User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: vectra 2.5 CDX hakkında bilgi...

mkaan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

vectra 2.5 CDX hakkında bilgi...

opel vectra 2.5 CDX almayı düşünüyorum.önceki aracım vti idi.Şimdi biraz daha konforlu performans olarakta vti ın çok uzağında olmayan bir araç diye düşünüyorum.Daha önce kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vti dan cok daha fazla yakıcagını trabzonda ustanın ne durumda oldugunu anlayan bılen ve altlarda vti kadar gitmeyecegini biliyorum

Bence son sahibi olma potansiyeli yüksek arabalardan birisi hacimden dolayı bizim insanımız çok korkuyor kendi babam bile 1.8 araba alıcam diyorum ne yapıcaksın baş edemezsin diyor.

Birde neden opel 2.5cdx ne kadardır bilmiyorum ama o paralara daha az özellikli acil bir durumda satışı daha hızlı olan bir araba tercih edebilirsin.

edit: kaç model bu arada ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012 yılında yazılmış bir post:

bende 97 vectra 2,5 -v6- 24v CDX vardı. Bu araçlar B kasanın güç performans güvenlik konfor ve prestij yönünden en ıyı en süperidir.Çoğu kimse 2,0 GT der ama hikaye cdx'in 175 hp'lik 6 silindirli motoru ustalar tarafından''uçak motorlu vectra'' diye tabir edilir.
    --peki bu araç alınırmı...?
    --Bu araca sahip olmak isterseniz cüzdanınız sağlam olacak,araç 16 yaşının üstünde ise yıllık vergısı 260 küsür. altında ise yıllık 800 tl gözden cıkarmalısınız.Araçta 175 hp'lik bir yaratık var ancak bunu kaldıracak şanzuman ve diferansiyel malesef yok...klasık opeler gibi aracın geri vitesi 1. vitesin yanında değil ''R'' 4. vitesin yanında oldugu için bozulursa şanzuman bulmak problem ben sadece dişlilerini 2.000.00tl ye buldum.
    --Bu araçların tavan kumaşları cok hassas sünebiliyor ve cam krikoları plastık dübelli oldugu için yan camlarınız bir anda süşebilir...Aracın triger kayışıyla 3 kişi rahat ip atlar okadar uzun ve dolambaçlı...Depoda benzin kalmazssa deponun içindekı benzin pompası yanabilir orjinalı 800.00tl çin malı var 65.00tl ama motoru ıyı besleyemiyo süreklı motor arıza lambası yanıyor.
    --Motora gelince bir v6 kullanacaksanız gözunuz gibi bakmalısınız vites boştayken asla gaz vermemelisiniz bişey olursa arabayı demir fiyatından tarttırıp satabilirsiniz...
    --Bu arabalar dışı seni içi beni yakar cinsten...
    --Bu arabaya sahip olmak fahişeye aşıkolmak gibi bişey... Allah korusun...

--Yakıt tüketimine gelince benzinde basarsan yol bilgisayarında 100km'de 20 litreleri görebilirsin...Lpg de 33 krş'un altına düşerse kendini şanslı hissedebilirsin...Araç 100km/h'a çıkar gibi kısa sürede 200km/h 'çıkıyor tabi depoyuda kurutuyor...Benzin ibresinin düşüşüne gözunle takip edebilirsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba için ayırdığım bütçe max 14.000 vti kadar gitmeyeceğini biliyorum tabiki ama çok geriye kalmıyacağınıda biliyorum yakıta gelince benim için çok büyük biproblem değil fakat diğer konular düşündürüyor tabi

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son postu okuyunca maceraya hiç gerek yok diyesim geldi
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkaan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araba için ayırdığım bütçe max 14.000 vti kadar gitmeyeceğini biliyorum tabiki ama çok geriye kalmıyacağınıda biliyorum yakıta gelince benim için çok büyük biproblem değil fakat diğer konular düşündürüyor tabi
    Hocam yanlış anlama ben edirnede yaşıyorum kıçı kırık 4 silindir hondanın şanzımanın açamadılar zamanında bulunduğun bölgede usta çok önemli.

Hadi ben yakınım istanbul'a gidip geliyorum ama sen ?

