ibiza bocanegra vs ibiza cupra arasındaki farklar nelerdir ?
cupra alınırmı 2011 2012 kullanan binenlerin yormları nelerdir
ibiza bocanegra vs ibiza cupra arasındaki farklar nelerdir ?
cupra alınırmı 2011 2012 kullanan binenlerin yormları nelerdir
JoYTeaM
bocanegra biraz daha hafif, sanırım 20kg falan, aradaki tek fark o.
Polo GTI'ya göre şanzıman yüzünden biraz daha yavaş. Konfor olarakta bana sert gelmişti biraz.
bana kalırsa da cupra daha güzel görünüyor =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Bir arkadaşa bakıyoruz fiyatıda çok makul bir araç bence bende düşünüyorum DSG olması bir avantaj eşimde kullanır diye düşünüyorum . Ama şöyle bir soru işareti var POLO GTI mı Ibıza mı bence sizde bu iki araç arasındada bir kıyaslama yapın .
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
dogru yoldasınboca yakısır
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
Tampon, koltuk ve direksiyon dikişleri , bazı modellerde farlar vs bu tür farklar var yani makyaj olarak değişiklik var bunun dışında değişiklik yok, boca 1900tl daha yüksek fiyata satılıyordu sıfır alırken. Cupra'nın daha sade oldugunu düşünüyorum.
Yürüyen aksam olarakta Polo, Ibiza, A1 aynı, yay, coilover her ne yaparsanız yapın rezalet, top gibi sekiyor maalesef.
bende beğeniyorum bu cupra ve bocayı ancak polo gti ile performans olarak çok fark var mı acaba? Sanırım üçüde 1.4 tsi 180 hp lik motoru kullanıyor.
GTI vs CUPRA performans farkını bende merak ediyorum , şanzumanlar aynı mı ?
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Bocanegra Önu siyah olması bence çok boğuyor arkadaşın dediği gibi.Bana Sorarsanız ben cupradan yana tercihimi kullanırdım.Fabia RS,VW Polo GTI, Seat IBIZA CUPRA bunların üçü aynı diye biliyorum ben.
Son olarak ben öle karar vermiştim.3 Kapı Olucaksa Seat 5 Kapı Olucaksada Polo GTI demiştim.Ve 3 Kapıdan yana kullandım tercihimi Seat IBIZA FR aldım.
https://www.youtube.com/watch?v=jhPyOMj_RCc
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)