Geçmiş olsun abi, en temizini yapmışsın. Sinirlendim ciddi ciddi.
Printable View
Geçmiş olsun abi, en temizini yapmışsın. Sinirlendim ciddi ciddi.
Hazımsızlar heryerde varmıs gecmıs olsun abıcım .
geçmiş olsun ne kadar çok çekemez insan var bunların topunun...
pembe boya büyük ihtimalle kız çocuğunun işidir büyük birisi yapmış olsa boydan boya dökerdi o boyayı..geçmiş olsun sigorta karşılıyorsa sıkıntı olmaz..
yıkamacılar da genellikle olan bi sıvı vardı . Önce soruyolar boya orjinal mi diye , orjinalse çıkarıyodu benim aracıma da zift bulaşmıştı çıkmıyodu eğer orası boyalı değilse kaliteli bi yıkamaya bi danışın ... çok geçmiş olsun.
iş üstünde yakalayacaksın şerefsizleri, patlatacaksın suratını bak bakalım yaklaşabiliyolarmı arabaya
Geçmiş olsun pasta ile bi çıkarmayı deneyin
Abi Coluk cocuk olmasin? veletler,
annesinden bahsettirmek için yapmıştır bence geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun,cocuk işi gibi duruyor.Pasta alır büyük ihtimalle.
Kil çıkartır diye düşünüyorum büyük geçmiş olsun..benim fikrim zarar vermek isteyen biri bu şekilde en azından böyle bırakmazdı yapmazdı,büyük geçmiş olsun tekrar
florasan boya dökmüşler sanırım fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kille kolay çıkar kil çıkartmaz ise sentetik tinerle çıkartırsınız.
zenci işi ise bence hiç dalaşma bulaşma gerçi sen daha iyi bilirsin.. bizim arkadaşın durup dururken sebebsiz yere yolda yürürken kafasında bira şişesi patlatıp soymamışlar bile sadece zevkine dövmüş ve gitmişler arkadaşda vücutcudur yapılıdır yani sabahdan bazıları alkol almaya başlıyormuş crack falan alıyorlarmış kafa bir dünya etrafda saatli bomba gibi geziyorlarmış.. sen orda yaşıyorsun tabi daha iyi bilirsin gerçi..
Senin arabanın iş bana biraz çocuk işi gibi geldi dediğin zenci işi olsa senin arabaya bence ağır hasar verirlerdi sanki yaramaz ufak bir çocuğun işi gibi..
Cizilmesinden iyi bence bunu cikarmak cok zor olmayacaktir.. Zarar vermek amacli yaptilarsa da iyi ki asil zarar nasil verilir bunu bilmiyormus demek lazim, ise iyi tarafindan bakinca
Gecmis olsun
Büyük geçmiş olsun abi. Daha beterinide yapabılırlerdi coluk cocuk işi gibi geldi bana.
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun . Bayağı uğraştırıyorlar sizi araç konusunda . O zencilerin , zenci kız kardeşlerinin ta ...
1 ay önce benim dCi'ında arka kelebeği patlatmışlar konsolda 50 lira para vardı onu dahil almamışlar başkada bişey yoktu zaten zevk için böyle annesine sövdüren insanlar ne yazık ki var çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun çok bana pek bilinçli yapılmış gibi gelmedi inşallah araca bi zarar vermeden çıkarabilirsiniz. arabanın yanından başlayıp önüne doğru taşımışlarda ordan boya akmış gibi sanki.