aracımın anahtarını kaybettim.servis 500 tl gibi bi fiyat verdi.bende anternatif bi çözüm arıyorum.ankarada orjinal ayarında immobilizerlı yedek anahtar yaptırabileceğim bi yer önerebilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum![]()
aracımın anahtarını kaybettim.servis 500 tl gibi bi fiyat verdi.bende anternatif bi çözüm arıyorum.ankarada orjinal ayarında immobilizerlı yedek anahtar yaptırabileceğim bi yer önerebilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum![]()
İmmoboliserli anahtar :
yapım süresi : 5 dk,
Fiyat : 60-90 lira arası. Sustalı yada normal anahtara göre fiyat değişiyor.
Arabanın olmasına bile gerek yok, İstanbul Beşiktaşta anahtarcı yapıyor.
Edit : Anakarada da vardır mutlaka
şaşmaza git.. erol vitas ı sor şanzımancı.. orayı daha çok tanıyan vardır diye önce orayı bul orda bi daha sor.. ya da onun önünden yukarı doğru git solda beştaş ya da baştaş bi anahtarcı var.. çoğu model var adamlarda..
istanbul yoludaki carrefour un orda varmış. bi oraya bakıcam bide şaşmaza giderim. aslında yaptırmış bir arkadaşımız olsa onun tecrübesi daha aydınlatıcı olurdu.
araba olmadan anahtar yapımı nasıl oluyor bir türlü mantığım almadı şu olayı. Bilen açıklıyabilirmi ?
ivedik 21.caddenin başında karaköy börekcisi var onun yanında beştaşlı anahtar var Ankaranın en büyük ve işinde en uzman anahtarcısıdır. 2005 model boraya 120 liraya sustalı ve mob. lı yaptırmıştım 1 sene önce
Beyler adamlar immolu anahtarı ufak bir makinanın üzerine koyuyor ve hem ekranda immonun kodu gözüküyor hemde 1 tuşla yeni immoya kopyalıyorlar.
Cidden bu kadar basit, görünce ben de şaşırdım, arabanın gelmesine gerek yok.
Arkadaşa yaptırdık, araba Gayrettepede, biz yürüyerek Beşikaşa gittik 3 dk bile sürmedi kopyalama sonra yeni anahtara diş açtı geldik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)