User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Civic 1.6 Vtec(Es-Ls) hakkında

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Civic 1.6 Vtec(Es-Ls) hakkında

Bu kasalara biraz yabancıyım kasa olarak beğendigim bir araç ama fikir sahibi değilim. Es ve ls arasındaki farkları inanın bilmiyorum . Bu kasaların manueli ya da otomatigi mi tercih edilmelidir ? Bakıyorum LPG'siz binilmiyor sanırım herkes lpg taktırmış .

Kronik sorunları var mıdır ? Yakıt tüketimleri nasıl ? Fabrika çıkışlı deri koltuklu güzel donanımlı olanları da var sunroof dahil . Ne kadar fiyatlara alınabilir ?
    imzasız..

berk72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 4 gündür 2003 LS model biniyorum. Headers var ekstra ve inan 230 görüyorum LPG'de.
    Konforlu bir araç. ES'ler, LS'lerin full donanımlısı. Ama hernedense, LS'ler ES'lerden daha iyi yürüyor. Temiz bulursan 24-25bin arasına alınabilir.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berk72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 4 gündür 2003 LS model biniyorum. Headers var ekstra ve inan 230 görüyorum LPG'de.
    Konforlu bir araç. ES'ler, LS'lerin full donanımlısı. Ama hernedense, LS'ler ES'lerden daha iyi yürüyor. Temiz bulursan 24-25bin arasına alınabilir.

Teşekkür ediyorum yorumun içi abi .106 gti vardı sattım . Az yakan konforlu sağlam bir araba arıyorum honda vtec2 bunun için iyi bir tercih mi bilmesem bile konfor ve kasa olarak hoşuma giden bir araba . Ailem lpg li arabaya pek sıcak bakmasa da bu zamanda 1.0 ya da 1.2 motora bile lpg takılıyor .

Düşük km'li beyaz ,siyah,kırmızı bulsak da alsak .
    imzasız..

ozkanfaruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende LS vardı, ışıklarda ES modeli otomatik viteslisiyle kalkmıştık. 3 üncü vitesde aça aça gitmiştim ve tüpteydim. Kullanımı çok zevkli bir araç (eğer basık ise), tabiki benim gibi askıda kalmamak şartıyla Onlarda ki vtec teknolojisi yakıt tasarrufu için, düşük devirlerde ekonomik araçtır.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berk72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sanırım sen Sİ ile takasladın, nası memnunmusun şuan ıcın vtec2 den Sİ yı ozledınmı ılk 3 gunde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozkan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende LS vardı, ışıklarda ES modeli otomatik viteslisiyle kalkmıştık. 3 üncü vitesde aça aça gitmiştim ve tüpteydim. Kullanımı çok zevkli bir araç (eğer basık ise), tabiki benim gibi askıda kalmamak şartıyla Onlarda ki vtec teknolojisi yakıt tasarrufu için, düşük devirlerde ekonomik araçtır.

Yani performans anlamında LS almak daha mı mantıklı ? Ben aralarındaki farkı bir türlü anlayamadım
    imzasız..

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    es nin ls den farkı yan airbagler, arka diskler, çelik jant, sunroof bazılarında kol dayama bunun dışında bir farkı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajlı kasası güzel bir önceki kasasını sevemedim pek ,yakıt durumu hakkında ciddi bilgi verecek olan var mı
    imzasız..

crisis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makyajlı kasası güzel bir önceki kasasını sevemedim pek ,yakıt durumu hakkında ciddi bilgi verecek olan var mı
    şehiriçi 40-42 kuruş şehirler arası 30-35 kuruş yüksek hızı çok fazla olan bir araba değildir ama sağlıklı ise son hızına kadar soluksuz tırmanabiliyor sınıfındaki bir çok araca göre çok seri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı crisis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şehiriçi 40-42 kuruş şehirler arası 30-35 kuruş yüksek hızı çok fazla olan bir araba değildir ama sağlıklı ise son hızına kadar soluksuz tırmanabiliyor sınıfındaki bir çok araca göre çok seri
    40-42 kuruş çok fazla ya ,106'dan indiğimize değmez yakıt konusunda herhalde benzinli değeri 40-42 kuruş .
    Lpg'li üstteki abimiz 20'li kuruşları görüyorum demişti .
    imzasız..

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filtre ve düz boru ile uzun yolda 7 litre lpg yakıyor ortalama 110 km hız ile,aracımı uzun yolda kullanıyorum ş.içi de çok yakacağını sanmıyorum.
    Sorun olarak şunlar sayılabilir,netice de honda olduğu için illaki biryerinden tıkırtı gelir ama kesilmeyecek hiç bir tıkırtısı yok,filtreden çok bir ses alamazsınız
    Basarsanız çok güzel olur ,2.eli güzeldir.
    Es il Ls arasında çok bir fark yok üstte arkadaşta yazmış,en uygunu mantıklısı hangisi ise onu almanızı tavsiye ederim ,ayrıca Ls Eslerden daha iyi yürür denilmiş bu tamamen kilo ile alakalı,aralarında 100 kg ve jant farkı var

