck şaşırttı beni hd d smart kullanıyoruz kanalların kalitesi iyi hic beklemiyordum çünkü aldığımda dev gibi ekran dedim mutlaka bi fıslık olur diye düşündüm yanılttı beni tavsiye ederim fiyat ve performans olarak cok cok cok iyi geldi yanında akıllı kumanda ve 2 adet 3d gözlük hediyeside geldi
düğün olmuştur herhalde, nisanda 4 ay sonra demişAllah mutlu mesut etsin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)