User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Subaru İmpreza 1.6 AWD 4WD hakkında

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya birader neyin kafasındasın siz subarunun fabrikası mı sizin ?
    he beni yolda subaru geçti bende burda götüm götüm yorumlar yapıyorum, 5 yaşında gibi yorumlar yazmayın lütfen.

parça fiyatını bi o dediğiniz vtec2 ile karşılaştırın bakalım ne kadar fark var.

çekişi vtec2 ile aynı demişsinde hayal gücün kuvvetliymiş, öyle bi dünya yok

donanımda vtec ile karşılaştırma ople ile karşılaştır vw ile karşılaştır 2003-2005 model arabada ki donanım dan anlayışın abs, 4 cam otomatiği ve çift airbagsa ne mutlu sana

honda örneğini verdiğin için vtec2den yürüdüm bende yoksa toyata olur, honda olur, almanlar olur bunların hepsinden parçası pahalı, çekişi kötü ve yakıtı fazla.

boşuna subarunuzu övmeye çalışmayın. karşınızdaki araba sti değil 1.6 90 beygir eşşek

öncelikle kullandığınız tabirlere lütfen dikkat edelim karşınızdaki insan lar çocuk değil,ayrıca yaklaşık 7 yıldır subaru kullanıcısı olarak sizin subarunun oyuncağından bile anlamadığınız belli parça biraz pahalı olabilir ama araç öyle yıllık sorun çıkarmaz yağını değiştirir binersin yıllarca ( sanki haftalık motor yaptırıyoruz )...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 farklı impreza kullanmış biri olarak şunları söyleyim,

yapı gereği boxer motor ne yazıkki rakiplerinden biraz fazla yakıyor. çok aşırı değil 1-2 lt fark var. AWD'nin ağırlığı ve güç iletimi için daha güçlü motor gerekiyor ama ***** 1.6 motor, o yüzden pek performans da göremiyorsun.

Bunlar göz önüne alınınca gitmiyor ve fazla yakıyor sonucu çıkıyor ortaya. Kime göre neye göre kriteri var tabi. 1.6 motoru çok performanslı bulan da var, yüzüne bakmayacak insan da var. sürekli 1.6 motor civarında araç kullandıysan zaten sorun olmaz. Ama aşırı şeyler bekliyorsan biraz daha düşün derim bu seçimi.

Onun haricinde atmosferik olduğu için motordan yana pek sıkıntın olmaz. Turbo versiyonlar çok oynanıp yıprandıysa elinde patlayabiliyor malesef. iyi referanslı bakımlı araç alman lazım. Atmosferikte pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum yani. Mekanik ve yürüyen olarak da sağlam araçlar. yani araçtan yana pek korkun olmasın.

Subaru japonyanın premium markası olduğu için biraz pahalı parçası. ama tabi yine parçasına göre durum. bazı şeyler çok ucuzken bazı şeyler pahalı ve biraz zaman alıyor tedarik edilmesi.

özet olarak subaru keyfini ekonomik yaşamak istiyorsan 1.6 motor seni keser, ama biraz da güç olsun diyorsan önce 2.0 R modeline daha sonra 2.0 gt turbo modeline yönel fiyatı da fazla uçurmadan
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 impreza yerine legacy 1.8 2.0 alman daha yararlı olur bence... hem daha oturaklı hem daha konforlu imperadanda az yakar ve iyi bence... biraz daha maddiyat varsada 2.5GX ler muhteşem olur.... ama illaki impreza olsun diyorsan GF (wagon) olanının klimalı ve 4 çekerini almalısın bence en keyifli geleni bana o yıllarda o kasa oldu subaruda... motor olarak kötü bir motorları yok gayet stabil az arıza veren motorlara sahipler atmosferik injeksiyonlu motorları bozmak zordur... yağına suyuna bakıldığı sürece tipik japon kalitesinde motor.... yakıt konusuna gelince diğer 1.6 lara ve 4 çekerden dolayı elbet daha fazla yakacaktır... gelelim parça konusuna... parça bol bundan emin ol bulunuyor imprezanın parçaları ama senin bulman gereken asıl şey usta... subaru ve boxerdan anlayan usta pek yoktur kurcalanmamış olması çok önemli... bide subarularda o yıllarında iğrenç bir vakumlama sistemi var onu bozdularmı yada bozarsan 100 kmde yürürüsn 20 litreyle
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bn bi hondacilari fanatik bilirdim 2.0R + lpg secenegi mantikli bence.
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O pahalı bu pahalı diye bakmıycan benceki mantıklı yerlerden alısan parçayı pahalı değil, 4x4 araca bincen, mavi alırsan ilgi çekcen, lpg ile tüketimi gayet makul. Mesela ben ayda. 1000-1.500 km civarı yol yapıyorum ama arabamı değiştirip fiyat ve temizliğe göre 2002 Sti veya 2003-2004 Wrx almayı düşünüyorum bulamazsam 2.0R alıcam, haftada 5 gün yerine haftasonları binip toplu taşımaya yönelcem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @burakcan, ne kadar gereksiz yorumlar yapıyorsunuz ya, ben zırt pırt bozulur mu dedim şöyle sağlam böyle sağlanyazmışsın? madem 7 yıldır subaruya biniyorsun uzatmadan şu söylediklerime cevap verebilirmisiniz?