Yakıt en kolayı zaten varsa gezersin yoksa yürürsün çok problem değil ama araç bir arıza yakınca okuyup çözebilicek adam yoksa 14 liraya dünya araba var belki seni tatmin etmez ama al sat yaparak daha üst seviyede daha basit ve kullanışlı araba alman mümkün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 yılında yazılmış bir post:

bende 97 vectra 2,5 -v6- 24v CDX vardı. Bu araçlar B kasanın güç performans güvenlik konfor ve prestij yönünden en ıyı en süperidir.Çoğu kimse 2,0 GT der ama hikaye cdx'in 175 hp'lik 6 silindirli motoru ustalar tarafından''uçak motorlu vectra'' diye tabir edilir.
    --peki bu araç alınırmı...?
    --Bu araca sahip olmak isterseniz cüzdanınız sağlam olacak,araç 16 yaşının üstünde ise yıllık vergısı 260 küsür. altında ise yıllık 800 tl gözden cıkarmalısınız.Araçta 175 hp'lik bir yaratık var ancak bunu kaldıracak şanzuman ve diferansiyel malesef yok...klasık opeler gibi aracın geri vitesi 1. vitesin yanında değil ''R'' 4. vitesin yanında oldugu için bozulursa şanzuman bulmak problem ben sadece dişlilerini 2.000.00tl ye buldum.
    --Bu araçların tavan kumaşları cok hassas sünebiliyor ve cam krikoları plastık dübelli oldugu için yan camlarınız bir anda süşebilir...Aracın triger kayışıyla 3 kişi rahat ip atlar okadar uzun ve dolambaçlı...Depoda benzin kalmazssa deponun içindekı benzin pompası yanabilir orjinalı 800.00tl çin malı var 65.00tl ama motoru ıyı besleyemiyo süreklı motor arıza lambası yanıyor.
    --Motora gelince bir v6 kullanacaksanız gözunuz gibi bakmalısınız vites boştayken asla gaz vermemelisiniz bişey olursa arabayı demir fiyatından tarttırıp satabilirsiniz...
    --Bu arabalar dışı seni içi beni yakar cinsten...
    --Bu arabaya sahip olmak fahişeye aşıkolmak gibi bişey... Allah korusun...

--Yakıt tüketimine gelince benzinde basarsan yol bilgisayarında 100km'de 20 litreleri görebilirsin...Lpg de 33 krş'un altına düşerse kendini şanslı hissedebilirsin...Araç 100km/h'a çıkar gibi kısa sürede 200km/h 'çıkıyor tabi depoyuda kurutuyor...Benzin ibresinin düşüşüne gözunle takip edebilirsin...

Çok güzel anlatmışsın eline sağlık

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam yanlış anlama ben edirnede yaşıyorum kıçı kırık 4 silindir hondanın şanzımanın açamadılar zamanında bulunduğun bölgede usta çok önemli.

Hadi ben yakınım istanbul'a gidip geliyorum ama sen ?

Yakıt en kolayı zaten varsa gezersin yoksa yürürsün çok problem değil ama araç bir arıza yakınca okuyup çözebilicek adam yoksa 14 liraya dünya araba var belki seni tatmin etmez ama al sat yaparak daha üst seviyede daha basit ve kullanışlı araba alman mümkün.
    O ustalar her yerde mi aynı bilmiyorum ama kuşadasında bile canından bezdiriyorlar insanı. Küçük yerde çok zor oluyor kısa zamanda anladım.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2.5lere aşığım desem abartmış olmam, ancak 10 yıl bu merete binmiş bir abim;
    bi alırken, bide satarken sevinirsin demişti
    bu sözün üzerine ben vazgeçmiştim

cebinde 3-4bin kalmıyorsa alma, zaten düzgün bişey olsun dersen 15-16ları gözden çıkarman gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin fanartigi degilsen, super temizini almayi dusunmuosan, birde bolgede cok iyi A NLyN ustan yoksa direk uzaklas diorum
    araca 13 yil binen biri olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor sesi yeter be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşünürsen sorunsız sıkıntısız babamın kullandığı 97 model deri döşemeli manuel var.

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dgo2133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşünürsen sorunsız sıkıntısız babamın kullandığı 97 model deri döşemeli manuel var.
    işte örnek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vaz geçtim bu sevdadan

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paralara marea 2.0 hlx bakabilirsin. fena araç değildir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)