User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: VW Florya MEZ yetkili servis problemi ,

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation VW Florya MEZ yetkili servis problemi ,

Arkadaşlar bundan 2 ay önce vw floryadaki MEZ bayisinden 0 km bir araç aldık , ve araç daha bir aylıkken 70 km de arka tamponun sol alt tarafından bir hasar aldı park halinde iken ,cok ufak bi hasardı bizde aldıgımız floryadaki bayiye götürdük , alt difüzör değişeceği için ben farklı modelinkinin gelmesini talep ettim ek farkını ödemek koşulu ile, yılbaşı nedeni ile almanyadaki tedarik stoğunda sayım var dediler ve istediğim parçanin ancak 3 hafta sonra geleceğini söylediler zaten aracnı kullanmıyoduk o nedenle kabul ettim. Neyse beklediğimiz süre içinde parça geldi , geldiğini ordaki elemanlardan öğrendim ve aracın tamponu egzozunnda işlemi bittiği için sadece alt difüzor takılıp teslim alacagım soylendi , neyse arıyorum adamları işlemleri bitmedi diyorlar meğer ise arac servisten alındığında plakasına sigorta G 0004 olarak kesilmiş ve 2 ay geçmesine rağmen aynı o sekilde gözüküyormus , fakat araç hiç G plakalı trafiğe cıkmadı plakasını aldık öyle trafiğe cıktık sırf bu işlem için araç 10 gün yattı bize ne oldugu söylenmeden,sadece mez in içindeki sigorta firmasının max 2 dakikasını alacak bir işlemmiş , tabi yavaş yavaş sinirlenmeye basladım , ve gecen cuma arabayı almaya gittim bi baktım 3 hafta + 10 gün beklediğimiz difüzorun takıldıgını bildiğim halde , aracın üstünde orjinal bi difuzor var ve bariz belli kullanılmıs , yetkili elemanların yanına gittim baya bi çıkıştım elleri ayakları dolandı , hemen arabayı aşşa indirdiler işte muhtemelen yanlışlık olmustur k bakmayın vs ... altta parçayı değiştirdiler , anlamayan biri gitse almaya annem veya babam o sekilde alınacak araba , o sinirle almadım arabayı , bugun teslim almaya gittim tekrardan alta eğildi abim bi baktık egzozun koruma aliminyum pparçası ezik yırtık bi sekilde aynen darbeli duruyor artık onuda görünce serviste resmen zor tuttlar bizi işte değiştirmeye gerek yokmus laa bu araba daha 70 km de , servis kayıtlarına göre değişen parçaları sorduk tamponn difüzor ve 750 küsür lira değerindeymiş arka susturucu o değişmiş , o aliminyumunda değişmesi suretiyle aracı servisten aldım , aksam tekrar aracı incelerken bi baktım egzozun üst tarafları kaynaklı ve eğilince görülecek kısımları halen aldıgı darbeden dolayı ezik , kafayı yedim resmen adamlar egzozu değiştirmemiş üstüne değişti diye fatura kesmişler 750 tl değerinde yarın , aracı direk mezin içine camdan sokmayı düşünüyorum bana akıl verin ne yapmalıym , ben bu işle uğraşmayı düşünüyorum sonuna kadar , resmen hem beni hem sigortayı hem kasko şirketinden haksık olarak kazanç bu , sizin düşünceniz yada bu durum benzerinde sorun yaşayan arkadaslar varsa ne gibi bi yaptırım uygulanabilir , mahkemeye kadar gitmeyi gerekirse

Saygılarımla

Oğuzhan Öksüz

Mez in faturasına göre 2400 TL değerinde hasarımızda bu

Uploaded with ImageShack.us
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı kafalarına at yavru bagır cagır rezıl et elınden gelenı ardına koyma

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah be kankam ne işin var servislerde, sanayilerde bir sürü tanıdığın adamın varken. Servisler iyice cıvıdılar söyleyecek söz yok geçmiş olsun Oğuzhanım.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşini düzgün yapan bayilere ihtiyaç var demekki

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Kaskodan yaptırdıysan sigorta firmasına şikayet et, değiştirmedikleri parçanın parasını almanın hesabını onlarda sorsun

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş oto varsa götür. Müşteri ilişkileri birimine git ve şikayetçi ol. Bu yapılan sahtekarlığı kasko firmanada bildireceğini ve reklamasyon yapacağını belirt. 2 bakımda hediye etsinler
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabayı kafalarına at yavru bagır cagır rezıl et elınden gelenı ardına koyma
    abi öyle gözüküyor ,

Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah be kankam ne işin var servislerde, sanayilerde bir sürü tanıdığın adamın varken. Servisler iyice cıvıdılar söyleyecek söz yok geçmiş olsun Oğuzhanım.
    Kanka haklısında dedim değiştirsinler herşeyi , astra zamanındada opc tampon yüzünden opel balkanla bi ton sıkıntı yaşamıştım adamlar adam çıktı ama , neyse bakalım nolucak aartık

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaskodan yaptırdıysan sigorta firmasına şikayet et, değiştirmedikleri parçanın parasını almanın hesabını onlarda sorsun
    Sadece şikayet yeterli olurmuki abi ?

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğuş oto varsa götür. Müşteri ilişkileri birimine git ve şikayetçi ol. Bu yapılan sahtekarlığı kasko firmanada bildireceğini ve reklamasyon yapacağını belirt. 2 bakımda hediye etsinler
    Abi bu sinirimle sanıyorum bi bakım beni paklamaz , ama dediklerinide yapmayı düşünüyorum suan
    Oğuzhan ÖKSÜZ

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sigorta firmaları bu konuda ciddi, adam değiştirmediği parçanın fiyatını fatura edip parasını aldıysa direk dava açarlar mez'e.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasko soruşturma başlatırsa çok başları ağırır. En iyisi kasko firmasına gitmek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka buradan yazmakla uğraşamadım telefon açıyorum babayla konuşturcam seni.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam hem parçayı değiştirmiyorlar hem fatura kesiyorlar heryerden kazanmanın peşindeler ..

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Yaptıkları 3 kağıt tamamen hakkını ara sonuna kadar resmi yollardan
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh bencede direk kasko ile goruş zaten tatlıya bağlamak için ellerinden geleni yapıcaklardır

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka buradan yazmakla uğraşamadım telefon açıyorum babayla konuşturcam seni.
    Kanka valla Allah razı olsun Metin amca cok yardımcı oldu yarın dediklerini birbir uygulicam ,
    Oğuzhan ÖKSÜZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1) Adamlar aracın sigortasını G plaka olarak hiç çıkmamasına rağmen öyle kesiyor ve 2 ay düzeltmiyorlar,

2) Difüzörü ilk önce takıp sonrasında cıkartıyor orjinal ve gözlemlerim üzerine ikinciel baska aractan takıyorlar , farkedince tutuşup değiştiriyorlar

3) Alt aliminyum paramparça yırtılmış 70 km deki araçta değiştirmeye gerek duymuyorlar

4) Egzoz faturada değişti olarak gözüküp tramere kadar işleniyor fakat egzoz onarılıp takılıyor ,
    Oğuzhan ÖKSÜZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka valla Allah razı olsun Metin amca cok yardımcı oldu yarın dediklerini birbir uygulicam ,
    Ne demek kanka. Kan al kan İntikam intikam Gene takıldığın bir yer olursa arar bilgi alırsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)