User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: volvo s60 R nasıl bir araçtır_?

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

volvo s60 R nasıl bir araçtır_?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83543909/detay

bu arabayı bir arkadaşıma düşünüyoruz ama nedir ne değildir bilmiyoruz.
    manuel olması güzel, body kit felan hoşumuza gitti,
    var mı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız seviniriz.

teşekkürler
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorunsuz volvolardan biridir. Otomatik olsa sıkıntı çıkartır ama manuelinde fazla sıkıntı olmaz. Ama manuelin o görünen kısımdaki vites yolu çok hassas kırıldığında değişim maliyeti yüksek. Parça fiyatları pahalı ama, zevkle kullanacağınız bir otomobil. Turbosunu özellikle alırken iyice kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Eklediğiniz aracın şase ve motor numarasını bana yollarsanız yarın eski iş yerime uğrar size geçmiş servis kayıtlarını bildiririm. tabi telefon numaranızıda eklerseniz iyi olur.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım 2009-2011 arası manuelini kullandı (gri renkte arkadaştayken eg plakaydı tokata sattı) çok güzel bir araba.Ağırlığına göre çok güzel yürüyor.arkadaşı zamanında çok gazladım yazılım yap egzoz yap turbo büyüt diye ama yemedi stock bile çok ciğerliydi.Çok iyiydi.Hala aklımdadır.

tropheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırakta yürüsün stock 300hp turbo araba bizde S80 2.0T(180hp) vardı o bile alt devirlerde olmasada üst devirlerde köpek gibi gidiyordu.

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yedek parça konusunda sizi yorabilir muadil parçasında sıkıntı yaşarsınız konu S60R olunca yan sanayi parçayı tükürür işin doğrusu. Hızlanma değerlerine yol tutuşuna ve konforuna yüksek yıldız verebilirsiniz üst hızlarda dahi oldukça iyidir performans. Eski volvo servisçisiyim aklına gelen bişey olursa sorabilirsin.

Meco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güngörendeki manuel'in sahibi sezgin bey siteye üye diye biliyorum. ondan veya semavi nickli arkadaştan bilgi alabilirsiniz.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yedek parça beklenir, benim asıl sorum kronik bir sıkıntısı var mıdır?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski plakası 34 CEP 70 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. uzun süre adanada dolandı araç. Çok çok zevkli bir makine kesinlikle pişman olmazsınız aldığınıza.Ama parça fiyatları biraz yorabilir ( tabi sıkıntı çıkarırsa o da )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yedek parça beklenir, benim asıl sorum kronik bir sıkıntısı var mıdır?
    bekleme dışında fiyat sıkıntısından bahsettim.
    elektronik amortisörlerin rakamı dahi dudak uçuklatır ve yan sanayi yoktur.
    bmwda örnek 1 sene işnde muadil ürün türer ve kaliteli muadil bulunur volvoda yan sanyi kısıtlıdır ve s60R olunca konu birçok parça s60tan farlı bir araçtır.
    ha derseniz para sorun değil yetkili serviste her ürün vardır muhtemel beklemezsiniz.
    hararete karşı hassas araçlardır.
    bobin ve elektrik tesisatı na dikkat edilmelidir.
    sensör arızası yüzünden size yorgan yaktırabilir iyi ustalara teslim edilmelidir.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor ford st ile aynı parça sıkıntısı cok olmaz ama serviste nasıldır bilmiyorum fiyat cok uygun gözüküyor
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç burdada satılıkarda değilmiydi ( benmi yalnış hatırlıyorum ), bende rs i satarsam 4 kapı olarak aklımda olan bir araç vergi olayları nasıl bunların çünkü 3.0 dilimine giriyor diye biliyorum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 çeker diye almayın Üzerindeki sistem Haldex 2. gen ve adamı deli eder. Hayattan bezdirir. Performansı orta seviye. ağırlığı çok fazla o nedenle beklediğiniz gibi yürümez. Amortisör ve şase sistemi problem çıkarırsa çıldırtır. Motor içi çok sağlam, 450 hp sorunsuz binen adam çok. intercooler downpipe komple egzost ve yazılımla güzel olur. Turbosuna fazla güvenmeyin mitsu turbo single scroll ve çok dayanıklı değil. Motorun dayandığı yere kadar orjinal turbo ile gitmeyi düşünmeyin sakın.
    IN BOOST WE TRUST

