Merhabalar Polo GTI mı satıp 1.8T Cupra almak istiyorum sizce nasıl bir araçtır sorunları nelerdir? Önerebileceğiniz bir araç varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Merhabalar Polo GTI mı satıp 1.8T Cupra almak istiyorum sizce nasıl bir araçtır sorunları nelerdir? Önerebileceğiniz bir araç varsa yardımcı olursanız sevinirim..
BE ORIGINAL
kesinlikle çok keyifli bir araç bizde var sürüş zevki harika konfor harika he aile arabası hem spor araba![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Çok zevkli bi araç tatminkar bir araç her türlü konuma hazır bir araç
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
Bence polo GTI satılıp 1.8T alınmaz, 2.0Tfsi Cupra almanı tavsiye ederim,
daha yeni bir teknoloji, ayrıca model farkıda var,
haa dersenki bütçem 1.8T olana yetiyor o zaman hayırlısı olsun derim![]()
malzeme kalitesi yüksektir. güncel cupradan daha kaliteli iç malzemeye sahiptir. kronik sorunu yoktur. motoru çok sağlamdır. kolay kolay arıza sıkıntı vermez. piyasadakilerin çoğu yüklenmiştir zaten ama stock bir cupra bulursanız sadece yazılımla 280 hp civarı güç verir. parçaları kolay bulunur. ve parça fiyatı spor arabaya göre uygundur.konforu iyi sayılır. yakıtı gücüne göre makuldür. orjinal brembo fren sistemi vardır. yaşından ve 1.8 motor olmasından ötürü vergisi ağır gelmez. aklıma gelenler bunlar. imkanım olsa benimde çok almak istediğim bir araç 1.8t cupra r
SEAT SPORT
bence polo gti satıp o araç alınmaz model yılı, kasası ve motor teknolojisi polodan kat ve kat eski.
Leon Cupra R gerçekden özel bir arabadır.Yalnız türkiyedeki cupralar çok azdır.Temizini ve oynanmamışını bulman imkansız gibidir.Temizini alıcam dersen ya parana kıyıcaksın yada şansına temiz ve ucuz bir Cupra R düşmesini bekliycen yalnız bu ihtimal gerçekden çok düşükÇünkü çoğu el değiştirdi ve kazası olmayan bir elin sayısını geçmez.
Hem spor hemde aile aracı olarak nadir kullanılan günlük araçlardan.En büyük özelliği bana sorarsanız polo gti göre piyasada nadir bulunmasıdır çünkü 10 arabadan 2-3'ü polo ve cakma gti ama Cupra R'de böyle bişey söz konusu değildir.1.6 sı bile piyasada çok azdır.Gerçekden yolda giderken farklı olduğunu hissettiriyor.Bu arada satılık olan 2 kırmızı Cupra R'nin sahibi foruma üyedir.Osmanın dışında diğer arkadaşında konusu forumda olucak.Umarım kafanıza göre temiz ve uygun bir Cupra bulursunuz.
Stoc motor maximum 350 hp ytr içini dışını begeniyorum diyorsanız... Geriye başka bir eksik kalmıyor lau cupra hayırlı olsun derim
Bende hiç boyasız Kırmızı renkte 2004 model 110 binde orjinal 1.8 T Top sport var düşünürsen konuşalım.
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)