şu barbarı basmak için elmas harcamıyorum ileride daha iyi şekilde değerlendirilir diye. siz ne diyorsunuz erkenden basmak iyi olur mu ortalama 500 elmas gidecek.
böyle oynadıkça barbar level kasıyorsa erkenden level atlaması iyi olabilir mi ?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Başladığımdan beri saldırılarımın ortalama %90'ını full okçu ile yapıyorumŞu an 95 levelım ama son 3-4 aydır günde sadece 1 savaş falan yapabiliyorum. Alt seviyelerde kupa kasmak çok mantıklı değil, ben şahsen 100 ya da 110 leveldan sonra kupa kasmayı düşünüyorum
Alt leveldaki arkadaşlara tavsiye (gerçi herkes bilir bunu ama olsun
) köy binası dışında her şeyi en son seviyeye getirdikten sonra köy binanızı yükseltin. Biriken elmaslarla da inşaatçı alın
![]()
99 levelim şuan oyun eskiden çok daha güzeldi , sürekli savaşırdım ganimet kasardım ama şimdi oyunu paraya çevirdiler illa satın aldıracaklar birşeyler,
kral ve kraliçenin davranışları boşaltalımıyan kaleler ve 1 2 okçunun tüm orduyu alt etmesi vs soğuttu biraz oyundan he oynuyorum hala devam ama eskisi gibi değil![]()
Yav benimde var level 61 kız arkadaşım clan kurmuş onla oynuyoz mecburen 2 kişiyiz diyorum bırak peşimi bari oyunda yok illa birlikte savaşcaz![]()
Kolumu kurtarabilsem sizin clanlardan birine girerdim ama şuan savaş sebebi olur çıkmam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)