Garanti belgesinin bir fotoğrafını çektim.
Kulaklık marka olarak hewlett-packard diye tanımlanmış. Beats olarak değil yani.
Garanti belgesinin bir fotoğrafını çektim.
Kulaklık marka olarak hewlett-packard diye tanımlanmış. Beats olarak değil yani.
Yarın bir daha arayayım hp merkezini, böyle böyle diye anlatayım. Eğer derlerse bizi ilgilendirmiyor o zaman diyecem ki tüketici hakları yolu gözüktü..
Yarın da askerlik açıklanıyor bakalım mayıs'ta gidip-gitmeme ihtimalim var eğer gitmez isem koşturcam işin peşinden iyice.
onursumer
Siz yarın soracakmısınız acaba bu durumu ?![]()
verılen kulaklıgın ayırı bır kutusu yada ayrı bır grantı belgesı yoksa pek bırsey gosteremezsın hp dagva etsen adam kardesım ben garantı belgesınde hangı marka model verdıysem onun garantısını verırım aksı takdırde hıc bır mesulıyet kabul etmem der
ama bımexden hp pc ıle bırlıkte hedıye olarak aldıgına daır bır faruta fıs varsa o zaman dırek bımexı dava et catır catır alırsın parasını cunku sen aramıssın ve grantı talep etmıssın. onlarda senı gerı cevırmıs bız bu urune garantı veremıyoruz dıye anladıgım kadarıyle he eger ımzaladıgın faturada arka tarafında hedıye veya urunle bırlıkte verılen aksesuarlar garantı dahılınde degıldır dıye bır ıbare varsa bı bardak su ıc![]()
beats okadarda kotu bır marka degıl belkıde rca kablosunda bır problem olabılır ıstersen baska bır rca kablosuyla dene derım tekrar gecmıs olsun
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Kardeşim ürünün ayrı bir garanti belgesi var, zaten faturada da laptop ayrı, kulaklık markası ile ayrı belirtiliyor. Bugün bimeks müşteri hizmetleri ile görüştüm, fatura numarasını söyledim onlara.
Sistemden baktılar, ürünün yanında ayrı olarak çıkıyor Monster Beats diye. Zaten garanti belgesinde de kulaklık diye geçiyor ürün.
o zaman tekrardan yarın bimexe gıdıp yuz yuze yetkılılerle bır gorusme yap eger sana bız bunu garantı kapsamına alamıyoruz derse sende soyle soyle pekı o zaman distiribitor fırmaya gıdıcem bana sızın garantı kapsamına almadıgınıza daır bır yazılı belge vermenızı talep edıyorum de eger onuda vermezlerse dırek ıkı fırmayıda tuketıcı haklarına sıkayet et ıkısındende hak talep edebılıyorusun diye bılıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
arkadaslar bu sorun tamamen bimeks e ait tir
ben müşteriyim sen gelip bana bir mal satıyorsan
benim muhattabım sadece sensin
yani hp ye sen gönder demek gibi bir lüks ü olamaz bu firmaların
aynı şey tüm mağazalar için geçerlidir
vatan veya teknosa neden teknik servise kabul ediyor arızalı ürünleri ?
kesinlikle bimek sin çözmesi gereken bir konudur
başka bir açıklaması olamaaaz
Valla zamanında elimde kulaklık 2 kere mağazalarına gittim sorunum için, geri gönderdiler biz yapamıyoruz diye.. 1 kere şikayet var dan yazdım, kaç kere aradım hatırlamıyorum bile..
Yarın bir de hp yi arayacağım bakalım..
bimeks satıcı firmadır garanti HP üzerinedir. Bimeksden HP ne alırsan al bişey olduğunda Bimeks Hp ye götürün der. HP ye götürürsün ilgilenirler. Bimeks dışarıdan kendi ithalatını yaptığı ürünlerde kendi garantisini veriyor ki bunlarda genelde ucuz yan ürünler. Bu tip ürünlerde marka sorumluluğu var.
Beats kulaklık olayına gelince kaliteli kulaklık ses tonu güzel ama o para etmez. Etmeyeceğini de çinde öğrendim. Pariste kulaklık alırken denemiştim Proyu 185€ fiyatı vardı. Onun yerine başka kulaklık aldım kalite olarak yakın diye. En son Çinden Pro modelinin çakmasını gördüm. Yanımda da Paristen aldığım kulaklık vardı. Birebir kıyasladım Çakma beats pro paristekinden farksızdı. Adam 45 € dedi 10€ ya aldım. Kullanıyorum inanılmaz da memnunum.
