yakında kıçımıza da bi cip takacaklar. nereye ne *** yiyoruz belli olacak...
14.000.000 x 20 tl = 2.8 trilyon tl mi?
yakında kıçımıza da bi cip takacaklar. nereye ne *** yiyoruz belli olacak...
14.000.000 x 20 tl = 2.8 trilyon tl mi?
Burdaki Amaçları bence hırsız degil gibime geliyor direk araç sahibi nekadar hata okadar ceza devlet kasasını doldurma peşinde zaten normalde yakaladıgın hırsızı bi saate karakol bile salıyor :)
Hırsız zaten polisle karşılaşabilse böyle bir problem,yakalanamayan bir hırsız olmayacak.Zaten araba çalan güllük gülistanlık şehrin içinde dolaşmıyor,mesele tenhaya çözüm bulmak.Bu sistemle gps üzerinden takip etmek isteniyorsa ***** çalan devre dışı bırakacak.Bunun da çare olmaması için sabit noktalarda okuyucu falan koymaları lazım ki çipi sökülen aracı tanısın,ki bu da epey geniş ve maliyetli bir iş olur,vatandaştan alınan 20 lira da buna yetmez diye düşünüyorum.
17,000,000 X 20 TL = 340,000,000 TL paraya bak :)
Ahmet kayanın bir şarkısında geçiyordu "nerden baksan tutarsızlık,nerden baksan ahmakca"
20 tl çon mantıklı, gps den takip edebilecekse adam çatır çatır ceza kesicek. kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez mantığı eğer böyleyse :D
acaba bu uygulamayla kime peşkeş çekilecek ayrıca
bu çip sayesinde hepimiz fişlenmiş olacağız.
salak olmayın !
Zaten hepimiz çoktan fişlendik.Çevrenizde T.C kimlik nosunun son hanesi tek olan var mı bi bakın ;)
Şaşırtıcı bişekilde herkes çift ...
bence hırsızlıkla hiçbir alakası yok bu işin. başka bir hikaye var kesin bunun altında .bu bahaneyle taktırtmak istiyorlar araçlara.
Hiç olmazsa bir hırsıza danışsa beyinsizler, hani white hacker hesabı yada ben hırsız olsam ilk ne yapardım diyerek empati kursalar da aslında etkili olabilecek bir sistemi böyle basit ve saçma hatalarla ayaklar altına aldırmasalar.
çipli app plaka basılır :D
başlığı görünce daha açmadan hesap makinasıyla akraba oldum
anasını satıyımm... o nedir öyle yaaaaaaaaa..
Arkadaş bide işe yarayacak bişey yapsınlar ya nerde saçma salak iş var onun derdine düşmüşler yok çip yok elektrikli araba senin benim paramı nereye harcayacaklarını şaşırdılar gerçekten işimizi kolaylaştıracak birşey bulsalar amenna gitsinler şu trafiği çözsünler bunlarla uğraşana kadar
bu sefer kim cebini dolduracak acaba?
Para lazım. . .