Adanada 2 tane asu plakam vardı birini 5000 liraya verdim
eylül ayında soyadım YEL plaka arıyordum..
Beşiktaş'ta trafikte görevli Selim Abimiz var telefon açtım hemen aradı YEL plaka bagcılarda var dedi.. oradan bi arkadaşı buldu bana 1.250tl maal oldu.. ikametgah bagcılarda bi arkadaşın evine alındı. plaka aynı gün içinde bana ayrıldı. tek plaka kalmıştı 92 sonu olsun dedim
ertesi gün ruhsat falan çıkmıştı ögleden sonra da imzalar atıldı aksam 3.30-4.00 gibi gittim aldım plakamı ve ruhsatımı..
bi tanıdık memurla çooook rahat halledebilirsin emin ol..
34 DES PLAKA İSTANBULDA Bİ TANIDIGIMDA var satarmı bilmem Q7 nin üstünde takılı
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
sizin oralarda cok pahalı ya benim peder BM 999 aldı 250 TL verdi
bana ait plakam L 1991 dogum tarihim normalde tanıdk yoksa içerde vermiyorlar ama sizin oralarda nasl bilmiyorum...
zaten elden bağış kalkalı çok oldu
gidiyorsunuz bankaya bağış yapıp makbuzu veriyorsunuz okadar
ben geçen sene bağcılardan 3000tl istedikleri plakayı eş dost araya sokara 1000tl ye zor aldım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Ankara'da ERC plaka almak istedim. 1500 TL istediler. Tek harf 500, iki harf 1000, üç harf olunca 1500 istiyorlar![]()
Peder sağolsun ücretsiz halletti gerçi![]()
arkadaşlar 34 EA xyz için ne kdar isterler ?
ea nın cok fazla bı ozellıgı yok bı ucret cıkarmayabılırlerde dıye dusunuyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Randevu almana gerek yok anladigim kadariyla, tanidigin var. Alman gerekirse de aklinda olsun genelde ilk haftaya bulamiyorsun dolu oluyor mevsime/havalara/piyasaya gore
Hic tanidik veya randevu ayarlayamazsan da muameleci bulursun orada maksimum 100 liraya yarin gel al der. Ayni gun pek ruhsat alan gormedim
Plakayi yazdirmana gerek olmayacak noterde
Aldigin plaka neyse sigortacini arayip aninda sigortani yaptirirsin nolur nolmaz, sonra yeni ruhsat cikinca tekrar arar bi zeylname gondermesini istersin, plaka-sigorta iliskisi de oyle uygulaniyor.
Bu arada ucretsiz ozel plaka yok, min 100 lira da olsa bir seyler yatiriyorsun Vakifbank'a. Normal vatandas proseduru boyle tabi.
mer plaka aldım muameleci halletti herşeyi ikametgah vs 0 arabaya herşey 4000 e mal oldu ruhsat sahibide benim. mrt ye 5000 istediler oda boş yokmuş bi araba sahibi istiyomuş. öyle 10000 gibi rakamları bjk plakaya falan isterler yada can cem olur ama çok zor o paralar.
Arkadaslar surekli emniyetle calisan biri olarak yaziyorum surekli ozel plakada aliyorum suan ki plakamda YSN 01 arkadaslar bu isin yasal kanunu falan yok tamamen ordaki mudurun o anki ruh haliyle alakali 500 de olabilir 2000 de olabilir krali gelse vermem diyende var bu isi cogu zamn tanidik polis bile cozemeyebiliyor hatta kendil birebir sahit oldum bir bolgenin muduru diger bir bolgeden kendine plaka istedi ondan bile 2000 tl istedilerdaha bunun gbi bircok olayla karsilastm cay icip plaka bile aldigimiz oldu polisin dedigini aynen yaziyorum : plaka iste ha burda durmus ha senin arabanda beni ne ilgilendirir istedigini sec dediler dedigim olaylar hepsi istanbul icindir iyi gunler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)