Arkadaslar ,
Uzun yillar Amerikada yasadiktan sonra memleket , aile, arkadas ozlemi deyip memleketin yolunu tutup dogdugum buyudugum Istanbul'a geldim. Fakat son 2 yildir burda bir cok sey beni cildirtip yildirma noktasina getirdi. Ciddi ciddi tekrardan pek icimden gecmesede Amerika'ya geri donme fikri kafama girmeye basladi. Amerikada yasarken hep Floridaya ikliminden oturu tasinma fikrim vardi ama cesaret edip gidememistim. Simdi acaba diyorum kendi kendime ama daha onceden sadece Miamide tatil amacli bulundugumdan pek bir fikrim yok.
Daha onceden Florida da yasayan veya su an yasayan arkadaslar bana bilgi verirse cok sevinirim. Temiz , kaliteli bir bolge olarak neresi secilebilinir. Calisma veya oturma izni gibi bir derdim yok, sadece is konusunda Florida'nin cok sikintili bir bolge oldugunu biliyorum. Is bulma konusu belki problemli ve stresli olabilir.
Ama genel olarak izlenimleriniz, tecrubeleriniz nelerdir ? Zaman ayirip paylasirsaniz cok mutlu olurum. Ek olarak, lutfen konunun cilki cikip geyige donmesin, bilgisi olan daha onceden yasayan tecrubeli arkadaslar gorus bildirirse memnun olurum.