Arkadaşlar bundan 2 ay önce vw floryadaki MEZ bayisinden 0 km bir araç aldık , ve araç daha bir aylıkken 70 km de arka tamponun sol alt tarafından bir hasar aldı park halinde iken ,cok ufak bi hasardı bizde aldıgımız floryadaki bayiye götürdük , alt difüzör değişeceği için ben farklı modelinkinin gelmesini talep ettim ek farkını ödemek koşulu ile, yılbaşı nedeni ile almanyadaki tedarik stoğunda sayım var dediler ve istediğim parçanin ancak 3 hafta sonra geleceğini söylediler zaten aracnı kullanmıyoduk o nedenle kabul ettim. Neyse beklediğimiz süre içinde parça geldi , geldiğini ordaki elemanlardan öğrendim ve aracın tamponu egzozunnda işlemi bittiği için sadece alt difüzor takılıp teslim alacagım soylendi , neyse arıyorum adamları işlemleri bitmedi diyorlar meğer ise arac servisten alındığında plakasına sigorta G 0004 olarak kesilmiş ve 2 ay geçmesine rağmen aynı o sekilde gözüküyormus , fakat araç hiç G plakalı trafiğe cıkmadı plakasını aldık öyle trafiğe cıktık sırf bu işlem için araç 10 gün yattı bize ne oldugu söylenmeden,sadece mez in içindeki sigorta firmasının max 2 dakikasını alacak bir işlemmiş , tabi yavaş yavaş sinirlenmeye basladım , ve gecen cuma arabayı almaya gittim bi baktım 3 hafta + 10 gün beklediğimiz difüzorun takıldıgını bildiğim halde , aracın üstünde orjinal bi difuzor var ve bariz belli kullanılmıs , yetkili elemanların yanına gittim baya bi çıkıştım elleri ayakları dolandı , hemen arabayı aşşa indirdiler işte muhtemelen yanlışlık olmustur k bakmayın vs ... altta parçayı değiştirdiler , anlamayan biri gitse almaya annem veya babam o sekilde alınacak araba , o sinirle almadım arabayı , bugun teslim almaya gittim tekrardan alta eğildi abim bi baktık egzozun koruma aliminyum pparçası ezik yırtık bi sekilde aynen darbeli duruyor artık onuda görünce serviste resmen zor tuttlar bizi işte değiştirmeye gerek yokmus laa bu araba daha 70 km de , servis kayıtlarına göre değişen parçaları sorduk tamponn difüzor ve 750 küsür lira değerindeymiş arka susturucu o değişmiş , o aliminyumunda değişmesi suretiyle aracı servisten aldım , aksam tekrar aracı incelerken bi baktım egzozun üst tarafları kaynaklı ve eğilince görülecek kısımları halen aldıgı darbeden dolayı ezik , kafayı yedim resmen adamlar egzozu değiştirmemiş üstüne değişti diye fatura kesmişler 750 tl değerinde yarın , aracı direk mezin içine camdan sokmayı düşünüyorum bana akıl verin ne yapmalıym, ben bu işle uğraşmayı düşünüyorum sonuna kadar , resmen hem beni hem sigortayı hem kasko şirketinden haksık olarak kazanç bu , sizin düşünceniz yada bu durum benzerinde sorun yaşayan arkadaslar varsa ne gibi bi yaptırım uygulanabilir , mahkemeye kadar gitmeyi gerekirse
Saygılarımla
Oğuzhan Öksüz
Mez in faturasına göre 2400 TL değerinde hasarımızda bu
Uploaded with ImageShack.us