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 çeker diye almayın Üzerindeki sistem Haldex 2. gen ve adamı deli eder. Hayattan bezdirir. Performansı orta seviye. ağırlığı çok fazla o nedenle beklediğiniz gibi yürümez. Amortisör ve şase sistemi problem çıkarırsa çıldırtır. Motor içi çok sağlam, 450 hp sorunsuz binen adam çok. intercooler downpipe komple egzost ve yazılımla güzel olur. Turbosuna fazla güvenmeyin mitsu turbo single scroll ve çok dayanıklı değil. Motorun dayandığı yere kadar orjinal turbo ile gitmeyi düşünmeyin sakın.
    2.3 T5'ler bana daha mantıklı geliyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sevdiğim bir araç otomatik düşündüğümden herkes engel oldu bana ama bu duz vites olduğu için sorun yaşama ithimali daha duşuk şanzıman masrafının yüksek olduğunu biliyorum

motor vs gibi parçaları rahat bulunabiliyor ayrıca bu aracın fiyatı oldukça güzel geldi bana kontrol ettirilip alınabilir

motor içi sağlam tek sıkntı benim bildiğim genelde denilen gibi turbosu çok sağlam değil

ve ek olarak 5 silindirin sesi gazlaması hissi çok güzel

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Ali_ZG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanin dibidir kendisi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aktif şase amortisörden bende dert yandım ancak 4 çekerdeki kusuru sizin kadar detaylı bilmiyorum sıkıntısınıda görmedim.
    300 hp ve o cüseeye göre iyi yürür diye düşünüyorum.
    bence esas soru s60r a değermi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford st de de kullanilan s60t5 de de kullanilan ayni blok ayni piston sadece kollar farkli. hepsi b52 moduler blok. blok u istersen 2.9 a kadar stroke edebiliyorsun. bu benim fikrim ki bence bu konuda dunyada en basarili bloklardan biri ki porsche nin dizayn ettigi bir blok.

aktarmaya gelince haldex sistemi hele ki 2. gen olanlar felaket. araba onden ceker ancak arkasi bozulacak ki devreye girsin. o da gercekten cok gec devreye giriyor. uzun saseli arabalarda kullanan tek volvo var saolsun ve gercekten bas agrisi.. audl A4 un en ucuz quatrosunda bile torsen kullaniyor. avantaji arkaya daha az yuk bindigi icin awd arabalarda sikca gorulen difransiyel boslugu problemi pek yok.

performansa gelince 300 hp bir arabadan biraz daha fazla performans beklersiniz dogal olarak. ama s60 t5 e yazilim ve egzost ile cok kolay r i gecebiliyorsunuz. nedenide sanziman disli oranlari basarisiz.

genel olarak bakarsak ama cok basarisiz bir araba degil.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford st de de kullanilan s60t5 de de kullanilan ayni blok ayni piston sadece kollar farkli. hepsi b52 moduler blok. blok u istersen 2.9 a kadar stroke edebiliyorsun. bu benim fikrim ki bence bu konuda dunyada en basarili bloklardan biri ki porsche nin dizayn ettigi bir blok.

aktarmaya gelince haldex sistemi hele ki 2. gen olanlar felaket. araba onden ceker ancak arkasi bozulacak ki devreye girsin. o da gercekten cok gec devreye giriyor. uzun saseli arabalarda kullanan tek volvo var saolsun ve gercekten bas agrisi.. audl A4 un en ucuz quatrosunda bile torsen kullaniyor. avantaji arkaya daha az yuk bindigi icin awd arabalarda sikca gorulen difransiyel boslugu problemi pek yok.

performansa gelince 300 hp bir arabadan biraz daha fazla performans beklersiniz dogal olarak. ama s60 t5 e yazilim ve egzost ile cok kolay r i gecebiliyorsunuz. nedenide sanziman disli oranlari basarisiz.

genel olarak bakarsak ama cok basarisiz bir araba degil.
    eski bir 2.3 t5 sahibi olarak bu konuda size katılıyorum. dstc li bir 2.3 t5 nerede ise 4x4 tepkisi veriyordu. baya üst düzeyde fazlalık vardı stock motorumda şanzıman dışında kıramadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kalıte karizma araç ford çakması gibi diyebilirmiyiz
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)