parçası pahalı mı ucuz mu ?
    azmı yakıyor çok mu?
    çekişi zayıf mı değil mi?
    elden çıkarması kolay mı değil mi?
    donanım varmı yok mu?

ortada bi gerçek var hala yok subaru kullanmamış, yok subarusu olmamış ne biliyosunuz subarum olmadığını, her gün benimle berabersiniz herhalde? boş konuşmayı bırakında adam araba alacak, aydınlatıcı yorumlar yapın.

@Impreza_Sti, al subaruya binipte beni teyid eden adam işte.

Sanki hergün benimlesiniz de yok subaruya binmemiş, oyuncağından anlamazmış. sen 7 yıldır binipte hala bunları inkar ediyorsa sorun bende değil sende, 7 yıldır boşa binmişin.

Son mesajımdı bu konuya siz subarunuzu savunmaya devam edin, konuyu açan arkadaş alacağı bilgiyi aldı heralde siz hala subaruya binmemiş, subarusu olmamış diye 31 çekmeye devam edin.

hadi görüşürüz

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gereksiz yorumlar var bence doğu bildiklerini yazmış gereksiz yüklenmenin insanları horlamanın anlamı yok biraz daha anlayışlı olmalıyız bence.

Benimde kafamı kurcalayan bu 2.0 gt turbolar nasıldır durumları ,yakıtları nerelerdedir ,yedek parça ,usta ,bakım tamir işleri normal bir araçla kıyaslayınca ne durumdadır ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83996166

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim kimi horluyo kim gereksiz yaziyo adamin yazdiklarina bakin yaa son yazdigi ortada iste sanki lise arkadasiyiz.adam gibi tartismayi biliyosa konussun

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Haklı haksız aramayın burada, subaru babanızın fabrikası mı?

Adam 1.6 ile ilgili bildiklerini ve bazı gerçekleri yazmış buraya, size küfür etmiş gibi çullanmışsınız.

1.6 impreza'nın yakıtı rakiplerine göre fazladır ve yaktığı kadar da gitmez demiş.

Ne var bunda yanlış olan?

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istisnalar kaideyi bozmaz ama özellikle yeni üye 20 yaş grubu nedir arkadaş bu sitenin sizin fanatikliğinizden çektiği?

a.q. adam sadece bu araç nasıldır demiş diğeri çok yakar demiş, oradan subaru binen bir diğeri hiiiç dayanaksız, nasıl yakar a.q. seni subaru mu geçti vs vs vs. ne la bu?

adam birşey sormuş varsa dayanaklı tecrüben adama cevap verin yardımcı olun, yoksa fanatiklğin lüzzumu yok
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolda 1.6 imprezamı geçti sizi ? veya kaç kere bindiniz subaruya ?
    Mesaja bak ya hey Allahım, biri olumsuz yorum yapınca o araba tarafından geçilmesi mi lazım?

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fanatiklikle alakasi yok abi isin subaru babamin fabrikasi degil bugun var yarin yok hic problem degil,dogu nickli arkadas biseyi savundu dogru yada yanlis ben sebebini merak ettim
    Olay arkadasin tavri ve yazdiklari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok gereksiz yorumlar var bence doğu bildiklerini yazmış gereksiz yüklenmenin insanları horlamanın anlamı yok biraz daha anlayışlı olmalıyız bence.