IN BOOST WE TRUST
bimeksle alakası yok almak zorundada değil tuketici mahkemesine dava açsan bile bimekse açarsın onlarda kararla hpden alır oda fatura bimeksten çıktığından dolayı prosedur boyle
vatan veya teknosa sadece lojistik hizmet veriyor urunu senden alıyor paketliyor kargoluyor ki buda sorunun çozuluceği anlamına gelmiyor
ayrıca şoyle birşeyde var
teknosaya bırakıyorsun şikayetini yazıyorsun adam aynı şikayetle servise kargoluyor
ürün serviste yapılmadan teknosaya geri gonderliyor sonra suçlu teknosa oluyor
burda en güzeli herzaman ithalatcının belirlediği yetkili teknik servisle irtibata geçmek
hp de 444 03 07 müşteri hizmetleri ve kesinlikle kendileri bakmak zorunda garanti belgesinde hp yazdığı için
bimeksin vermiş olduğu bundll bir ürün olsaydı eğer farklı garanti belgesi çıkardı içinden
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
insanları yanlış yönlendirme laptop çıkışından aldığın sesi beats sana ne kadar güzel verebilir ? ben detox taktım laptopa ondan verim alamadım sen bundan tabiki alamazsın.tak bakalım bi one a ipod a falan ondan sora karalarsın markayı
Vorsprung Durch Technik
Tek derdimiz o olsunBen şu an bozuk kulaklığı nasıl değiştirebileceğimi düşünüyorum. Lanet gitsin beats markasına da monster e da bi daha ömrüm boyunca alırsam...................
Az önce hp yi aradım orda ki kadın diyor bizim yapabileceğimiz birşey yok hp nin mail adresini verdi.
İngilizce olarak mail atmak gerekiyormuş nelere bulaştık yav...
Bu arada normal laptop değil ses kartı beats olan laptop diye aldık, ama gene de beğenmedim..
Ya valla sinirden gülüyorum ne bimeks muhattap oluyor ne hp ya arkadaş kim değiştircek o zaman bu kulaklığı kırıp atacam en sonunda...
Teşekkür ederim minnettar olurum valla.
Askere bu dönem gitmeyecekmişim daha rahat koşturabilirim bu işin peşinde. Yeter ki muhattap olacak bir yer bulalım ne Bimeks ne Hp kabul etmiyorlar yahu...
arkadaslar oraya gonderiyor buraya gonderiyor
bakın ben yıllarca teknik servis te çalıştım
bende bazı ürünleri müşteri getirdiğinde hp ye samsung a yönlendirdiğim oldu sadece uğraşmak istemediğimden
dolayı
ancak faturayı hangi firma kesti ise
bimeks mi bimeks bitmiştir
garantiyi sorgulayacak olanda takip edecek olanda bimeks tir
yapmayın gözünüzü seveyim
o adamlar kendi bünyesinde tamir ediyor demiyorum zaten
ancak arıza -garanti durumlarında onlar ilgilenmek zorundalar
beni hp samsung bağlamaz
onlarla muhattap olması gereken bimeks tir
Aldığım mağazaya gidiyorum birazdan elimde kulaklıkla birlikte, ya yenisini verin ya tamir edin diyeceğim... Bıktım artık bu kulaklık probleminden.
Mehmet bey izlemeniz gereken yol şudur:
bozuk kulaklığı ürünleri almış olduğunuz yere ( bimeks firmasına) vermek. eğer firma kulaklığı servise gönderemiyorsa veya servis ürünün tamiratını yapmadıysa gerekli açıklamaların buluduğu servis fişini alın.(yani ürün onarılmadı veya onarılamıyor gibi) bu servis fişiyle tüketici hakem heyetine başvurun ve başvurunuzda ürünün yenisiyle değişmesini istiyorum diyede belirtin. başvuru çok kolay ve harçsızdır. sizi %90 bilirkişiye gönderecektir. bilirkişide %90 olumlu rapor yazacaktır. sonra hakem heyeti size rapor gönderektir. muhtemelen bu raporda olumlu olacaktır. bu rapor ve bozuk kulaklığınız ile bimekse gidip servis personelinin önüne koyup gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum diyorsunuz. onlarda raporu merkeze gönderdip size yeni bir kulaklık veriyorlar. süreç budur. bu süreç 1-2 ay sürüyor.
+milyon
Diyelim Teknosa'dan Sony televizyon aldık televizyon bozuldu ne yapacağız? Sony'yi falan mı arayacağız? Japonca mail falan mı yazacağız?
saçmalıktan seçmeler
Sen ürünü nerden aldıysan seninle orası ilgilenmek zorunda faturayı kim kestiyse orası bakacak kim sattıysa alacak Sony'ye o gönderecek...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)