arkadaslar 1 gunluk cihazin ekrani ortadan ikiye catladi aranizda ekran degistiren yada ekran fiyati hakkinda bilgisi olan varmi ?
arkadaslar 1 gunluk cihazin ekrani ortadan ikiye catladi aranizda ekran degistiren yada ekran fiyati hakkinda bilgisi olan varmi ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
garantisi yokmu asus mağdur etmez.. bu arada imkanınız varsada değiştirin en kısa sürede gene bu seride en sıkıntısızlar 201 serisi 300t ve tg lerde dh dede çok sıkıntı çekenler var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ama ekrani biz catlattik garanti kullanic hatasi oldugundan karsilamaz fibi sanki .. birde bu ciahzda alt ekrabla dokubmatik ekran ayri ayri degisebiliyormu altra goruntude vs. sorun yok ust camda catlak var ve dokubmatik calismiyor
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
cep telefonundan yazmak cok sinir bozucu yahu![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
dh de 101 i olan bir kaç kişide custom root yaparken kartı yakmışlar tabletin kullanıcı hatası olmasına rağmen asus garantiden kartlarını değiştirmiş 16 gb lık kartı 32gb lıkla değiştirmişler hemde.. ondan dedim en kötüsü bir fiyat alabilirsiniz servisden.. olmassa bu işin en ucuz çözümü sanırım ebaydan ekran paneli alıp burda taktırmak olur.. o panelin çift olup olmadığını bilmiyorum bilen varsa yazar herhalde..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Buğra abi, ekranı kesinlikle dışarda değiştirtme servise gönder belki 30-40 tl daha yüksek diyecekler ama cihaz hiç değisle garanti kapsamından cıkmamıs olur.ilerde herhangi bir sıkıntı yasadığında başka bir konuda muhattabını bulursun hiç değilse.
AP Type-R
Buğra abi benim laptopun şarj girişi sürekli çekiştirdiğim için patates oldu.
Onursümer in tavsiyesiyle çamlıcadaki asus servisine götürdüm.2 günde onarıp verdiler,kullanıcı hatası ama garantiden halledildi dedi ordaki bayan.müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar zaten gidersen göreceksin banka gibi hizmet veriyorlar.bence oraya bi götürüp danışmakta fayda var.
Dr.Ecu
Alt ekran sağlamsa dokumatik değişir garantiye göndermekte fayda var kullanıcı memnuniyetine sokabilirler.
Dokunmatik panel kasaya yapışık durumdadır(altında ekran var) değişimi zordur bilen biri yapmazsa ekran içi toz problemi olabilir.
Asusun camlicadaki subesi gayet iyi. Benim netbookun garantiden pilini degistirmislerdi. Cok kisa surede ucretsiz hallettiler.
Ali's Detailing Garage / Erenköy
abi direk çamlucaya gotur
tf300 hiç sokmedim ama lcd ile dokunmatik panel ayrı parçalar
bu yuzden kırılınca dokunmatik gitmişmiştir büyük ihtimalle
tf300 çok yaygın olmadığından düzgn teknik servis verebilicek yer bulması sıkıntı bu cihazları sokmesi ciddi zahmetli belli bir sıra ile dikkatli sokmek gerekiyor
tek yaşanabilicek sıkıntı servisin panelle lcdyi ayrı ayrı değiştirmiyor olma ihtimali olabilir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
abicim asus hiçbirşekilde kullanıcısını yarı yolda bırakmaz direk gönder garantiye sudan bi sebep yaz geç. Benim bilgisayar aldığım hafta elimden dusuyordu sıkıca kavradım ekranın orta yerinde milyontane piksel öldüverdim garantiye oyun oynarken bi anda bu şekilde kaldı piksel sıkışması diye yazdılar 3-5 günde geri geldi sorgusuz sualsiz. Şarj giriş soketi kabloya takılmamla bozuldu gönderdim direk değiştiler bunu değişmişken pilinde ömrü bitmiş dediler ki benim pc 7-24 açık server vs zımbırtıları için pilin ömrü bitti onuda değiştiler. yani sen yolla sıkıntısız hallederler gibime geliyor
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)