Dfm succe 1.6 tuplu aracimiz var bayadir yatiyor arac okula gidip gelmelik kullanmayi dusunuyorum fikri olan var midir ? Kronik sorunu var midir,alinca hemen sunu yap diyiceginiz bir sey var mi ? Simdiden tesekkurler.
Dfm succe 1.6 tuplu aracimiz var bayadir yatiyor arac okula gidip gelmelik kullanmayi dusunuyorum fikri olan var midir ? Kronik sorunu var midir,alinca hemen sunu yap diyiceginiz bir sey var mi ? Simdiden tesekkurler.
Ne renk ? filmli camlar ve multimedya sistemleri tamamdır bence beğendiğim araçlarçok binen ollmuyorsa çıtırdan basılabilir
![]()
Yattığıyla alaklı ne yapabilirim diyorsan;
http://www.techturkey.com/forum/gene...listirmak.html
Bence sıkıntısız çalışır, elektronik kontrolü ve 10 bin bakımı yapılır binilir![]()
Fume olmasi lazim. Sadece ben binicem jant konusuna girebilirim diye dusunuyorim ilerde. Ilk basta sorun olmamasi onemli
.
dfm nin araçları hiç bana diğer cin firmalara gibi gelmiyor ozellikle pıck up u falan bayağı iyi duruyor fiyatlarda çok uygun
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şimdi bakarken gördüm jantlar güzel olmuş
![]()
Teknik olarak bilemiyorum ama görünümü güzel bir araç bence,Nissan Elgrand'a benziyor biraz..Cam filmi,17-18" jant'la filan iyi bir görünüm yakalanır.
+Bu kadar çok ürün gamına sahip bir marka daha görmedim maşallah..
Welcome to Dongfeng Motor Corporation
帅客-éƒ‘å·æ—¥äº§æ±½è½¦æœ‰é™å…¬å¸
??CIIMO????_??????_??Honda
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
farklı bir tarz yaratılmaya çok müsait aslında biraz basık biraz camber bbs rs tarzında bir jant yeterli![]()
L4404 | you are away
Değişik bir seçim.Sağlam basıp güzel bir jant takıp cam filmi ve far karartma yaparsan iyi olur gibi.
Araci ben secmedim bize geldi bende yaticagina ben kullaniyim diyorum borcu var satamiyoruz malesef oduyoruz bitane kadar saga sola giderim fikirler icin cok tesekkurler tereddutluydum fikirlerim degisti aracin fotograflarini en kisa zamanda paylasicam.
dfm rich nasıldır ? nissan alt yapılı sanırım , komple nissanda olabilir tam kavrayamadım olayı2.5 dizel ne kadar yakar acaba , kimisi 7-8 lt yakıyorum diyo kimisi 75 krştan aşagı düşemedim diyo , kullanan birinci ağızdan duyan var mı ?
@ati
8.5-10arasi yakar tahmini..
2.5hacim+agirligi goz onun alirsak
Uzundada 6-8civari..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)