Şimdiden hayırlı olsun..
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtre ve düz boru ile uzun yolda 7 litre lpg yakıyor ortalama 110 km hız ile,aracımı uzun yolda kullanıyorum ş.içi de çok yakacağını sanmıyorum.
    Sorun olarak şunlar sayılabilir,netice de honda olduğu için illaki biryerinden tıkırtı gelir ama kesilmeyecek hiç bir tıkırtısı yok,filtreden çok bir ses alamazsınız
    Basarsanız çok güzel olur ,2.eli güzeldir.
    Es il Ls arasında çok bir fark yok üstte arkadaşta yazmış,en uygunu mantıklısı hangisi ise onu almanızı tavsiye ederim ,ayrıca Ls Eslerden daha iyi yürür denilmiş bu tamamen kilo ile alakalı,aralarında 100 kg ve jant farkı var

Şimdiden hayırlı olsun..

Valla az yakan görüntüsü güzel bir şey arıyorum ama karar veremiyorum,LPG'siz vtecII 'de az yakmıyor biliyorum . Ailem lpg'li araca pek sıcak bakmıyor ama ben bu kasayı çok seviyorum yere basık bir şekilde dolanmak harika olur
    imzasız..

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec II iyidir. vti ve integradan sonra e36 ya biniyorum ama hiç memnun değilim, honda gerçekten bir başka. en azından bizim gibi biraz seri araç kullanan insanlar için daha uygun. azıcık basarsın, bir lip bir de jant ile mükemmel olur. yakıt konusunda lpg'li araçla bence çok rahatlarsın. şu an 320i- 6 silindir yakıt/performans anlamında tatmin edici değil.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec II iyidir. vti ve integradan sonra e36 ya biniyorum ama hiç memnun değilim, honda gerçekten bir başka. en azından bizim gibi biraz seri araç kullanan insanlar için daha uygun. azıcık basarsın, bir lip bir de jant ile mükemmel olur. yakıt konusunda lpg'li araçla bence çok rahatlarsın. şu an 320i- 6 silindir yakıt/performans anlamında tatmin edici değil.

aliburma abi ,ismail abi senden söz ediyordu o halde bana vtec II bulalım (kırmızı,siyah,beyaz)

gümüş gri en ama en son seçenek bıktım gri'ye binmekten ruhsatta gri yazmasından
    imzasız..

vtec26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben vtec2 alacak olsam ilk seçeneğim cosmic gri (füme) sonrasında bej olurdu
    Naturally Aspirated FTW
    e36 3.28 Coupe individual

ismailozkan_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aliburma abi ,ismail abi senden söz ediyordu o halde bana vtec II bulalım (kırmızı,siyah,beyaz)

gümüş gri en ama en son seçenek bıktım gri'ye binmekten ruhsatta gri yazmasından
    gardaş ali abim doğru söylüyor vtec candır vti olmasada ruhsatta gri yazsın güzel bi kaplatır ruhsata işletirik

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Es'ler 4 airbag ve 4 disk frendir
    Ls'lerde 2 airbag ve önler disk arkalar kampanadır asıl fark budur. Geri kalan sis farı, kolçak, mp3 çalar gibi özellikler çok değişkenlik gösterir yani bütün ES'ler full olcak diye bir kaide yok sis farsız sunroofsuz ES'lerde vardır. Manuelleri tutulur çünkü 0-100 9.2 saniyedir LPG'ye çok uyumludur, Şehir dışı 16 krş, şehir için 22-23 krş yakıt yakar ve inanılmaz ekonomiktir. Kronik problemi depo açma kapağının ve bagaj kapağının telleri 5-6 yılda bir kopar. Bir tele 270 lira vermekte adama koyar. Emniyet kemerleride pek kendini toplamaz elinle götürmen gerekir Güzel ve temiz bir ES'ye (100.000km altı) helalinden 28 verilir
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Es'ler 4 airbag ve 4 disk frendir
    Ls'lerde 2 airbag ve önler disk arkalar kampanadır asıl fark budur. Geri kalan sis farı, kolçak, mp3 çalar gibi özellikler çok değişkenlik gösterir yani bütün ES'ler full olcak diye bir kaide yok sis farsız sunroofsuz ES'lerde vardır. Manuelleri tutulur çünkü 0-100 9.2 saniyedir LPG'ye çok uyumludur, Şehir dışı 16 krş, şehir için 22-23 krş yakıt yakar ve inanılmaz ekonomiktir. Kronik problemi depo açma kapağının ve bagaj kapağının telleri 5-6 yılda bir kopar. Bir tele 270 lira vermekte adama koyar. Emniyet kemerleride pek kendini toplamaz elinle götürmen gerekir Güzel ve temiz bir ES'ye (100.000km altı) helalinden 28 verilir

Söz bulursak ben de 28 vermeye razıyım
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gardaş ali abim doğru söylüyor vtec candır vti olmasada ruhsatta gri yazsın güzel bi kaplatır ruhsata işletirik

Aman abi ruhsatla emniyetle hiçbir şekilde uğraşmak istemiyorum artık basarım yere jantımı atar gezerim )
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)