Benimde kafamı kurcalayan bu 2.0 gt turbolar nasıldır durumları ,yakıtları nerelerdedir ,yedek parça ,usta ,bakım tamir işleri normal bir araçla kıyaslayınca ne durumdadır ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83996166

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı drummer582 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fanatiklikle alakasi yok abi isin subaru babamin fabrikasi degil bugun var yarin yok hic problem degil,dogu nickli arkadas biseyi savundu dogru yada yanlis ben sebebini merak ettim
    Olay arkadasin tavri ve yazdiklari
    Sizin tavrınız çok mu düzgün?

Adam kendi yorumunu yapmış doğru ya da yanlış biri çıkmış seni yolda subaru mu geçti demiş, sen özelden giriyorum sana demişsin sonra özelden ayarı verdim diyorsun.

Önce kendi davranışlarınıza bakın sonra başkasını şikayet edin.

Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 ts modeli yani gdb kasası için konuştum ben. gc4 için soruyorsan, dediklerimi ciddiye alma.

parçası emsallerine göre pahalı.
    yakıtı emsallerine göre fazla.
    çekişi emsallerine göre kötü.
    donanımı model ve fiyatına göre kötü.
    Bak adam savunduğu şeyi sebepleriyle yazmış!

Emsallerine göre kötü demiş, daha ne yazsın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drummer hala lise arkadaşımıyız felan diyorsun, özelden yazdığın mesajlar ne olacak? o yadıklarını buraya koysam insanlar götüyle güler sana, 24 değil 14 yaşında çocuk yazmaz onları.

akılın yaşta değil başta olduğunu gösterdiğin için bana cevap dahi atmıyorum sana, yoksa uzun uzun giydirmeyi bende biliyorum.

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turbo versiyon olmadığı müddetçe uzak durulmasında fayda var. Belki bir hevestir falan olabilir ama mantıklı düşününce zaten sende doğru kararın o olmadığını göreceksin. Onun yerine daha pratik seçenekler bakmanı tavsiye ederim. Ford, Opel vs..

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Subaru kullanıcısı olarak hem Günkut'a hemde 1.6 awd ile ilgili soruya yorumum ;

Tork garaj Orhan abinin gc8'ler için söylediği laf sanıyorum size cevap olacaktır.
    (Gc 8 zengin işidir standart binmeyeceksen.)

1.6 awd konusuna gelincede arkadaşımda otomatik vitesi var. Donanım olarak bence yeterli fakat o paraya çok daha fazla donanıma sahip araçlar var. 4 çeker olmasının avantajları ve dezavantajları fazla 1.6 motora 4 çeker hem fazla yakıt hemde hantallık katıyor. Lpg ile kullanıyor arkadaşım genede yakıtının fazla olduğunu dile getiriyor fakat 23-24 gibi rakamlara 2004-2005 km'si düşük sti body kitli 1.6 awd manueli ben alır lpg takar keyiflede binerim sebebi Subaru sevgim olsa gerek.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subaru kullanıcısı olarak hem Günkut'a hemde 1.6 awd ile ilgili soruya yorumum ;

Tork garaj Orhan abinin gc8'ler için söylediği laf sanıyorum size cevap olacaktır.
    (Gc 8 zengin işidir standart binmeyeceksen.)

1.6 awd konusuna gelincede arkadaşımda otomatik vitesi var. Donanım olarak bence yeterli fakat o paraya çok daha fazla donanıma sahip araçlar var. 4 çeker olmasının avantajları ve dezavantajları fazla 1.6 motora 4 çeker hem fazla yakıt hemde hantallık katıyor. Lpg ile kullanıyor arkadaşım genede yakıtının fazla olduğunu dile getiriyor fakat 23-24 gibi rakamlara 2004-2005 km'si düşük sti body kitli 1.6 awd manueli ben alır lpg takar keyiflede binerim sebebi Subaru sevgim olsa gerek.
    Eee biz standart binicez ?

Zenginlikte neye göre nasıl

Yani ben şimdi 25 27 bin tl arasında gc8 alıp benzin ,su ,yağ koyup gezemicekmiyim

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende doğu arkadaşa katılıyorum bu konuda ama geçen kar yağdığında 1.6 da olsa bi impreza olaydı dedim

bence heves için alınabilir ancak satması zor tabii ki... insanlar genelde korkuyor subarudan. wrx ve üstü olmadığı sürece satışta her zaman sıkıntı.

yalnız şu benim çok hoşuma gitti. eğer düzgün kullanılmışsa hem modeli yüksek hemde oynanmamış

Subaru Impreza 1.6 AWD Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105594703

edit... linki verdiğim araç komple boyalı sanırım... baya temiz duruyo

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)